68
Az ismert japán TV-s játék a magyar képernyőkön is!
  • REPS0L
    besírós a vidi :D
  • spy803
    Fekete Lacin keresztülmenne a fal :D
  • Mészy
    Azt inkább nem nézném meg... :)
  • piamania
    Szerintem is jó lesz.Csak a megfelelő emberek kellenek hozzá.VAgy akár civil emberek.Nem kell mindent egyből leszarozni.
  • Count Adyn
    Ezt ha japánok csinálják rohadt jó, minden más esetben szánalom lesz a vége. Erre még rájön a TV2 féle bármiból szart csinálunk formája és kész is a legújabb borzalom:S
  • kovacsgellert
    Mondjuk Győzike és Benkő párost. :))))))
  • Mészy
    Ez tetszett. Szerintem van rá esély, hogy jó műsort csináljanak itthon is. A lényeg hogy jó szereplőket válogassanak be.
  • Borgi
    ez meg volt jósolva :C
  • Sephi
    Ez mán szánalom.
  • John Cena
    Olyan nincs hogy celeb "érdekesség maximum":D
  • Viktor99
    Hát régen amikor erre a human tetrisre rátaláltam, szinte annyit megnéztem amennyit csak tudtam. Kíváncsi leszek ez milyen lesz. Jókat röhögtem néhányon. :D
  • Davidus
    :DDD
  • grebber
    Pákót meg Győzikét ide azt összegörcsölnek olyanokat hogy beszarunk!
  • Bulykin
    lool, imádom ezt a műsort, kíváncsi vagyok milyen sikere lesz:p
    japcsik bolondok, jó műsor ez, de nemhiszem h a maygar nézőknek tetszeni fog...legalábbis én nem szívesen nézném Győzikét meg a többi nagyokos celebet...
  • Facek
    áh nincs akkora szerencsénk :(
  • Minstrel
    talán kitörik az összes végtagjuk
  • autoszimulator
    de én meg pl a celebet szarom le :D
  • tigeroo
    wehhh deszar
  • ProGabe #10
    csakhogy az nem érdekli az "átlagmagyart", ha egy nevenincs ember süt, táncol, korcsolyázik, franc tudja mit csinál

ráadásul annyi a "celeb", hogy egész nap mehetnének ezek a szarok, akkor sem ismétlődnének a szereplők

"minden ország megérdemli a saját politikusait és sztárjait"
  • karajjj
    de lassan több celeb van már az országban, mint hétköznapi egyszerű ember... :D
  • karajjj
    Istenem -.-
  • Seth
    Jó lenne, ha nem folyton celebekkel szórakoznának, hanem hétköznapi emberekkel és talán nyerhetnének is vmit, mondjuk XD
  • daemonervosa
    Lehet menni röhögni a sok idiótán :)
  • Kaszi46
  • antijuve
    ja...tényleg.Igazad lehet.
  • hunbasser
    az majd az rtl-en lesz ----
  • antijuve
    hogyhogy nem "Celebtetrisz"???
  • kuci06
    Emberi tetrisszel próbálkozik a TV2

"Újabb importműsorral támad a TV2, ezúttal Sztártetrisz néven indítanak egy új műsort. A produkció nagy sikert aratott a japánoknál, főképp a mókás bukások után. A Sztártetrisz nem véletlenül kapta ezt a nevet: a szereplőknek rövid időn belül olyan alakzatot kell felvenniük, amivel a szemben érkező falon át tudnak jutni. Akinek ez nem jön össze, az egy vízzel töltött medencében köt ki. A Blikk úgy tudja, hogy a műsor próbafelvételeire Szekeres Nóra, Till Attila és Zsidró Tamás közreműködésével került sor. A lap információi szerint a TV2 a Sztárok a fejükre estek arcát, Kovács Áront tenné meg műsorvezetőnek.. "

Kis ízelítő az eredetiből: