41
-
codiac #41 http://www.moviemaze.de/media/trailer/4210,terminator-4.html
hát a magyar előzetest elnézve nem valószinű, hogy megnézem szinkronosan.. -
BobaFett #40 HD-ben letölthető valahonnét ? -
opeca #39 Valszeg azért, mert némileg komolyabb töltényt használnak. -
#38 Nemtudom hogy hivatalos-e, de azért belinkelem:
Szinkronos Trailer
http://videa.hu/videok/film-animacio/terminator-megvaltas-elozetes-trailer-xPKEpdCAW5b0dfrn -
ddt500 #37 Ezt kár volt belinkelned. -
#36 egyértelmű, hogy nem neked szólt, hanem aldo moronak :)))
egyébként igaza van. -
torcipepe #35 ha ez nekem szólt, akkor valamit elnéztél, ha nem, akkor bocs. -
cateran #34 A Terminator sorozatot nem a filozofikus gondolatok miatt készítették (már az időutazás eleve paradoxon..) Kedvenc agyhalott kommentelöm, Aldo Moro irta volt most:"nagyon mese mese mátka." Szerintem is rettenetes,hogy nem megtörtént,valós események alapján csinálták....Pedig hát a T1 az teljesen valóságos volt 1 robottal a főszerepben,igaz? Mélyértelmű,elgondolkodtató drámét akarunk,igaz idióta? Elárulom,ha kinyitnád a csípás szemed és kötülnéznél a való világban,rettentő sok drámát és elgondolkodtató dolgot látnál magad körül...no persze ahhoz le kellene süllyedni a plebs szintjére,ami már nem tetszik,igaz? (persze érdekes dolog,hogyha nem szereted az agyatlan akciófilmeket,akkor minek nézed?)
Én 1 dolgot remélek a T4-gyel kapcsolatban:SZÓRAKOZTATÓ legyen..kellemes kikapcsolódás...hogy ezt látvánnyal,történettel vagy ezek kombinációjával érik el,arra magasról szarok.... -
winnie #33 sok terminátoros könyv jelent meg, sok magyar is. azokból is érdekes dolgokat lehet megtudni:) -
Ginos #32 Semmit se tudtok a terminator univerzumról!
Ajánlom figyelmetekbe terminátor novella SM Stirling SM Stirling 3 kötetes könyvét ami a T2 folytatása, és elég érdekes dolgokat lehet megtudni -
bmw #31 Az a setalo nagy batar tiszta transformers.:)
Amugy meg fene tudja milyen lesz meg hat kerdes, hogy egyaltalan kellenek e tovabbi reszek az eddigi 3 utan... -
torcipepe #30 gyakorlatilag minden rész között 8-10 év van.
csak azt nem értem, miért csak ilyen kevés robotot küldenek vissza az időben. ha annyira megakarnák ölni John Conort, akkor simán visszaküldenék egy hadsereget. -
#29 állítólag lesz egy cameo-ja...de ezt úgysem lövik el egy előzetesben. -
#28 Swarci lesz a főgonosz :))) -
Aldo Moro #27 Ace Ventura? :-) -
Aldo Moro #26 Ki tudja: Shcwarzi benne lesz valahogy? -
Aldo Moro #25 Nem az a gáz, hogy motor, hanem, hogy nagyon mese mese mátka. A többi rész jónak tűnik, csak nehogy valami Transformers féle látványkavalkád legyen, közben meg egy nagy nulla. -
ddt500 #24 Az acélmagvas Kalasnyikovba való lőszer köszönőviszonyban sincs azzal amit egy sima pisztolyból vagy sörétes puskából lőnek ki. Egyébként meg a T1-ben amikor csuklón lövik Arnit akkor azt azért megérzi mert javításokat kell eszközölnie magán. -
#23 egyértelmű. -
#22 én inkább moziban, hatalmas vásznon, dübörgő hangfalak mellett élvezem. -
#21 Lehet letöltöm. -
