68
Az ismert japán TV-s játék a magyar képernyőkön is!
-
#28 besírós a vidi :D -
spy803 #27 Fekete Lacin keresztülmenne a fal :D -
#26 Azt inkább nem nézném meg... :) -
piamania #25 Szerintem is jó lesz.Csak a megfelelő emberek kellenek hozzá.VAgy akár civil emberek.Nem kell mindent egyből leszarozni. -
#24 Ezt ha japánok csinálják rohadt jó, minden más esetben szánalom lesz a vége. Erre még rájön a TV2 féle bármiból szart csinálunk formája és kész is a legújabb borzalom:S -
#23 Mondjuk Győzike és Benkő párost. :)))))) -
#22 Ez tetszett. Szerintem van rá esély, hogy jó műsort csináljanak itthon is. A lényeg hogy jó szereplőket válogassanak be. -
#21 ez meg volt jósolva :C -
#20 Ez mán szánalom. -
#19 Olyan nincs hogy celeb "érdekesség maximum":D -
#18 Hát régen amikor erre a human tetrisre rátaláltam, szinte annyit megnéztem amennyit csak tudtam. Kíváncsi leszek ez milyen lesz. Jókat röhögtem néhányon. :D -
#17 :DDD -
#16 Pákót meg Győzikét ide azt összegörcsölnek olyanokat hogy beszarunk! -
#15 lool, imádom ezt a műsort, kíváncsi vagyok milyen sikere lesz:p
japcsik bolondok, jó műsor ez, de nemhiszem h a maygar nézőknek tetszeni fog...legalábbis én nem szívesen nézném Győzikét meg a többi nagyokos celebet... -
#14 áh nincs akkora szerencsénk :( -
#13 talán kitörik az összes végtagjuk -
#12 de én meg pl a celebet szarom le :D -
#11 wehhh deszar -
#10 csakhogy az nem érdekli az "átlagmagyart", ha egy nevenincs ember süt, táncol, korcsolyázik, franc tudja mit csinál
ráadásul annyi a "celeb", hogy egész nap mehetnének ezek a szarok, akkor sem ismétlődnének a szereplők
"minden ország megérdemli a saját politikusait és sztárjait" -
karajjj #9 de lassan több celeb van már az országban, mint hétköznapi egyszerű ember... :D -
karajjj #8 Istenem -.- -
#7 Jó lenne, ha nem folyton celebekkel szórakoznának, hanem hétköznapi emberekkel és talán nyerhetnének is vmit, mondjuk XD
-
#6 Lehet menni röhögni a sok idiótán :) -
#5 -
#4 ja...tényleg.Igazad lehet. -
#3 az majd az rtl-en lesz ---- -
#2 hogyhogy nem "Celebtetrisz"??? -
#1 Emberi tetrisszel próbálkozik a TV2
"Újabb importműsorral támad a TV2, ezúttal Sztártetrisz néven indítanak egy új műsort. A produkció nagy sikert aratott a japánoknál, főképp a mókás bukások után. A Sztártetrisz nem véletlenül kapta ezt a nevet: a szereplőknek rövid időn belül olyan alakzatot kell felvenniük, amivel a szemben érkező falon át tudnak jutni. Akinek ez nem jön össze, az egy vízzel töltött medencében köt ki. A Blikk úgy tudja, hogy a műsor próbafelvételeire Szekeres Nóra, Till Attila és Zsidró Tamás közreműködésével került sor. A lap információi szerint a TV2 a Sztárok a fejükre estek arcát, Kovács Áront tenné meg műsorvezetőnek.. "
Kis ízelítő az eredetiből: