Az RTL Klub lekapta mûsoráról a Terminátor-sorozatot

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen... a BK, Cobra11...stb, "színvonalát" biztos nem hozza...ezért nem is nézik, ha-ha röhög a vakbelem... Itt .asszák el a tv-sek! Ahelyett, h várnának pár részt, h. tényleg bebizonyosodjon, h "senki" (800k ember???)nem kíváncsi rá, inkább leveszik, és az a "pár" aki nézné, az szívjon gázt... okos logika...<#vigyor2>
Na mindegy, kint még nincs kasza, (kopp-kopp) bár sajna afelé hajlik...
Mért van az, h amit szívesen néznék, azt elkaszálják...<#gonosz3>
A szinkron kit érdekel azon a pár fanatikuson kívül?

paraszt
Berakhatnának a helyére egy SW rajzfilmet😄
KennyGTP
Igaz hogy nem egy nagy kunszt a filmek után, de azért én is megnéztem volna a sorozatot végig, vagy áttehették volna a CoolTV-re is.

http://avp2010.b13.hu/

Arról nem is beszélve, hogy a dragonballhoz hasonlóan átszinkronizálnák, és minden komolyabb mondanivalót kiírtanának belõle a lámák... Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok songokufan.
Szerintem egész jó sorozat.Nagyon nem örülök hogy leveszik a mûsorrol.
Bukta lenne mert elkúrná a szinkront és kivágna egy csomó jelenetet.
zola2000
Kíváncsi lennék, ha az RTL leadná a Death Note mozifilmeket fõmûsoridõben, annak milyen sikere lenne...

A

"Ha az RTL "szakemberei" körbenéztek volna a különbözõ fórumokon akkor látták volna, hogy már kint is bukta a sorozat és marhára nem érdekel senkit mert annyria legalja az egész."

hadd ne soroljam 1. a kint bukott, de itthon hatalmas siker sorozatokat, 2. legalja sorozatokat, melyek kifejezetten sikeresek lettek.
ja. bk, doktor house, vészhelyzet, helyszínelõk, bud spencer, cobra 11 itthon ezeket nézik.
zaki
ennyire azért nem rossz, 2. évad már jobban pörög...
mondjuk nem is csodállom hogy lekapták a mûsorról, ahol a barátok közt a menõ... :c

Sajnálom azokat, akik tv-ben akarták nézni, mert a második évad már tényleg nagyon jó.
Chocho
Ez gyors volt.

Gaming is believing.

jó kis póz...
vajon a terminátoroknak "azt" is csinálnak? tudjátok.... xD
a hitelesség kedvéért 😄
InfectedMann
Ha az RTL "szakemberei" körbenéztek volna a különbözõ fórumokon akkor látták volna, hogy már kint is bukta a sorozat és marhára nem érdekel senkit mert annyria legalja az egész.
Az összes T rajongó azt várja, hogy végre befuccsoljon a sorozat mert szánalom az egész.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

← ElőzőOldal 2 / 2