119
-
A1274815 #119 "akkor most te mit is akarsz tulajdonképpen?"
Hogy ne feszegessenek olyan kérdéseket, melyek megringathattják a jelenlegi hitében. -
Justil #118 mit érdekel téged hogy politizál vagy sem? úgy teszel mintha a haverod lenne és aggódnál érte, közben meg oltod. akkor most te mit is akarsz tulajdonképpen? -
#117 érdekes hozzáállás -
#116 Neked problémák vannak a fejedben, vagy nem látsz. Nézd már meg ezt a retek cikket, és nézzél szét hány politikai cikk van itt! Nem gondolom, tudom és látom, hogy VAN politizálás az sg-n, és ezt a cikkírók is segítik.
Jópár éve politizálok is itt, még sincs banom(mint ahogy jópár másik fórumozónak sem) :) ha meg lesz úgy is újra regelek. Warnt is eddig csak direkt "ejházással" gyűjtöttem. -
#115 gondold ezt
de politizálásért, előbb-utóbb bant fogsz kapni, és akkor majd kommunistázhatod az sg-t is
oka van annak, miért nincs az sg-n politika, az, hogy te nem tudzs róla, az még nem mentesít téged -
polarka #114 Ezt ugye csak viccnek szántad!?
xD -
USAMEN POWER #113 Valahol végülis igazad van... Egy kis alakítás azért ráférne a gondolataidra, a cig....al kapcsolatban viszont egyetértek. -
A1274815 #112 "Ergo 5letek lehetnek jók, még akkor sem lehet változtatni, csak általános elfogadással, ami pedig csak tanultság, intelligencia, elfogadás, becsületesség, vagy (nem tom hogy mondjam még révén) lehetséges. Remélem érthető így, ennyi mondatban, h mi volna a magvas gondolatom."
"Rendszer indításhoz" nem kell ennyíre liberálisnak lenni az ráérhet lépésekben később, az eléjén vannak ezek végrehejtására működő módszerek. -
A1274815 #111 "de a teljes vagyonelkobzás is jó lehet"
Plussz bevezetni az ismerősei, rokonai, csqaládtagjai vagyonának figyelését, mivekl gyakran (~100%) az ő számlájukra kerül az ellopott pénz. -
#110 szerintem az ország nagy részének nincs baja a rendes cigányokkal, én is ismertem ilyen, jóban is voltunk... de sajnos 99% a kiállhatatlan mocsok cigányok aránya, így elkerülhetetlen az általánosítás. És cigányozni egyszerűbb mint azt a 99%-ot kiemelni, de ekkora aránynál érthető is az általánosítás.
Vajon miért nem gyakori a büdössvábozás, a büdösszlávozás magyarországon? jaa mert náluk nincs ilyen arány, és beilleszkedtek? -
#109 Annyi kéne, hogy:
-visszahívható képviselők
-a pártfunkcionáriusok listájának közzététele (így eltűnne a mostani politikai "elit" nagy része
-független, korrupciófigyelő szervezet (akiket népszavazással felelősségre lehetne vonni ha ügyeskednek
-brutális büntetések az állami korrupcióra (szerintem a kínzás és halál lenne a legmegfelelőbb, de a teljes vagyonelkobzás is jó lehet (gyak hajléktalanná tenni az illetőt, és figyelni hogy bárhol valami nagyobb értékűt vásárol-e, ha igen kivizsgálni).
-Bevezetni, hogy aki nem akar dolgozni, közmunkát sem, az SEMMIT nem kap. Ha túl sokáig nem dolgozott úgy hogy megtehette volna, SEMMI juttatást nem kap gyerek után sem (így az orkok elkezdenek hőbörögni, majd meg lehet mondani nekik, hogy "ha nem tetszik, el lehet menni", talán még állami támogatású repülőjegyet is kaphatnának a rasszizmus miatt hőbörgő országokba, hadd ismerkedjenek...
