Sztártetrisz (TV2)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Hát régen amikor erre a human tetrisre rátaláltam, szinte annyit megnéztem amennyit csak tudtam. Kíváncsi leszek ez milyen lesz. Jókat röhögtem néhányon. 😄
Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

grebber
Pákót meg Gyõzikét ide azt összegörcsölnek olyanokat hogy beszarunk!

Next PC upgrade: 2022

Bulykin
lool, imádom ezt a mûsort, kíváncsi vagyok milyen sikere lesz:p
japcsik bolondok, jó mûsor ez, de nemhiszem h a maygar nézõknek tetszeni fog...legalábbis én nem szívesen nézném Gyõzikét meg a többi nagyokos celebet...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Facek
áh nincs akkora szerencsénk 😞
Minstrel
talán kitörik az összes végtagjuk

http://topgearhungary.blogspot.com/

autoszimulator
de én meg pl a celebet szarom le 😄

.: mobilize.hu :.

tigeroo
wehhh deszar
ProGabe
csakhogy az nem érdekli az "átlagmagyart", ha egy nevenincs ember süt, táncol, korcsolyázik, franc tudja mit csinál

ráadásul annyi a "celeb", hogy egész nap mehetnének ezek a szarok, akkor sem ismétlõdnének a szereplõk

"minden ország megérdemli a saját politikusait és sztárjait"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de lassan több celeb van már az országban, mint hétköznapi egyszerû ember... 😄
Istenem -.-
Seth
Jó lenne, ha nem folyton celebekkel szórakoznának, hanem hétköznapi emberekkel és talán nyerhetnének is vmit, mondjuk XD

PSN ID.: Beegabor

daemonervosa
Lehet menni röhögni a sok idiótán 😊

Trolling is a art.

Kaszi46
<#levele>

*Posse*T.W.D*

antijuve
ja...tényleg.Igazad lehet.

ups and downs

hunbasser
az majd az rtl-en lesz ----

ReaL MaDRid x siempre

antijuve
hogyhogy nem "Celebtetrisz"???

ups and downs

kuci06
Emberi tetrisszel próbálkozik a TV2

"Újabb importmûsorral támad a TV2, ezúttal Sztártetrisz néven indítanak egy új mûsort. A produkció nagy sikert aratott a japánoknál, fõképp a mókás bukások után. A Sztártetrisz nem véletlenül kapta ezt a nevet: a szereplõknek rövid idõn belül olyan alakzatot kell felvenniük, amivel a szemben érkezõ falon át tudnak jutni. Akinek ez nem jön össze, az egy vízzel töltött medencében köt ki. A Blikk úgy tudja, hogy a mûsor próbafelvételeire Szekeres Nóra, Till Attila és Zsidró Tamás közremûködésével került sor. A lap információi szerint a TV2 a Sztárok a fejükre estek arcát, Kovács Áront tenné meg mûsorvezetõnek.. "

Kis ízelítõ az eredetibõl:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

← ElőzőOldal 2 / 2