Artisjus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy akkor legyen az, hogy ok, fizeti a mezei júzer az adathordozón lévõ általánydíjat, warezoljon rajta kedvére, de akkor hagyják is békén a jogvédõk, elvégre õ "elõfizetett" a warezra.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
.: mobilize.hu :.
"The trees move. Do you not see it?"
ha befizetek 1 szolgáltatásra (mondjuk manikûrös vagy mozi) akkor igen, kapok 1 EGYSZERI (nem kézzelfogható)terméket és ágyõ.
deha megveszek 1 lemezt, akkor azzal otthon azt csinálok amit akarok nem? frizbizek vele, berakom az asztal alá támasznak vagy kedvemre lemásolom, aztán feltöltöm ismerõseimnek, barátaimnak, nem?
nem kérek érte pénzt, nem károsítom az elõadókat mivel ha nem lenne ingyenes akkorse vennék meg..
és amig hozzá lehet jutni a netrõl az ilyen filmekhez/zenékhez akkor addig ezt fogják sokan preferálni
de valahol ez olyan, mintha az autójavító mûhelyeseket is megsarcolnák, mert mérnem a szegény márkaszervízesekkel csináltatjuk meg a kocsit akik rengeteg pénztõl esnek el...
(holott, pont azért kerüli õket az ember ha teheti mert drágábban dolgoznak mint a "maszekosok")
a rádió pedig megint vicc mivel ott gondolom a reklám hozza nekik a bevételt 😄DD ergo a zene mellé a hozzá "járó" reklámokat is lenyomjátok...
vegyél kevesebb dvd-t és 1 db pendrájvot
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kurvára undorító dolognak tartom. Egy 1000 Ft-os 1 GB-os pendrivenak a 10%-át az Artisjusnak fizetném? Miért? Mert úgyis jogvédett tartalmat tárolnék rajtuk? És ha netán saját dokumentumok lesznek rajta, akkor Artisjustól követelhetem vissza a vételár 10%-át?
A legjobban az cseszett fel, amikor a 99%-ban digitális fényképezõkben használt memóriakártyákra tették rá a mocskos kis mancsukat.
Azt kéne csinálni, hogy rajzolni egy ingyenes rajzoló programmal egy kört, alászignózni, aztán követelni a jussomat, hogy nekem abból a pénzbõl jár, mert magyar mûvész vagyok, és a kalózkodás nekem is bevételkiesést okoz.
Különféle rádiós, eladási és mindenféle lista alapján mindenféle "mûvész" kap egy kis szeletet.. Mondjuk pákó. Meg gyõzike.
Még egy kis vérnyomásnövelõnek: minket a last.fm folyamatos lejátszása miatt sarcolnak, merthogyaz: rádió, így megilleti õket a havi jodíj! (nem kis összeg, egy vendéglátóegység esetében).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az érdekel, hogy hogyan teheti meg akárki, hogy csak úgy hasraütésszerûen megsarcoljon mindenféle terméket, mondván: azon úgyis kalózanyag lesz. Alig várom már az artisjus hologrammos papírt (amire én könyveket fogok másolni ceruzával..)
Itt meg egy lista arról, hogy jelenleg mibõl mennyi jut nekik..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