-megszüntetni a pozitív diszkriminációt (az orkok bármit megtehetnek büntetlenül, többet kapnak mint a magyar)
- a munkaviszony nélküliek NE szavazhassanak (így megelőzve a megvett cigó, és nyugdíjas szavazatokat, meg az ígérgetéses politikát) -
polarka #108 Nekem egyébként nem a cigányokkal van bajom, hanem az összes emberrel, aki bűnt követ el, akár cigány, akár fehér, akár akármilyen. -
polarka #107 Lehet működne, az jut erről eszembe, hogy: Jó volna, ha ki tudnánk szelektálni embereket, akik eléggé intelligensek és nem csak a saját érdeküket tartják szem előtt. Azok pedig "fejlesztenék" a társadalmi rendszert. Csak ehhez is elég intelligensnek kellene lennie mindenkinek, mert megmondanák egyesek, h:
"-Nem. Nem kell semmilyen változás, az úgy rossz.
-És miért?
-Mert nem és ezt Isten/Józsi(az elvi vezér, mint a pártelnök vagy pap) megmondta, hogy nem. És különben is csak azért se."
Sztem minden változást hátráltat az emberek különbözősége és kölcsönös egymásban való kételkedése, ami pedig jelenlegi "formánkban" ledönthetetlen.
Ergo 5letek lehetnek jók, még akkor sem lehet változtatni, csak általános elfogadással, ami pedig csak tanultság, intelligencia, elfogadás, becsületesség, vagy (nem tom hogy mondjam még révén) lehetséges. Remélem érthető így, ennyi mondatban, h mi volna a magvas gondolatom.
Egyébként szerintem egy intelligens ember alapból becsületesen igyexik élni, ha nem csak önző célok vezérlik. Hiszen fel kell ismerje, hogy egyedül nem maradhatna életben és ha árt vkinek az is árthat neki. Nem várhatja el másoktól, h őt hagyják bűnözni(másoknak ártani), hiszen ha ő ezt teszi, akkor milyen jogon kérhetné, hogy más se tegye. Ugye itt jön be, h a szabadság addig terjed, amíg más szabadságát nem korlátozod.
Egyébként a bírósági bürokráciát sztem lehetne csökkenteni, az elméletem: Ha építenének egy számítógépet jó mélyen a Föld alá (mint ahová a radioaktív hulladék is kerül), beomlasztjuk a bejáratokat és csak a tápnak és a külvilági kommunikációra tartanánk neki kábelt. Az pedig a leküldött bizonyítékok és egyéb adatok alapján ítéletet hozna és visszaküldené mi az ítélet. Persze így még mindig baj van azzal, amikor ki kéne cserélni a gépet/frissíteni kéne, de a kettő közti időben működhet megfelelően. -
USAMEN POWER #106 Bocsánat elírtam az előző komment elejét A "fehérek" alkotta állam lop, a cigány rabol. -
USAMEN POWER #105 Akkor szerinted tök mindegy hogy vagy lehúzza a "fehérek" alkotta állam a fizetésed egy részét úgy hogy észre se veszed, vagypedig a cigány késsel fenyegetőzve az utcán mondja hogy pakkoljál ki... Végülis mindkettő lopás csak az első esetben nem esik bántódásod...
Azt meghogy a magyarság miért utálja a cigányokat, arról egy könyvet lehetne írni, + saját tapasztalataim is vannak...
Amúgy meg a cigányokon kívül semmilyen néppel nincs bajom, kínaiakkal is csak annyi van hogy lehetnének kevesebben, de nem utálom őket.
A másikfele meg a magyar mocskos zsidózhat, mert sok pénzük van, de észre kéne már venni hogy az ország el van adva, és van itt mindenféle pénzes nép kivéve a magyart...
De vajon kik is adhatták el ? Nem is tudom... -
polarka #104 Mondjuk hosszútávon lehetne rá törekedni sztem. És nem kerülne sok energiába, pl. én sem ugrálok, tüntetek és mondom meg, hogy így meg úgy bassza el a különböző politikus, mindenki hibázhat, ez van. Utólag meg könnyű okosnak lenni. Egyébként sem ismerem őket személyesen és nem is vagyok eléggé kvalifikált, h én mondjam meg mindenkinek, hogy mit hogyan kellene, milyen legyen a társadalom és mit hogy kéne csinálni, erre elvileg vannak emberek. És ha úgyérzem igazuk van, akkor támogatom őket. Ezért inkább csak az én környezetemet igyekszem építeni és segíteni. Ezzel sztem máris többet teszek mint sok más ember a társadalomért, lásd azok, akik nagyon megmondják mit kell csinálni és ordítva harsogják, mint Sanyix: "...kínzással egybekötött halálbüntetés lenne megoldás...", erkölcsileg én és az átlagemberek(tapasztalataim szerint) már régóta nem tartanak ilyen lehetőséget megoldásnak.
