Szekeres Viktor

Idén sem lesz vége a Simpson családnak

A The Simpsons lehet minden idők leghosszabb ideig műsoron lévő főműsoridős sorozata, ugyanis a Fox csatorna úgy döntött, hogy a nézettségileg 2008/09-ben sem lankadó szériát újabb két évadra meghosszabbítja.

A Simpson család erőssége abban rejlik, hogy miközben az eddigi 20 évad során folyamatosan morzsolódtak le nézők, évről évre újak kapcsolódtak be az animációs sorozat epizódjaiban, s ezen újonc nézőknek is köszönhető, hogy a kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztályban még mindig Amerika egyik legnagyobb kedvence a sárga család. (Arról nem is beszélve, hogy hányan nézték meg Amerikában és itthon a Simpsons-mozifilmet úgy, hogy a sorozatot nem is látták.)

A berendelt évadokkal a Simpsons megelőzi az eddig csúcstartót, a Gunsmoke-ot, melyre egyébként nemsokára a Law & Ordernek (Esküdt ellenségek) is lehetősége nyílhat, hiszen a krimisorozat jelenleg 19. szezonját tapossa, azonban a folytatás a nézettségi adatok alapján erősen kérdéses.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fűszeress #12
    "5 évad van belőle sajnos,azt igazán folytathatnák!"
    ugy értem hogy csak 5 évad van belőle és ez a rosz, pedig sokkal viccesebb az uj simpsonéknál szerintem!
  • fűszeress #11
    A Simpson scalád nagyon jo,de a 19.évad nem sikerűlt valami nagyon jora,a tőbbihez képest,nem volt benne olyan sok poén mint az előzőkben, nekem megvan dvd-n jo sok évad és a régebiekk sokkal viccesebbek,persze azért megnéztem, mert jo volt csak a régi évadok sokkal jobbak,de azért szép teljesitmény hogy már 20 évad is van,ezért lehet hogy kezdenek kifogyni a poénok, igaz még a 20 évadot nem láttam,remélem azis jo.
    Mostanában a FUTURAMA-t nézem na az nagyon király:DDD
    5 évad van belőle sajnos,azt igazán folytathatnák!
  • TeDDyRuSh #10
    Igen, szerintem is van különbség. Nekem is a Simpsons jön be jobban, főleg a 20. évad, mivel hihetetlenül aktuális és bizonyos dolgokkal szinte pár nappal korábban találkozol a hírekben. Gratula a Simpsons-nak és készítőinek, nagyon komoly munka áll e mögött a siker mögött, így tovább!!
  • schrank #9
    én is a mozi film után kezdtem nézni a sorozatot és nem csalódtam aztán mondták hogy a familigájz az sokkal jobb , de egy-két rész után feladtam annyira mű az egész ...
    olyan különbség van a kettő közt mint egy vígjáték meg egy paródia közt míg előbbi a szimszonék utóbbi a másik ...
  • torcipepe #8
    nálam olyan, mint a Tom & Jerry, hogy ha meglátom valahol, leülök megnézni, de nem keresem.
  • ffxi #7
    Nekem mind2 tecik, nah!?
  • Narxis #6
    Őrizzük meg a nyugalmunkat gyerekek!
  • Herczi #5
    Pöttyet túl reagáltad, sztem. Semmi sértőt nem mondott Simpsonékra. Sőt még burkoltan gratulált is. Ha neki meg a Family Guy tetszik, akkor mi van? Nekem mindkettő bejön például.
  • DJ Boss #4
    Még szerencse, hogy csak szerinted. Meg még biztos vannak páran, akik a másolatokat szeretik... :P

    Ízlések és pofonok. Már csak annyit kéne megtanulni, hogy az ember ne menjen el osztani a saját eszét, ha éppen semmi köze nincs a dolognak a témához.
    Ahogy én se megyek a Family Guy-t szivatni...

    Köszi. ;)
  • The Garrett #3
    most újították meg az intróját, csúnya is lenne ha végelenne. :)