417
Új online focimanager
  • JimKirk
    Megprobalom, mert en meg rad szeretnek felzarkozni!

Honnan ez a sok penz, mennyi volt?
  • geo91
    #92: remélem megvered ma a győrt, mert szeretnék rájuk végre felzárkózni! :)
  • geo91
    elkészült a stadionbővítésem, immár 31 ezres az arénám.
    ma lesz a stadionavató. :)
  • geo91
    mégsem fog elkelni 9 és fél milláért a játékosom:

Transfer problems - (2 Hours ago)

In short, a server configuration option caused the transfer table to suddenly become corrupt, basically this meant people ended up bidding on multiple players they didn't want and strange things like this.

The table was totally unfixable, what I have done for now is reset all transfers, later today I will add in old transfer so players transfer history will be correct.

Sorry about this, it is sorted out now though!
    The PinkBall team.
  • geo91
  • JimKirk
    Amugy nyertem 4-0-ra, es ket pontra vagyok lemaradva geo mogott!:P
  • geo91
    amúgy nem értem még vagy másfél nap lenne hátra a licitből, de lezárult...
    viszont a pénzből egy eurócentet nem láttam... pedig azt írja, hogyha eladtál egy játékost a pénz érte azonnal megkapod.

Deadline: Sold!
    Highest Bid: €9,500,000
    by Death To The Huns
    Once your player is sold, you will receive the money for them immediately.
  • geo91
    tedd ki hátha :DD
  • JimKirk
    Vazz!:O

Nekem van egy 17 eves jatekosom aki 25-ot hoz vedokent, szerintetek o is milliokert menne el?
  • geo91
    befagyasztották a licitet a játékosomra... :O
  • karajjj
    fogalmam sincs :| én nem szoktam eladogatni a tehetségeket de szerintem tuti nem ért ennyit :D én valami 7 milláért vettem sokkal jobbat, csak most biztos felnyomta az árakat az, hogy pang a piac
  • geo91
    tényleg ér ez ennyit, karesz? :OO
  • geo91
    aztabüdöskurvaélet :DDDDDDDDDDDDDDd

Deadline: 2 Day(s), 2 Hours Left.
    Highest Bid: €9,500,000
  • geo91
    bezony
  • karajjj
    mennek rá, mint gyöngytyúk a takonyra :|
  • geo91
    csekkoljátok hol tart a licit :O

0 ft-ért tettem ki tegnap és még van 2 nap a licitből.

kitettem tegnap minden 20 alatti játékost 0-ért átadóra.
  • dartonita
    Elindult mar a kereses.
    17eves 30as ertek folotti.22nap mulva hoz egyet elvileg :)
  • karajjj
    kerestess ifit, várni kell rá vagy 3 hetet, de megéri
  • dartonita
    Azt olvastam hogy pl komoly serulesnel csokkennek a kepessegek.Az en 6napos serultemnel meg remelem nem.Probalnek 17-20eves kolykoket igazolni de kb lehetetlen.Szolni kene azoknak a magyar usereknek akik leszarjak a jatekot,hogy azert a fiataljaikat pakoljak mar ki TL-re.
  • karajjj
    azt tudom, hogy 32-33-körül már nem ér semmit az edzés náluk, de azt nem, hogy fejlődnek-e lassan visszafelé
  • JimKirk
    Millio alatt nem talalok erositesnek szamito jatekost!

Itt is ugy van mint a HT-ben, hogy egy bizonyos kor felett csokken a jatekosok kepessege?
  • dartonita
    4-4-2 szelsojatekkal megvertunk egy botot.Probaltam igazolni,de horribilis penzeket ernek a fiatalok :S
    Asszm marad az alapcsapat edzese.
  • karajjj
    nekem 4-4-2, balanced, quick passing és 0:1-ről fordítottunk 2:1-re
  • JimKirk
    Nekem sem jon be!
    Kikaptam az elso ellen 6-2-re, vedekezo mentalitassal es kontraval, viszont 75 ezres bevetelem volt!
  • dartonita
    Na megvolt a csapat elso edzese,de vmiert nem mukodik az edzeseredmenyekre mutato link,csak ures oldal jon be.Masnak is?
    Sajna megserult a 17eves kp-m kozben :(
    Kivancsi leszek az elso bajnokira.
  • karajjj
    terjesszétek ti is a játékot, mert minél többen vagyunk, annál nagyobb esély van a jövőbeli fejlődésünkre
  • JimKirk
    Dartonita, karesz: Koszi az infokat!
  • geo91
    én itt is a jóöreg 3-5-2-t játszom és nem is kaptam ki nagyon a sokkal esélyesebb csapattól. 2-0ra vezetett, kiegyenlítettem, végül 4-2-re nyert.
  • karajjj
    kevesen vannak még, de most szaporodunk rendesen, a bajnokságokat a Közösség - Országom menüpontban tudod megnézni, az NB1 ott van, a link után meg ki van listázva a többi...

a meccshez: egyéni utasítások nincsenek, de csapatutasítás van és ajánlom a 4-4-2-őt, én az elejétől fogva 4-3-3-at játszottam de mostmár vissza kellett állnom a a 4-4-2-re, mert sorban kikaptam egy csomószor :S
  • karajjj
    olyan 3 óra körül majd válaszolok mindenkinek
  • dartonita
    Valahol a jobb felso reszen kell talalnod egy olyat hogy bajnoksag.Meg a legordulo menukben is meg kell talald,ott ahol a valogatottak vannak.
    En is 4-4-2ben fogok palyara lepni,a masodosztaly 5.helyen tanyazunk momentan.
  • JimKirk
    Egyeni utasitasok vannak?
  • JimKirk
    karesz: A kov. meccsemet az elso ellen jatszom. Szerinted megprobaljak 5 vedovel vedekezo mentalitassal kiallni, vagy maradjak alap/vedekezo 4-4-2-nel? Legalabb egy X-et szeretnek kihozni a meccsbol! Ilyenkor mi a legjobb megoldas?
  • JimKirk
    Hol tudom megnezni az osszes bajnoksagot, leginkabb a magyarok erdekelnenek? Egyszeruen nem talalom....
  • dartonita
    Egyelore en is ugy lattam hogy nagyon kevesen vannak.
  • JimKirk
    Ha anno csatlakozom amikor karesz szolt akkor mar en is a 6. szezonomnal tartanek!

Amugy jol ertem, hogy csak 400 felhasznalo van az egesz jatekban?
  • JimKirk
    Igen, a HT bezavart!:) Termeszetesen ezer!(sajnos)
  • geo91
    szerintem csak ezer, csak hozzászokott a hattrickes számításhoz... :DDD
  • karajjj
    37 millió euró? :D
  • dartonita
    Szia!
    En is felfogadtam vegulis minden edzot,plusz ifi megfigyelot is.Igy is csak 3k juro hetente,ahogy neztem egy telthazas hazai meccs meg 75k :D

Anyagi gond nem lehet,csak a TL-en nemigazan talalni fiatalokat.

High-on nem erdemes edzetni,mid-re allitsd aszontak.