Mindenesetre a korrupción kívül gyakran nem számolnak azokkal az emberekkel, akiket olyan szinten nem érdekli semmi a külvilággal kapcsolatban, h neki elég, ha eszik, iszik, alszik, baszik és 5-10gyereket csinál. Ilyen emberekkel jól működő társadalmat véleményem szerint nem lehet kiépíteni. -
USAMEN POWER #103 Jaja Jogos -
A1274815 #102 Nem mi vagyunk a legszánalmasabbak, micsak anyíban vagyunk szánalmassak, hogy a "legszánalmasabb" illetőket odaengedtük a hatalomhoz*.
*Azért nem mindenki, hiszen majdnem 50% nem támogatta, csalást nem feltételezve, a jelenlegi széltolókat. -
#101 Szerintem nagyon sok mindent elmond Magyarországról és a magyarokról az, hogy lassan minden téma belpolitikai acsarkodássá és gyűlölködéssé fajul. Szánalmasak vagyunk. -
A1274815 #100 "2.Ma Magyarországon nem a kisebbség - akár zsidó akár roma LOP - Magyarországon ma a FEHÉR többség LOP - ugye ha ezt akarjuk számon kérni az csak statisztika..."
Hát a kormányban többségében valóban ők gyanúsíthatók ezzel, ám hogy melyikük milyen származású az ránézésre nehezen determinálható. Ugyan akkor P,N,S,B (lehet tippelni, hogy miknek a rövidítései ezek) kisebbségről beszélhetünk inkább, mint többségről. Az már más kérdés, hogy a hatalom és/vagy pénzvezéreltek oda gyűlekeznek, míg a hírnév és/vagy pénz vezérletek meg inkább a színészek között találnak kenyeret. Főleg hogy egész életűkben játszottak, játszák a legnagyobb szerepüket: a "normális", érzelmes, szerthető, okos, inteligens (hamis) Ént.
Ugyan akkor a 20kV-os áram alatt lévő, villanykaró vezetékeit egyész biztos nem a "fehér" (megjegyzem ennek a szónak a használata is pont annyíra rasszista, mint a zsidó vagy a cigány szó) többség lopja. Ugyan akkor részben saját maguknak részben a hatalmonlévőknek köszönhetően (hagyták illetve biztosították, hogy úgy is meglehesen élni, következmények nélkül) kerültek arra a szintre, hogy mind ez minden napossá vált.
"- de a zsidók elleni harc az keresztes hadjárat, és minden szellemi energiánkat ez köti le!"
Te hol a jó csudában élsz?! Valahol bebetonozódtál a II vh ideje alatt, vagy 65 fényév távolságból nézel tévét? Bár az is lehet egyszerűen rossz társoságban mozogsz, vagy el vagy szigetelve a rendes kűlvilágtól. Tudod akik kint vannak azok a saját éltben maradásukkal vannak elfoglalva, nem holmi virtuális keresztes háborúval.
Azzal, hogy ezeket szajkózod (inkább manipulációnak nevezném), remekül segédkezel az amúgy is magas színvonalú külföldi hírnevünk öregbítésével. -
#99 a nagy "PÁRT" kárára -
#98 Jó kis szélsőbalos mentalitás, kussoljon mindenki akinek nem tetszik a rendszer, és ne merjen ironizálni a nagy kárára "PÁRT" + nuku szolásszapadság.
