Szeptemberben érkezik a Windows 7
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvassál már, és gondolkodjál, észkombájn. all in one-okat kell feltenni, nem pedig quicktime-ot és ami lemaradt az agyadból: és más programokat, mivel más kiterjesztés is van, ugye. OKOS.
Remélem 20 év múlva is a windows xpdet fogod használni, igazi sikeres ember lehetsz.
Alap telepítõvel is kezdetektõl fogva veri nálam az XP-t (érthetetlen, mi?). Csak azért nem gyomláltam ki, mert akkoriban még kezdeti stádiumban volt a Vlite. De azóta nem is kellett, mert a Vista telepítés óta ugyanolyan stabil és gyors. XP-t ha hímes tojásként kezeltem, akkor is egyik napról a másikra képes volt minden ok nélkül megadni magát évente minimum 2x. User error van itt kérem szépen.
Butus. A zsidók elleni harc elvette az eszed.
Majd ha lesz többmagos géped és csal lesel, vajon mifaszért lassú minden, akkor rájössz, hogy váltani kéne. Mint anno a P4 bejövetelekor a Win98->XP.
És ne gyere avval, hogy neked nem lesz, mert elég a pentium kettes. Ezt a világot éljük és ez fokozódni fog. Ha nem akarsz, nem tudsz lépést tartani, szia.
Majd ha lesz többmagos géped és csal lesel, vajon mifaszért lassú minden, akkor rájössz, hogy váltani kéne. Mint anno a P4 bejövetelekor a Win98->XP.
És ne gyere avval, hogy neked nem lesz, mert elég a pentium kettes. Ezt a világot éljük és ez fokozódni fog. Ha nem akarsz, nem tudsz lépést tartani, szia.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hááát, azért rögtön tudok 1-2 dolgot, amiben a Vista jobb az XP-nél.
Egy Vlite segítségével kb. 20 perc alatt testre szabhatod a Vistát, kihagyva, kikapcsolva a legtöbb felesleges idegesítõ, erõforrás zabáló dolgot (UAC pl).
Az eredmény egy sokkal kézreállóbb OS, mint az XP. 1-2 registry/group policy tweakkel olyan OS-t kapsz, ami az elérhetõ legjobbak közt van a piacon.
A driverek is elég jók mostanában már, és a fejlettebb felépítésnek köszönhetõen stabilabb is.
Ha HC júzernek/gémernek vallod magadat és zsigerbõl elutasítod a vistát/W7-et (valszeg alaposabban ki sem próbálva) csak magadról állítasz ki bizonyítványt.
Persze beszélhetünk az alap telepítõkrõl minden tweak nélkül, abban viszont sok szempontból az XP jobb lehet.
Bár mondjuk simán feltelepítve nekem az XP sem jön be igazán, akkor már inkább valami Linux.
Egy Vlite segítségével kb. 20 perc alatt testre szabhatod a Vistát, kihagyva, kikapcsolva a legtöbb felesleges idegesítõ, erõforrás zabáló dolgot (UAC pl).
Az eredmény egy sokkal kézreállóbb OS, mint az XP. 1-2 registry/group policy tweakkel olyan OS-t kapsz, ami az elérhetõ legjobbak közt van a piacon.
A driverek is elég jók mostanában már, és a fejlettebb felépítésnek köszönhetõen stabilabb is.
Ha HC júzernek/gémernek vallod magadat és zsigerbõl elutasítod a vistát/W7-et (valszeg alaposabban ki sem próbálva) csak magadról állítasz ki bizonyítványt.
Persze beszélhetünk az alap telepítõkrõl minden tweak nélkül, abban viszont sok szempontból az XP jobb lehet.
Bár mondjuk simán feltelepítve nekem az XP sem jön be igazán, akkor már inkább valami Linux.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"de aztán ne panaszkodjatok, hogy az XP, az minden téren min. 10x jobb, gyorsabb stb.. volt... "
en nem felek ettol<#nevetes1>#nevetes1>
en nem felek ettol<#nevetes1>#nevetes1>
hajrá ! telepítsétek csak ! sz*pjatok csak vele ! de aztán ne panaszkodjatok, hogy az XP, az minden téren min. 10x jobb, gyorsabb stb.. volt...
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Na most nagyon okosat mondtál!
A cikk tehát azt mondja, hogy a Win7-ben nem kell külön QT-ot installálni, mert a beépített media player képes a MOV-ok lejátszására is.
Erre Te azt mondod, hogy nem is kell QT-t telepiteni, hanem egy "ALL IN ONE" playert telepítsünk inkább.
Szóval ha nem akarsz plusz programot telepíteni, telepíts egy másikat?
OKOS
A cikk tehát azt mondja, hogy a Win7-ben nem kell külön QT-ot installálni, mert a beépített media player képes a MOV-ok lejátszására is.
Erre Te azt mondod, hogy nem is kell QT-t telepiteni, hanem egy "ALL IN ONE" playert telepítsünk inkább.
Szóval ha nem akarsz plusz programot telepíteni, telepíts egy másikat?
OKOS
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem tartom valószínûnek a qt.mov lejátszási képességet, az apple szétperelné a seggüket.
én már párszor kipróbáltam ezt a frissítéses bohóckodást, nem ajánlom senkinek.
Így van, én is a tiszta telepítés híve vagyok, ez a frissítsünk dolog egy rossz vicc.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Úgy van! Nem tudom melyik egyszerûbb, megvenni a Vistát frissíteni rá, hogy legyen Windows 7; mint lementeni a dolgokat dvd-re vagy külsõ merevlemezre formázni, feltenni a Windows 7-et és tényleg tiszta rendszer lesz, ennyit megér.
Errõl az XP->Vista->W7 frissítésrõl a véleményem: gányolunk, szemetelünk? Röhejes az egész. A szûz telepítés az szûz telepítés, az való valamire, a gányolásbõl meg csaj sz*r lesz.
"További érdekesség , hogy friss információk szerint a .MOV formátumú fájlok lejátszása sem okoz majd problémát a Windows Media Player számára, vagyis elméletileg nem lesz szükség a QuickTime csomag telepítésére."
Nem is kell egyszerûen fel kell telepíteni egy mindenes lejátszót (Kmplayer, Vlc media player) vagy a Quicktime alternativot 😛
Nem is kell egyszerûen fel kell telepíteni egy mindenes lejátszót (Kmplayer, Vlc media player) vagy a Quicktime alternativot 😛
varezolj vistát, hogy win7-re frissíthess😄 nájsz. szép rendszer lesz belõle😛
← ElőzőOldal 2 / 2