City Interactive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
itthon a world racing 2-t is õk adták ki, az azért nem éppen a gagyi kategoria 😊

Forza.

vérpocok
Azért vannak sztem ennyire rákattanva erre a II. vh-s témára, mert lengyelek, és a nácik annak idején õket rohanták le elõször.
Gondolom a fejlesztõk, nagyszülei nagyban szenvedõ alanyai voltak a háborúnak, és a City-sek most úgy gondolják, hogy emléket állítanak a témának. Bár ne tennék. <#vigyor>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

LasDen
komolyan....van még olyan pontja a II.vh-nak amit nem csináltak meg???
bár Mo-i küzldemerõl még nincs 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
_DS:AD?ASD:AS_?😄SA
DeerHunter01

errõl hallot már vki ?

\"Erről van szó!\"

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DeerHunter01
jaja,köszönjük Dragooon-nak!!

\"Erről van szó!\"

tommygear
BANNER 10/10 <#eljen>
LasDen
ez is olyan mint a filmeknél.....a legszarabb játékból is kihozzák a legjobb elõzetest.....de látszik már mindenki külön fogalomként kezeli a city-t 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Amúgy a SAS-ban voltak jó pillanatok is. Meg volt egy régi sniperes játékuk, mármint azt hiszem õk csinálták, na az pl jó volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DeerHunter01

ezis elég "ütõs" trailer a játékokról de valóságban mindegyik szar :S

\"Erről van szó!\"

tommygear
(Y)
DeerHunter01
nem annyira 😄
de azért tudom hogy mely játékoktól lehet várni azt hogy jó lesz és melyiktõl hogy nem.

\"Erről van szó!\"

tommygear
most az vagy 😄
DeerHunter01
igen van 😄
én is vettem kb 3 City-s játékot régebben mivel akkoriban nem voltam tájékozott a kiadók/fejlesztõk terén.

\"Erről van szó!\"

Majdnem olyan jot? Egy csomag tescos fagyasztott krumplit megeszek szajhuzas es fintorgas nelkul.

Naná, hogy van. A szülõk, akik a gyereknek keresnek "csak haggyon békén, megy a Josibarát a tévében" elfoglaltságot.

Egyébként szerintem a City Interactive olyan, mint a Tesco Gazdaságos: olcsón kínál majdnem olyan jót, mint a nagyok. A szoftverpiac sajnos (azért sajnos, mert ha azt írnám, hogy szerencsére, akkor "mocskos kalózpárti" lennék 😊 ) még mindig a fájlcserélõ-ingyenmindenrõl szól, tehát ebbe erõsen belebuktak.

Van olyan barom aki megvesz egy jatekot borito alapjan?

tommygear
na ez is megvolt nekem, ugyanígy voltam vele énis csak én már a második pálya után töröltem 😄
vérpocok
Qrva komolynak láccik ez is. De ha valaki kipróbálja, inkább bevonul a legközelebbi fegyintézetbe egy csapat kigyurt b*zi közé, mintsem hogy tovább jáccon vele.

Aki a borítókat tervezi nagyon ügyes, mert szinte csak ezzel adják el a játékokat. Megragadja a figyelmet, a sok vérpityu - de még a nem vérpityu is - egybõl megveszi, hogy hûû de izombrutál überfaxa játék lehet ez, aztán elsõ pálya betölt: hát azért nem a legjobb, de ott van a szeren. Második pálya betölt: azért még átlag fps-nek elmegy sztem... Harmadik pálya betölt: áhh, mennyi ökörség van ebbe. Negyedik pálya betölt: A Sziti Interaktív-nak azt a jó ku... Ötödik pálya betölt...ene, ha még bírná idegekkel...
Ezt csak azért írom le mert kb. így jártam vele én is. Egyre jobban elment tõle a kedvem, és azóta sem jött vissza.