de van DE VAN politizálás az sg fórumon. Tudod miért? Mert politikai tartalmú cikkeket írnak... És még valamennyire szólásszabadság van (amit egyébként a szélsőbalos ferike már korlátozni is kíván (nem mintha eddig nem lett volna)) -
#97 Jobb betegnek lenni, mint hülye birkának (mint most, ahogy a "kultúrált" "normális" emberek nézik ahogy szétlopják a pénzüket, és nem tesznek semmit...) ez van :D -
A1274815 #96 Azt tegyük hozzá, hogy egy deviáns bűnöző(ke)t akarna csak, akik saját hasznukra okoztak kárt az államnak, kell valami nagyobb kockázat a fehérgalléros bűnözőknek is mint a fizikai "munkás" társaiknak, fő az egyenjogúság. -
#95 jó az adatlapod, simán megérne egy bant
nem tudom hallottál-e már róla, de az sg-n NINCS politizálás
és tudod miért nincs? mert a tulajdonos így döntött
ez nem közszolgálati fórum -
#94 te meg simán beteg vagy
kínozzon meg téged egyszer valaki az állam nevében, csak ezt kívánom neked -
#93 Hasonlókra gondoltam én is. De ehhez minimum egy világméretű forradalom kéne, és persze le kéne mészárolni a mostani rendszer hívőit (mert úgysem fognák fel a lényeget). Állami korrupció ellen, meg az említett váltogatás randomizálva, és a kínzással egybekötött halálbüntetés lenne megoldás. Ez utóbbi lehet hogy a mostani rendszerben is hatékony lenne, mert 3x is meggondolnák mit sutyiznak. -
#92 dejó, örülök hogy ez vagyok, még mindig jobb mint egy hazug rohadék szadesz/maszop senkiházi egysejtű iqlight, szélsőbalos féreg lennék :D
A kiragadott mondat, meg pont az ilyenek agy nélküliségét jelzi.
Bár nem gondoltam hogy neonáci vagyok, mert ők ritkán hallgatnak mindenféle feketéktől származó zenét, ritkán nem gyűlölik a feketéket, vagy akár az ázsiaiakat. De nekem valahogy velük sincs gondom, csak azokkal a "fajtákkal" akik tényleg gondot okoznak.
Jut eszembe, mostanában fogom kopaszra nyírni a hajamat, akkor aztán neonáci leszek :D -
droidka #91 ''-Miért baj, ha engem egy nap pl. 300-szor lefotóznak az utcán, ha úgyis akkor veszik elő a képeket, amikor vmi bűncselekmény történt? Miért baj, ha tudják a DNS-em és még azonosítani is tudom magam? Miért baj, ha eltárolják, h hol jártam bármely nap és azzal közlekedési statisztikákat készítenek?''
...
Erős idegzetűeknek(!!!) hosszabb videó: Drábik János - Tudatmódosítás
http://videa.hu/videok/tudomany-technika/tudatmodositas-drabik-1984-biblia-cia-9aPlZKJU9LNu5wfO
-
#90 Usamen - szépen elolvasgattam amit irsz és átérzem a problémád,
csak ott látom a bibit és általában a magyar társadalomban ott a gond,
hogy botcsinálta dolgok ellen harcolnak.
Csak pár irányvonal:
1. Magyarország a történelmében hányszor állt a szar oldalra - apánk is ezt emlegette - nagyapánk is - és erre jönnek az emberek megostromolják a TVt, szar alaknak nevezik a demokratikusan megválasztott miniszterelnököt - megdobálják a melegeket - akasztanák a cigányokat.
Ugye átérezni a problémát?
2.Ma Magyarországon nem a kisebbség - akár zsidó akár roma LOP - Magyarországon ma a FEHÉR többség LOP - ugye ha ezt akarjuk számon kérni az csak statisztika - de a zsidók elleni harc az keresztes hadjárat, és minden szellemi energiánkat ez köti le!
Nem vagyok zsidó sem roma - de nevetségesnek tartom, hogy erre POCSÉKOLJUK el az energiánkat időnket mert kurvára dolgozni kéne.
Nagystílűen leszarom a zsidó vészt meg a romavészt és próbálok boldogulni a mindennapokban és építeni az országot - akkor én most mi vagyok - liberális kis köcsög?
Hát jöjjön már meg az eszünk.
-
#89 "Gondolom erre várnak a magadfajták, hogy azt aki ki mer állni az igazság mellett eltiporják. Nem fog sikerülni!"
