58
-
#17 Ez deszép volt -
G_ArchAngel #16 Ajanlom a Punisher - Warzone-t...
Amit "Titus Pullo" felepitett a Rome-ban, azt itt most rombadontik... -
#15 Ekkora szart már régen láttam.... -
asdasdasd #14 Amikor az autósüldözés után dugnak a szabadban, az nem Pilisborosjenőnél van? -
G_ArchAngel #13 Nem gondoltam volna, hogy egy filmre azt irom, hogy gyengebb, mint egy Szekeres Viktor kritika, de most eljott az az ido... -
god25 #12 Délutáni HBO filmnél jobb de, hogy valaki pénzt adjon ezért a moziban??!! -
#11 Ha világszinten 50%-kal nagyobb a nézettsége mint az előző résznek, azért az elgondolkodtató...
Ebből az ismertetőből is csak azt tudtam meg, hogy mennyire szar a film Szekeres "Szubjektív" Viktor szerint. Mostanra a kritikái számomra egyáltalán nem mérvadóak, mert el tudna riasztani a mozitól, akkor tavaly egy filmre se mentem volna el - kivéve egy atomunalmas magyar dokumentumfilmet. Asszem erre a kritikára a dupla helyeslés a megfelelő tagadás: aha, persze... -
galocza #10 ez megérdemli a szapulást. az első rész az egyik legjobb akciófilm volt amit valaha láttam, zseniálisan ötletes verekedős jelenetekkel, humorral, jó autós üldözésekkel (pedig ezeket ált. utálom).
a második halovány utánérzés, a harmadik - számomra - paródiának is rossz.
ss: tőlem lehet vmi kommersz, de legyen benne ötlet, fantázia, mint az első részben, élvezni fogom és dícsérni is... -
MrBlowfish #9 A csaj nekem is bejön, mondjuk szerintem szerep szerint irritáló, ami túl jól sikerült neki. A film meg nagyon halovány. Úgy ültünk le nézni, hogy agyatlan akciót vártunk, de még így is gyenge. Remélem a Crank 2-t nem nézik így be mint ezt. -
#8 Nagy hájp, szar tartalom! :/ Nem tetszett! 5/10 -
winnie #7 kéz fent. jó csaj, nincs vele gond:) ettől még botrányos játék, elzavarni a kamera mellől. bár, ha ez volt a feladata, hogy idegesítő legyen, akkor nem rossz. -
Exen #6 Én nem értek egyet, bár már ezt megszoktam.Szerintem nézhető film, tudom, a szapulás nagy divat, de bocsi, én élveztem a filmet, akárcsak az eddigi részeket. -
galocza #5 hát a film is gyengus, de idegesítőbb felnőttkorú női szereplőre sem emlékszem.
amúgy: tegye fel a kezét, akit "színészi játéktól" függetlenül nem taszít miss pulykatojás! -
#4 Mi van itt, világvége? Ilyen egyetértés még nem volt. :D -
kisb92 #3 Nagyon gyenge film... -
tom235 #2 Mekkora egy fos ez a film... -
torcipepe #1 hát a csajszi tényleg irritáló benne.