368
Venetica
-
JonasSandor #368 Most ingyenes a gogon. -
#367 Sziasztok. Most kezdtem a jatekot, megvolt az elso szintlepesem es latom hogy a TP (tulajdonsag pontok) a kovetkezokbe oszthatok:
-alkat (noveli az eleterot)
-bolcsesseg (noveli a mentalis energiat)
-ero
-mentalis ero
Az utobbi ketto mit novel? Vagy mire van hatassal? -
Carmageddon #366 Jaja én is szeretem. -
Although #365 Nem tudok róla. Pedig jó lenne. Jó kis játék egy kis csapattól. -
Carmageddon #364 Folytatása nem lesz? -
Carmageddon #363 Rájöttem a tanács hátamögött volt a papír amit fel kellett venni. -
Carmageddon #362 http://www.youtube.com/watch?v=Q7rXna5Td0c
ez alapján visszanéztem a vidit, de nem csinál nálam semmit lucios mért? -
Carmageddon #361 Nem találom azt a csávót. -
Carmageddon #360 Valami amoniannak kell elvinni 2 rongyot. -
Carmageddon #359 Most már le tudom szedni csak a palota belsejébe nem tudok bemenni az igazolást nem adja meg a tanács. -
Carmageddon #358 Onnan nem birom leszedni őket. -
Carmageddon #357 A kőszörnyek egy oszlopon vannak felrakva mind. -
Although #356 Van tető kijáró úgy emlékszem. -
Carmageddon #355 A párbajt meg nem számolja akárhányszor küzdök a nekropolisban nem számolja mennyi van hátra. -
Carmageddon #354 Meg a nénikémet hol találom meg? -
Carmageddon #353 Még 3 kőszobor kéne a belvárosban vannak a kőoszlop tetején, azokat hogy szedem le? -
Carmageddon #352 Ennyi volt szerintem visszajutottam a velencébe és a kőszörnyeket lehet még kinyírni aztán afrikába a párbajok azt kész. -
Carmageddon #351 Most már sínen vagyok. -
Carmageddon #350 Jaaaaaaaaaa hát ezzel nem beszéltem köszi. -
Anonymusx #349 Végigjátszás:
https://www.youtube.com/watch?v=TkOUOE-1RyU
https://www.youtube.com/watch?v=MTIWFQPVp9Y -
Carmageddon #348 Egy szoba szerűségre tudok elmenni. -
Anonymusx #347 Én most fejeztem be a játékot, akkor szerintem neked még meg sincs a könyv, el kell menned egy gondolával egy új területre, a nyugati kastélyba, majd ott kiásnod a könyvet.. -
Carmageddon #346 Csak beszéltem a csontvázzal ennyi utána aktiváltam a zsilipeket. -
Anonymusx #345 Harcoltál már Shapionss szellemével? -
Carmageddon #344 Igen ezt meg is húztam de csak egyszer kell?, ott egyszer csináltam meg, és most onnantól nem tudom megcsinálni hogy onnantól merre menjek tovább. -
Anonymusx #343 A fő küldetéseket kellene csinálnod hogy eljuss Afrikába.
Te a zsilip alatt a fekete tornyot érted?
http://venetica.wikia.com/wiki/The_Dark_Tower
Ott át kell alakulni szellemmé hogy tudj beszélni Shapionssal, majd meg kell szerezned a könyvet lerakni a középső emeletre a toronyba, majd a földszinten a karokat a megfelelő sorrendben meghúzni.. (3-2-4-1) -
Carmageddon #342 Afrikát hol találom meg?
A zsilip meg ott van a shapions csontváza is és le kell menni a földszintre. -
Anonymusx #341 Nekem már bejött ez a küldi, csak akkor lehet ezt megcsinálni ha Afrikából visszajöttél.
--
Amúgy milyen zsilip? -
Carmageddon #340 A zsilipet hányszor kell megforgatni arzenálban?, egyszer már megvolt. -
Carmageddon #339 Már csak a 8 kőszobor maradt hátra. -
Carmageddon #338 Találtam már elég sok ásnivalós térképeket.
A speciális kulcsokat, hol tudom megszerezni az ajtókhoz? -
Anonymusx #337 Még mindig nem tartok ott ahol te, viszont úgy olvasom hogy lapáttal kell ásni ott ahol Sophistost eltemették. Lapátot meg az egyik kereskedőnél tudsz venni az Aréna negyedben -
Carmageddon #336 Okés köszi meg a főküldetést is nézd meg, aktiváltam azt a szivattyút is ahol shopians volt a csontváza, de nem csinált semmit a naplóval. -
Anonymusxx #335 Én is kb ott tartok, majd holnap ránézek -
Carmageddon #334 Hát ezekkel az oroszlánokkal nem lehet csinálni semmit se.
-
Carmageddon #333 Jaja nekem tetszik, csak az a létrás búg ne lenne benne. :D:D -
Although #332 Azért ne ad fel. Jó kis játék :) -
Carmageddon #331 Jó csak kíváncsi vagyok rá, és már bejártam egész velencét, és 24.-es szintű vagyok. -
#330 Hagyd abba ez nem a te játékod hogy félpercenként kérdezgetsz!
Neten keress végigjátszást hozzá neked az való! -
Carmageddon #329 A speciális kulcsokat hogy lehet megszerezni?