Helyes - ezért van az embereknek a liberális médium - ócska idióták ellen most már monitor mögül is lehet harcolni és ez milyen szép dolog. -
MrImy #88 Egyetértek!
Miért nem lehet Magyarországot külföldön a valós helyzettel bemutatni?
Az egész világon a sajtó azt hazudja, hogy rasszizmus itt nagy rasszizmus van.
Monitor mögé bújva... hm. Hát erről Szögi Lajos jutott eszembe, aki kiállt - meglincselték.
Gondolom erre várnak a magadfajták, hogy azt aki ki mer állni az igazság mellett eltiporják. Nem fog sikerülni! -
USAMEN POWER #87 Miért jó az ha normális válaszok helyett beszólogatunk, és pofázunk a másiknak ?
Nem jó az ha valaki nagyképű, mert okosabbnak "érzi" magát mint a másik
Mert ugye a monitor mögé elbújva, lehet következmények nélkül zongorázni a billentyűzeten -
#86 "kizsákmányolás és egyéb aljasságok" és ilyenek után kommunistázol teli szájjal, mennyire tipikus ez is -
#85 fárasztóan hülye vagy
látszik, hogy lövésed nincs a dolgokról, max hallomásból, és 100% hogy 89 előtt max pelenkát hordtál -
#84 Ahogy rengeteg kommunista vette át a fontosabb posztokat a rendszerváltás után, csak ugye ezt sem szeretik hangoztatni de ez is lenyomozható. Látszik is, mire képesek, hát erre. Mocsok hóhérbanda. -
#83 Úristen, te mekkora sötét egy véglény vagy. Szerinted a hipergazdagok azok becsületes úton szedték össze a vagyonukat? Nme ám kizsákmányolás és egyéb aljasságok révén, á, nem! Teljesen önzetlen, sőt, karitatív ténykedések során, melyek segítették a munkavállalók életét, és fair módon bérezték munkájukat!
Áááá, az ilyeneket mint te abortálni kéne bazmeg. -
#82 Anglia mondjuk az 1ik legigenytelenebb hely a foldon, annak ellenere h qrvasok penz van itt. -
A1274815 #81 "Csak vannak olyan ügyek, amikre nem elég 1nap."
Elkaptad a lényegét. És a soron következő ürgének nem kell, sőt jobb ha nem követi (kevesebb esélyrá, hogy korruptció bekövetkezzen), ahoz hogy tudja folytatni az kell, hogy ne gyártsunk felesleges dokumentumokat (mi a jó fészkesfenének több ezer oldalas vádirat pl., jó tudom szakértők meg tudják indolkolni helyesen és logikusan, én viszont azt mondom a kezelhetőségi problémák miatt, oldják meg sokkal kevesebből, gyűrjűk le a birokráciát). A dokumentumoknak olyan formátumúnak kell lennie, hogy bármelyik részlet gyorsan megtalálható legyen (indexelés, nem nagy trükk a számítás technika korszakában). Ha valamivel szemben találja magát ami ismeretlen előtte rákeressen az ügy dokumentumában.
És egy meglepő megoldás: bizonyos kritikus poziciókba: HFAs/Asperger Színdrómás illetők űltetése. (A túl nyomó többségük becsületes azért, valamint hihetetlenűl ügyesek is tudnak lenni). Más kritikus poziciókból, pénz vezérelt nárcisztikusok/pszichopaták kitíltva (ezt mondjuk könnyű leírni, végre hajtani már nehezebb).
"Ha van rá algoritmus, akkor ok. Mondjuk, konkrét 5let ennyiből nem "vizualizálódott" előttem."
Nics rá kéne találni, de nagyából: kivizsgálni (3. fél váltogatva), ha hülyeség akkor vagy semmit se tenni, vagy a hazudozót megbűntettni. -
Alvarez999 #80 Én úgy látom, hogy többre megyünk egy kevésbé jó, de legalább jó eséllyel megvalósítható társadalmi berendezkedéssel próbálkozni, mintsem egy ideális, ámde megvalósíthatatlanra pazarolni az energiánkat.
Ne feledd, hogy az emberek nem kísérleti nyulak, még akkor sem, ha épp a 20. században több nagyszabású precedens is volt, ahol ekként használták őket.