Szal a játékélmény jó megközelítéssel olyan, mint Pesten az Üllõi úton 70-nel belemenni egy kátyuba: egy másodpercig izgalmas, de utána már csak szitkozódunk.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

extra sensory
Vajon miért is szeretik ennyire ezt az "art" szót. <#hehe> art=mûvészet.
Õk is mûvészek... a szarjátékoké.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

LasDen
cím adásban is fejlõdhetnének....hány Art of... c. játékuk van??? 😄

Falcon87
képt<#idiota>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

tommygear
videót
Carloska

New game 😄

hunbasser
😄Ddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

tommygear
szerintem azért nem mentek még csõdbe mert minden játékukat, legalábbis amit eddig láttam boltba 1 max 2000 forintért adják, a sok buta vásárló megveszi mert olcsó, meg gondolom hogyha a boltba 1000 forint akkor õk mennyiért adhatják el max 500 forintért
Evin
Megnéztem a sevenm oldalán, de fogalmam sincs. Igazából azt sem értem mit keres rajta az RTL logója.
Lényeg a lényeg, nekik szerencsére semmi közük magához a játékhoz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Értem. De akkor mit keres a borítóján a CI logója? Õk adták ki?

Evin
World of Goo?!? Azért ilyen jó játékokat ne nekik tulajdonítsunk már! A WoG-t a 2DBoy csinálta, akik valamelyik nagy játékfejlesztõ cégbõl váltak ki.
A Winter Sport 2009 egész jól néz ki, fõleg amikor a képernyõn a "szél" hatására vonulnak a vízcseppek, de kb ennyi. Végigjátszottam pár sportágat, utána kuka.

Hát igen. A City Interactive😊. Igaza van TommyG-nek. a kijött játékaik 60%-a rossz, de vannak jó játékaik is. Mint például a World of goo és talán még a winter sports 2009 amit még nem próbáltam.
A hivatalos oldalon felsorolt játékok 70%-át nem ismerem, és nem hallottam róluk.
A CDGALAXIS-nál pedig az elsõ hozzászólásban megtalálható játékok 98%-a fellelhetõ. Szörnyû belegondolni hogy az emberek megveszki ezeket a gyerekeiknek születésnapra, karácsonyra, vagy akár névnapra úgy, hogy abban bíznak el lesz vele a gyerek egy ideig. És szegény gyerek pedig olyat él át amit eddig még soha.😄
Ezeket a játékokat be kell tíltani. Csodálkozom hogy a cég miért nem ment még eddig csõdbe?

SuperCharger
A Code Of Honor-al nem volt semmi bajom. Átlagos ego-shooter, semmi extra, de rossz sem volt.

tommygear
ja freddy videóinak 60%-a citys game 😄😄😄😄
ÉS ezek amugy mibõl élnek?:o Nem lehet hogy csak mosashoz kell ez a szar?:o

A Srác Szereti a City Interactiveos jatekokat. Érdemes nézni muvijait xD

Bokafix2
Nem tudom minek szidjátok õket. Mennyi jó játékuk van... amivel jáccanak otthon: Cod 5, Crysis, Bioshock, meg más sok egyéb. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tommygear
ez is jellemzõ rájuk... csinálnak egy fasza játékbemutatót, de a végerdmény egy hányinger

ma jáccottam az egyik remekmûvûkkel a FARKASVEREMMEL, és olyan buták a katonák hogy ugynaazt a mondatot elmondják akárhányszor elmegyek mellettük, meg 1000x köszönnek stb... szánalom magas foka
LasDen
úú....emlékszem mikor a Game Cube v milyen TV csatornán láttam a Mortyr bemutatóját....akkor tökre bejöttt, de évekig nem tuttam megszerezni.....aztán meglett és szar 😄

tommygear
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Synchronous
Mortyr 3 nevû játékukból egy jelenet: valahogy úgy kezdõdik h egy katonai jármûvel döngettek a hegyek közt, majd a nácik elkezdenek üldözni és szétlövik a kocsit. Ezt nagy nehezen megússzuk, sikerül is kiiktatni a nácikat, de a kocsival már nem lehet továbbmenni. Ekkor a társam ezt mondja: "Mortyr, menj és találkozz a partizánokkal a táborban, én addig vigyázok a kocsira." Baszus... minek egy szerteszét lõtt füstölgõ romhalmazra vigyázni. Na jó elmegyek a táborba, mikor meglátnak a partizánok kijönnek elém. Na nem ment azért olyan könnyen, mert kb. 2 percig némán álltak. Egyikük megkérdi: "Mortyr, hol a társad?" Mortyr válasza: "Megölték."
Drága biciklipumpa... de jobban belegondolva én is ezt válaszolnám, mert szégyellném bevallani hogy egy felrobbant, szétlövöldözött, füstölgõ kocsira vigyáz.

