Táltos Paripám 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PLS! HELP!Nincs jobb a lovaglásnál! Ja bocs de van! A FOCI!
PLS! HELP!Nincs jobb a lovaglásnál! Ja bocs de van! A FOCI!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Minden ugyanaz másképpen.
Vagy pl. nem tudja melyik gombbal kapcsolja be a horse eye-lasert <#papakacsint>#papakacsint>
www.chem.yale.edu/
már csak magáta játékot kellene összehozni. :D
www.chem.yale.edu/
Egykét jólirányzott ütéssel nyomatékosítani kell a lóban, hogy ki is a király...
www.chem.yale.edu/
Végül letépte a kezem és elnyargalt a szemét...
Ezzel szoktam kikaparni a trágyát a patájából:
Ez az istállóm:
Végül egykét jól irányzott ütéssel nyomatékosítom benne, hogy ki az ász:

www.chem.yale.edu/
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
az új "járgánya" A Superhorse!!!!<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
MENEKÜLJETEEEEK!!!!
Jobb ha egy magaslatról a farmra nem engeditek a lovat ránézni:

www.chem.yale.edu/
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Esténként ágyba vihetõ stb...

www.chem.yale.edu/

www.chem.yale.edu/

www.chem.yale.edu/
Régen lóütögetõt használtak, amit késõbb a #7. lólézer váltott ki.
www.chem.yale.edu/
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"C" gombbal a szemsugarából lõ ki lézert!!

www.chem.yale.edu/
#15: 3 éves gyerek ezzel HOGY JÁTSZK ? <#wilting>#wilting>