58
  • Blasta
    Ez deszép volt
  • G_ArchAngel #16
    Ajanlom a Punisher - Warzone-t...
    Amit "Titus Pullo" felepitett a Rome-ban, azt itt most rombadontik...
  • VoneOut
    Ekkora szart már régen láttam....
  • asdasdasd
    Amikor az autósüldözés után dugnak a szabadban, az nem Pilisborosjenőnél van?
  • G_ArchAngel #13
    Nem gondoltam volna, hogy egy filmre azt irom, hogy gyengebb, mint egy Szekeres Viktor kritika, de most eljott az az ido...
  • god25
    Délutáni HBO filmnél jobb de, hogy valaki pénzt adjon ezért a moziban??!!
  • Griphons
    Ha világszinten 50%-kal nagyobb a nézettsége mint az előző résznek, azért az elgondolkodtató...
    Ebből az ismertetőből is csak azt tudtam meg, hogy mennyire szar a film Szekeres "Szubjektív" Viktor szerint. Mostanra a kritikái számomra egyáltalán nem mérvadóak, mert el tudna riasztani a mozitól, akkor tavaly egy filmre se mentem volna el - kivéve egy atomunalmas magyar dokumentumfilmet. Asszem erre a kritikára a dupla helyeslés a megfelelő tagadás: aha, persze...
  • galocza
    ez megérdemli a szapulást. az első rész az egyik legjobb akciófilm volt amit valaha láttam, zseniálisan ötletes verekedős jelenetekkel, humorral, jó autós üldözésekkel (pedig ezeket ált. utálom).
    a második halovány utánérzés, a harmadik - számomra - paródiának is rossz.
    ss: tőlem lehet vmi kommersz, de legyen benne ötlet, fantázia, mint az első részben, élvezni fogom és dícsérni is...
  • MrBlowfish
    A csaj nekem is bejön, mondjuk szerintem szerep szerint irritáló, ami túl jól sikerült neki. A film meg nagyon halovány. Úgy ültünk le nézni, hogy agyatlan akciót vártunk, de még így is gyenge. Remélem a Crank 2-t nem nézik így be mint ezt.
  • BB7
    Nagy hájp, szar tartalom! :/ Nem tetszett! 5/10
  • winnie
    kéz fent. jó csaj, nincs vele gond:) ettől még botrányos játék, elzavarni a kamera mellől. bár, ha ez volt a feladata, hogy idegesítő legyen, akkor nem rossz.
  • Exen
    Én nem értek egyet, bár már ezt megszoktam.Szerintem nézhető film, tudom, a szapulás nagy divat, de bocsi, én élveztem a filmet, akárcsak az eddigi részeket.
  • galocza
    hát a film is gyengus, de idegesítőbb felnőttkorú női szereplőre sem emlékszem.
    amúgy: tegye fel a kezét, akit "színészi játéktól" függetlenül nem taszít miss pulykatojás!
  • Chocho
    Mi van itt, világvége? Ilyen egyetértés még nem volt. :D
  • kisb92
    Nagyon gyenge film...
  • tom235
    Mekkora egy fos ez a film...
  • torcipepe
    hát a csajszi tényleg irritáló benne.