Mozifilm készül a Battlestar Galacticából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a két utolsó rész nagyon ott volt, végre hangulatában is. Bár kissé unalmasan nyitott, de a vége egész pörgõs lett.
SPOILER
A zongorás rész nekem is tetszett, én leginkább arra lennék kíváncsi, mi a helyzet Starbuck múltjával, ki is õ valójában. Boomer újbóli árulása viszont kétféle érzést keltett bennem, hiszen tudom, mit érez az emberek iránt (az öreg elleni támadás reagálására gondolok), de azért ott volt az a másik érzés a "most már" cylon Galennel kapcsolatban.
SPOILER
A zongorás rész nekem is tetszett, én leginkább arra lennék kíváncsi, mi a helyzet Starbuck múltjával, ki is õ valójában. Boomer újbóli árulása viszont kétféle érzést keltett bennem, hiszen tudom, mit érez az emberek iránt (az öreg elleni támadás reagálására gondolok), de azért ott volt az a másik érzés a "most már" cylon Galennel kapcsolatban.
Ízlések. Nekem a 4x17-ben látott zongorás jelenet sokkal jobban tesztett(visszahozta a BSG életérzést), mint a pár résszel azelõtti lázadás.
Hat a BSG utolso reszei egyre gyengebbek szerintem...
Akit érdekel a BSG, annak ajánlom Freevo BSG blogját, már ha valaki nem ismerné. Ott is olvashattok az új mozifilmrõl.
Na és hogy tetszett? Ez a rész k.rva jó volt, sokkal jobb -na nem mintha az rossz lett volna- mint az elõzõ 4.16., és az a zongora, az a zene... teljesen kész voltam tõle.
nekem az utolsó bekezdés alapján az jött le, hogy az a film ugyanarról fog szólni, mint az új sorozat. vagy csak viktor akar félrevezetni.
Galacticából sosem elég szal nyugodtan jöhet felõlem bármilyen formába.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
" Én értem, hogy franchise, meg addig üsd a vasat amíg meleg,"
ha a sorozatot ismerõknek szólna, akkor nem sok vasat lehetne ütni azzal a 2 millió emberrel, velük a költségvetés sem jönne vissza - direkt el akarnak szerintem vonatkoztatni, hogy új nézõt is beszállhasson és ne gondoljon arra, hogy "ú, ezelõtt volt egy sorozat is".
ha a sorozatot ismerõknek szólna, akkor nem sok vasat lehetne ütni azzal a 2 millió emberrel, velük a költségvetés sem jönne vissza - direkt el akarnak szerintem vonatkoztatni, hogy új nézõt is beszállhasson és ne gondoljon arra, hogy "ú, ezelõtt volt egy sorozat is".
Ha ti tudtok valamit amit mi nem akkor osszátok már meg velünk. Insider infotok van, hogy szar lesz? Vagy miért fikázzátok már a bejelentést is?!
Én várom a filmet, ami ha jó lessz akkor hozzáad a BSG univerzumhoz, viszont ha szar akkor nem vesz el belõle. Ennyi.
Én várom a filmet, ami ha jó lessz akkor hozzáad a BSG univerzumhoz, viszont ha szar akkor nem vesz el belõle. Ennyi.
Nem xido! jól értelmezted. Tényleg ez a hír... Csak tudnám minek, csinálják ezt? Én értem, hogy franchise, meg addig üsd a vasat amíg meleg, de hogy más szereplõgárdával? Én nem tudom, hogy csak a cím elégséges lesz-e, beráncigálni a nézõt a moziba
Lehet rosszul értelmeztem a cikket,nekem az jött le,hogy figyelmen kívül hagyva a BSG sorozatot,ismét feldolgozzák a régi elsõ filmet teljesen új gárdával...a BSG-t természetesen elismerem,mint jól sikerült scifi sorozatot
A BSG a legjobb sci-fi sorozat, amit valaha láttam. Nagyon komoly. Az évadok lassan megjelennek Magyarországon, aki nem akarja megvenni, annak viszont ajánlom, az AXN sci-fi-t. Õk tavasztól adják az egész sorozatot. Elõször, a régi sorozatot, aztán pedig a 2003-as minisorozattal kezdve ezt az új BSG-t. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Meghatározó sorozat élmény volt (és még van 3 rész).
unalmas nézni õket? pedig a bsg jó feldolgozás. azt mondják.
Ne fárasszon már hollywood ezzel a feldolgozásaival..már kezdem unni...
Ráadásul március végén(24 és 26) megjelenik itthon a Penge(razor) és a 3. évad.
A régvi BSG-re meg kiváncsi lennék...
A régvi BSG-re meg kiváncsi lennék...
Úgy tudom, hogy bár a TV2 nem adta le a 2. évadot, de azt hiszem, DVD-n megjelent. Épp ebben a percben fejeztem be a 4. évad 17. részét. 😊
A teljes (felújított) BSG-sorozat DVD-n mikor jön ki egyben?
Eddig akárhol találtam, csak mutatóban volt az 1. évad. ❤️x láttam, angolul>3x láttam, angolul>
Ugyanakkor, mióta nem tudok sorozatokat követni "ingyen", látom, hogy megvásárolni õket szinte lehetetlen.
Eddig akárhol találtam, csak mutatóban volt az 1. évad. ❤️x láttam, angolul>3x láttam, angolul>
Ugyanakkor, mióta nem tudok sorozatokat követni "ingyen", látom, hogy megvásárolni õket szinte lehetetlen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.