Védõréteggel a graffitik ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A graffitivel semi baj sincs, kikérem magamnak, mert az tényleg egy mûvészet!
A firkákkla meg a tegekkel van baj, azt én se kedvelem!
(c) Epikurosz, 2009. Minden jog fenntartva, a szomszédosak is!
ArtisJuss!
Kara kánként folytatom tanításom.
Vettem én is egy flakon festéket, és pepitára fújtam a fémajtót, mindenféle spirál, pötty stb. motívummal. Na, arra már nem volt élvezet festeni, mert a tarkaságban elveszett volna a graffiti. Végül a közös képviselõ lépett, és újrafestette az ajtót, de mondtam neki, hogy tök felesleges és értelmetlen amit csinál. Egyébként, a gézengúzok ott nem sprével mûködtek, hanem filctollal. Unalmukban, amíg jött a lift. Az én akcióm után már nem firkáltak, de unalmukban - gondolom a kulccsal - a fal melletti téglafalat, ill. annak vakolatát kaparták. Nem beszélve egy cigányfélérõl, amelyik cigizett a liftben.
Nagy az Isten állatkertje, és nincs benne idomár.
u dont have to listen anybody else but me
http://f1game.hu
Akkor legyen nagy a szátok,DDD
És, hogy ki fogja megcsinálni? Hát a haver cége egy fair közbeszerzés után, amin megbukik mindenki más.)
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
legyen nyilvános kivégzés, v az álltavédõk kedvéért inkább csak kéztörés, és minden meg van oldva <#boxer>#boxer><#eplus2>#eplus2>
A valaki firkálni akar ,az fog ezután is!
Viszont eltörik a kis kezüket ,akkor majd átgondolják,hogy mit is firkáljanak össze.Egyébként A csupasz pisztoly-ba volt: a falak, melyek visszafujnak festéket.Ez jó poénnak tünt,manapság ezt kéne ötvözni térfigyelökamerával,a paciens mivel festékes lett igy megjelölte saját magát,el lehet kapni<#violent>#violent>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
illetve, "A kémiai összetétele ráadásul olyan, hogy nem károsítja a környezetet és késõbb bármikor eltávolítható". Megoldás: leszedi a lakkréteget és utána rajzol.
De azért hajrá.
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De sajnos tényleg a legtöbb csak azért csinálja, mert nem szabad és nem büntetik rendesen.
(Meg egyszer egy jól sikerült emberfejet is láttam, 2 percig néztem, nagyon szép volt.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Itt tényleg a kéztörés lenne a jó megoldás, ha az átlagéletkor tényleg olyan alacsony mit keresnek egyáltalán kint éjszaka?
Adott egy epulet, amit bevonnak a jardaszinttol 5m magassagig. Az anyag draga, a falfirkas magasabbra ugysem maszna, tehat a megrendelonek eleg az elerheto feluletet vedenie.
10 ev mulva viszont eleg vilagosan fog latszodni a muemlek UV vedett es vedelem nelkuli resze. Az sem lesz sokkal szebb latvany.
Nem tudom ki vallalja be majd egy teljes muzeum vagy templom bevonatasat ezzel az anyaggal...
http://gaborszantai.co.uk/
Lefordítom: rövid idõn belül megjelennek azok a festékek, melybe gyárilag belekeverik az eltávolító vegyszert....
Mindenkivel eggyet értek azzal ,hogy büntessék meg a falfitkálokat,csak az a gond,hogy a falfirkálok átlagéletkora kb12-15éves.
http://www.youtube.com/watch?v=AdpqJWjCkIg
Ezeknek a fiataloknak nincs jobb dolguk.
Ne fújjanak azt kész.Na de nem ebbe döglünk bele elsõsorban. Majda technika.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
De egy bizonyos szintig ez is szép, ez is mûvészet, ellenõrzött keretek között óvni kell.
A grafitikrõl szól a következõ dal:
AnonimMC - Furcsa mese...
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Viszont, aki olyan helyen csinálja, ahol nem szabad, tehát pl ház oldalára, vasútállomásra, MÛEMLÉKRE stb., annak 4-es metró fúrópazsot a seggébe és 2 év láncraverve egy kút mélyén!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nincs jobb dógotok?
Mé há nem?
Bezzeg cigány pogrom az lett Magyarországon graffitis nem. Mákvirágok.
egyébként jó ötlet ez a cucc mert így mindenki jól jár, festhetnek ahova akarnak max utána letörlik
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.