417
Új online focimanager
-
#137 -
geo91 #136 Szebb és úgyszint sérülésmentes jövőt! -
#135 Adjon az Isten (serulesmentes vegeredmenyt! -
geo91 #134 egy óra és kezdődik az összecsapásunk a jobbik kupában! ;) -
#133 Hamarosan kiderul,nekem hnap keszul el a 27ezres.Ha azt is megtoltik,akkor itt nemigazan kell massal foglalkozni mint ezzel + az edzessel. -
#132 Milyen stadiont érdemes felhúznom, hogyha 15 000 néző megtölti a mostanit, és van kb 300 000 pénzem?
terasz, műanyagszék, fedett stbstb.... -
karajjj #131 az első automatikusan feljut, a második és harmadik playoff meccset játszik a feljutásért
#130: először tessék inkább feljutni -
#130 Akkor veged van! -
karajjj #129 délután megnézem, mert most a sulis net valami észveszejtő sebességgel megy és nem jön be az olda :\ -
geo91 #128 apropó, hogy van a feljutás a csoportunkból? -
karajjj #127 legalább jösztök az NB1-be :D -
#126 Nalunk is 3 user team van,a tobbi leszarja.Ma a listavezetot vertuk 6-0ra.Most a 3 ember altal vezetett csapat van elol,ugyanannyi ponttal :D
Durva lesz a feljutasert jatszani.Ha valakinek van egy jo taktikaja azt szivesen veszem.Mi 4-4-2 szelsojatekkal jatszunk eddig,de pl egy 4-3-3ban felallo csapat szetszopatott,ami azert eleg irrealis.Ja es javaslom a legjobb edzoket beszerezni,a focimanagerek kozul itt sokkal tobb a bevetel mint a kiadas,nem erdemes ezen sporolni.Par nap es kesz lesz a 27ezres stadion,remelem az is siman megtelik :) -
geo91 #125 várom már ;) -
#124 Nehez lesz utolerni teged... Jan. 24.-en jossz hozzam vendegsegbe!:) -
geo91 #123 naja. -
#122 igaz, de ez akkor is siralmas!:) -
geo91 #121 az az egy legyen kettő, pontosabban az első két helyezett. -
#120 Sajnos a csoportomban rajtam es geon kivul meg egy valaki veszi komolyan a jatekot. A tobbiek mind komolytalan csapattal allnak ki...:(
Kiprobaltam a 3-4-3-at mert ahogy neztem igy hozza a legtobb pontot a csapat, nyertem is 7-0-ra egy "bot" csapat ellen... -
#119 #118
Csodalatos!:) Viszont sikerult egyszerre ket kapust vennem...:( -
geo91 #118 simán. ha megnézed a pénzügyeket, itt igazán elengedheted magad, nagyon alacsony a kiadás a bevételhez képest. -
karajjj #117 megéri szerintem megadni mindenkinek a fizetést, nekem azóta jelentősen emelkedett a csapat teljesítménye -
#116 Vettem egy 28 eves kapust aki 44-et hoz a posztajan, viszont a mod-ja 20%-on van mert 2.200€-ot szeretne hetente. Megadjam neki? -
#115 TÉNYLEG! kösz -
#114 Wtf? -
karajjj #113 egyénileg lehet minden játékosnak edzést állítani -
#112 Elkezdtem a játékot én is, csapatom neve vatafakk!
Edzésem is volt már, de nem tudom, h kell középpályásedzésre állítani!
a megfelelő head coachot már megvettem -
#111 Szinkopa FC 1-3 FC Workers
Shots on target
14 8
Shots off target
10 9
Ez vicc :(
Lehet ezzel el is uszott a feljutas.
Stadiont bovitunk es vettunk egy 21eves csatart ingyen.A 30 folottiektol pedig szep lassan elbucsuzunk.Training szepen halad,a serult is meggyogyult. -
#110 Nah en is atepitettem a stadiont!
Harom tribunon megduplaztam az allohelyek szamat, az egyikre pedig szekeket raktam es lefedtem, igy most 30 ezres lesz! -
geo91 #109 azóta nem aludtam, csak egy fél órát magyar órán... :DDD -
karajjj #108 A:SD_Fasdf -
#107 Akkor tovabbi jo ejszakat kivanok!:) -
geo91 #106 hááát... mivel vasárnap du. fél 4 körül keltem, nem igazán vagyok álmos még... :DDD -
#105 Ok, koszi!
U.I.: A fasze nem alszol!:O -
geo91 #104 ja, úgy látszik -
#103 Minden egyes tribunre kulon kell leadni a rendelest? -
geo91 #102 ja, csak fedetlennel -
geo91 #101 -
#100 Megeri! Csak fedetlen allohelyekkel bovitettel?
viszont szopok 2-0-ra!:( -
geo91 #99 €200,000 körül volt.
és elég gyorsan behozza az árát:
3 mins ago: You received €155,000 from ticket and shirt sales in a match. -
#98 Hat megneztem az ellent, nem sok eselyem van...