Ez a City Interactive. Elõttem levizsgáztak.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

tommygear
<#eljen><#eljen>
vérpocok
LoL freddy játékvideóinak is az 50%-a City Interactive-os... (555-City Fuck ingyen hívható szidalmazó fétisvonal <#hehe> )
Én mikor a Corába jártam és a PC-s játékok polcaihoz odamentem a játékok harmada City-s volt komolyan. Volt ott Mortyr 3, Stalin Subway, Battlestrike Harc a csodafegyverért, stb.

Jó ötlet volt megnyitni ezt a topikot, mert ez a banda eccerûen nem tud játékot készíteni. Iszonyat gagyi pályák, következetlen játékmenet ostoba illogikus küldetések nincs mentési rendszer, medkit a játékokban szintén alig ami azért is xar mert nagyon bénán van belõve a játékok nehézségi szintje, pl. easy-n is nagyon hamar leszedik a hp-t az ellenfelek... és ráadásul minden játékban ugyanazokat a hibákat követik el.
Tanulhatnának mondjuk a Monolith-tól vagy az Infinity Ward-tól, vagy a Crytektõl is.
Ezek amúgy lengyelek, de azért nem minden lengyel csapat béna, lásd People Can Fly (a la Painkiller).
Majdnem minden játékuk második vh-s, de én már a falra mászok tõlük, de a többi játékuktól is. Hiába fogok bele egy másik általuk készített játékba, hogy ez már hátha jobb lesz, csak fejlõdtek vagy ilyesmi... ááá francot ugyanolyan gány az új is mint a régi. Szal, kerüljétek, messzire.

Benny04
America's secret operations <#eljen>

zomgzerg
sok hulladék game, de õk is tudják, olcsón adják
persze vannak akiknek nem jönnek be a nagy hypeos gamek, nekik 1-2 tetszet ezek közül ideig óráig

DeerHunter01
nemis az hogy egyedül kell menni de akkor miért igéri be a játék hogy csapatjáték ?
amúgy igénytelen hangok,grafika 10/6.
játékélmény 10/0

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Code of Honor 2-t játszottam pár pályán.
nagy csapatjáték ,jó feeling gondoltam én.
erre meg mit kapok ?
menjek be egy barlangba,mondom jóvan menjünk ,nézem a csapattársakat: semmi.
állnak egy helybe.
hangulat ekkor esett a 0-ára.
igénytelen játék.

\"Erről van szó!\"

Evin
Én is 2 játékot próbáltam tõluk a szebbik/újabbik fajtákból. Nem volt rossz, csak dögunalom volt. Nuku hangulat, nuku élmény.

LasDen
mondjuk én még nem játszottam City-s játékkal, de ha így folytatják nem is fogok...😄 de ha igaz, hogy csak a játékmenettel van a probléma, akkor talán az ezért felelõs emberkéket kéne kirúgni.... 😄

DeerHunter01
amúgy citys játékok grafikájával nem is lenne gond,de csináljanak akkor normális játékmenetet meg valami csapat feelinget a háborús játékoknál.

2 játék van ami tényleg jó a citytõl: Übersoldier, Übersoldier 2.
a 2-t meg is vettem eredetibe,az megérte azt a 3 ezer FT-ot.

\"Erről van szó!\"

Prézli
Az Overspeed-et a magyar Invictus fejleszti (leírás)

Amúgy ez is érdekes ügy, Overspeed = LA Street Racing, de a Project Torque-ban is vannak belõle autók, és a Project Torque-nak is van vmi másik változata.
A Cross Racing Chamspionship-bõl meg pályák vannak átrakva a P.T.-ba.

Annak ellenére, hogy szépen variálnak a nevekkel, a játékaik mind fizika mind grafika terén egész jól muzsikálnak.