12
-
fűszeress #12 "5 évad van belőle sajnos,azt igazán folytathatnák!"
ugy értem hogy csak 5 évad van belőle és ez a rosz, pedig sokkal viccesebb az uj simpsonéknál szerintem! -
fűszeress #11 A Simpson scalád nagyon jo,de a 19.évad nem sikerűlt valami nagyon jora,a tőbbihez képest,nem volt benne olyan sok poén mint az előzőkben, nekem megvan dvd-n jo sok évad és a régebiekk sokkal viccesebbek,persze azért megnéztem, mert jo volt csak a régi évadok sokkal jobbak,de azért szép teljesitmény hogy már 20 évad is van,ezért lehet hogy kezdenek kifogyni a poénok, igaz még a 20 évadot nem láttam,remélem azis jo.
Mostanában a FUTURAMA-t nézem na az nagyon király:DDD
5 évad van belőle sajnos,azt igazán folytathatnák!
-
TeDDyRuSh #10 Igen, szerintem is van különbség. Nekem is a Simpsons jön be jobban, főleg a 20. évad, mivel hihetetlenül aktuális és bizonyos dolgokkal szinte pár nappal korábban találkozol a hírekben. Gratula a Simpsons-nak és készítőinek, nagyon komoly munka áll e mögött a siker mögött, így tovább!! -
#9 én is a mozi film után kezdtem nézni a sorozatot és nem csalódtam aztán mondták hogy a familigájz az sokkal jobb , de egy-két rész után feladtam annyira mű az egész ...
olyan különbség van a kettő közt mint egy vígjáték meg egy paródia közt míg előbbi a szimszonék utóbbi a másik ... -
torcipepe #8 nálam olyan, mint a Tom & Jerry, hogy ha meglátom valahol, leülök megnézni, de nem keresem. -
#7 Nekem mind2 tecik, nah!? -
#6 Őrizzük meg a nyugalmunkat gyerekek! -
Herczi #5 Pöttyet túl reagáltad, sztem. Semmi sértőt nem mondott Simpsonékra. Sőt még burkoltan gratulált is. Ha neki meg a Family Guy tetszik, akkor mi van? Nekem mindkettő bejön például. -
#4 Még szerencse, hogy csak szerinted. Meg még biztos vannak páran, akik a másolatokat szeretik... :P
Ízlések és pofonok. Már csak annyit kéne megtanulni, hogy az ember ne menjen el osztani a saját eszét, ha éppen semmi köze nincs a dolognak a témához.
Ahogy én se megyek a Family Guy-t szivatni...
Köszi. ;) -
#3 most újították meg az intróját, csúnya is lenne ha végelenne. :) -
kukacS3K #2 20 éved? szerintem family guy sokkal jobb de ez azért egy szép szám -
Etinger #1 Spiderpig, spiderpig...