FlyingV #20 Bale meg, bár nincs sok konkurense ilyen téren, a lehet leges leg leg legesgsegesgleglegleglegjobb John Connor. Bár neki áll kb minden főszerep :) -
FlyingV #19 baszki... vágom a centit.. wááááááááááááááááááááááááááááááá remélem Schwarzi bácsi is, egy-két percre, de feltűnik! Volt róla szó .. :P -
#18 Már miért ne lenne baja? Sima lövedék lehet hogy nem árt neki, de vmi páncéltörő burkolattal gondolom simán. -
Stonee #17 megnyugodtam: 2:10 a film hossza, ami igencsak jónak mondható! :) -
TeDDyRuSh #16 Sűrű lesz a május, még a Star Treck is akkor jön:) -
#15 gyanítom, hogy a film első fél órájában ez már ki fog derülni, mert ha figyelmesen nézed az előzetest, pont ebből adódnak majd a történetet végigkísérő konfliktusok és morális problémák...teljesen emberlelkű robot, aki még saját robot-mivoltával sem volt tisztában, stb, stb.... -
Stonee #14 hát ez tényleg jónak tűnik! remélem meglesz cirka 2 óra a hossza és nem egy 1:20-as gyorsmozival rukkolnak elő, mert az csúnya lenne.
ha szinkronnal jön tuti moziban nézem meg. -
atomjani #13 Szerintem a motoros jelenet nem gázos, ezzel is csak jobb lesz a film. Ne felejtsétek el hogy kb 10 évvel később játszódik csak és ilyenkor még bicikli is könnyen előfordulhat.:)
Transformer is jó lesz, az első rész effektjei is megállná még a helyét most. Ettől meg még biztosan hogy jobb is lesz.
A lényeg hogy a Terminátor újjabb része sem lesz unalmas és folytatják a sztorit is rendesen. Szerintem néhány rész után elérkezünk ahhoz a pillanathoz, amikor az emberek felszabadulnak. Nagyon sokat ugranak előre az időben is, eddig minden rész között több év telt el. -
geristar #12 Most nem értem, minek lövi fejbe a helikopter alá szorult robotot, mikor elvileg a golyótól semmi baja nem lesz?? Valaki magyarázza már el... -
GG #11 OK ez jóval jobb mint az előző trailer azután lemondtam a filmről de most magam alá...tam.. Ez most várom de a Transformer szerintem ennél csak gázosabb lesz azzal a hatalmas Fallent abroncssal. -
smaszi #10 "aki az elmúlt hónapokat anélkül kibírta, hogy lerágta volna a pórázt a nyakáról"
Pórázt?!! Én már a nyakamat is körberágtam vaze... -
CaptainRumi #9 a Sam Worthington által alakított karakter...
elvileg a jövőből jött... -
Yany #8 Az a motoros forgolódás übergáz. A többi sztem is rendben lesz. -
nessboth #7 Tavalyi év is faja volt filmtermésben, az idei is! LOVE YOU HOLLYWOOD! LOVE YOU FOREWA!!!
2007 hét óta ömlenek a jobbnál jobb popcorn mozik...
T4 a cant wait kategória...bocs, hogy szétesett a komment, de ez qva jónak néz ki, és nagyon felpörögtem! -
Wittgen #6 Remélem nem rontják el végül holmi pg-13 nak való meggfeleléssel. -
#5 huh, kb 45. masodpercnel azok a "motorok" nagyon nem kellett volna eroltetni, mint valami rossz b kategorias akciofilm, kb cobra 11 szintu hulyeseg... a tobbi viszont biztato ! -
torreadorz #4 Ki az a Marcus? -
CaptainRumi #3 enyhe spoileres ez a trailer...
Marcusról franc se gondolta volna hogy egy Terminátor...még ha ő ezt nem is tudja magáról ahogy láttuk.
de szerintem több Marcus képére készített T is lesz benne egyik meg lehet tényleg human -
#2 ez nagyon durva lesz, nagyon várom