58
  • winnie
    #58
    megnézni az:)
  • Atisz #57
    Egyébként annak sem jó.
  • Atisz #56
    Amikor 3 letöltés mellé az ember berak 1 negyediket is, az nem hiszem hogy olyan sok idő lenne ;)
  • winnie
    #55
    "én is meg fogom nézni a szállító 4et ha lesz, de pénzt nem fogok kiadni érte az biztos"

    csak időt. az idő pedig pénz. (ha arra gondolsz, hogy x ezer forintot is megkereshetsz ahelyett, hogy megnéznéd, akkor meg pláne rosszul jársz:)
  • precision
    #54
    hát ez a film egy trágya
    az hogy vkinek itt tetszik, ez van, megértem, elfogadom, de nem értek vele egyet, mármint, szerintem szar volt
    hogy miért? leírták már előttem jópáran
    ja és én kétszer is láttam... szegény én. szóval először itthon a gép előtt, felirattal, egy unalmas órámban... sajnos nem segített elűzni az unalmat, ellenben felbosszantott
    másodjára egy spontán látogatás folyamán az aréna plazaban haverom vip mozizni akart mivel még nem volt, ő fizette a jegyet, és mivel már más nem ment akkor (este 11 volt) így maradt a szállító 3, mondtam neki hogy szar inkább menjünk haza, de erősködött... mondom te pénzed, legalább bekajálok egy zsák nachost, a végén meg majd felkeltesz ha vége :D azért nem aludtam el de másodjára még bugyutább lett a film

    mert ugye, egy LÁTVÁNYFILMBE nem kell értelem. senki sem kért senkit arra hogy legyen benne oscar díjas színészi alakítás vagy generációkon át megmaradó párbeszédek, monológok... egy igazi látványfilmnél nem is figyel erre az ember, hanem agy kikapcs, látvány be, élvez... pl Tony Jaa bunyós filmjei... 0 értelem (sztori szempontjából) mégis kenterbe verik odavissza ezt a szart 10x
    itt viszont a látvány annyira szar volt már hogy volt időm a sztorin merengeni, sajnos... és ha unatkozik az ember egy (látvány)filmen akkor legalább a sztoriban keres némi "vigaszt"... ekkor történik az, hogy az addig szar filmet a mégszarabb forgatókönyv erősen negatívba kezdi el húzni, olyan mélységre ahol már minden mindegy

    én is meg fogom nézni a szállító 4et ha lesz, de pénzt nem fogok kiadni érte az biztos
  • winnie
    #53
    ugyanarra, mint akik nem moziban nézték. egy jó rajzfilmre.
  • Atisz #52
    Már a 2. rész is "rajzfilm" volt, szóval mire számítottak azok akik moziba mentek megnézni? :)
  • kozik
    #51
    a hölgy egyébként valószínűleg azért ellenszenves sokaknak, mert túlzásba vitte a színészi játékot. egy szélsőséges, hiteltelen, hihetetlen figura volt. a vége vonatrobbantás pedig - ahogy azt a kolléga már megjegyezte - feltette a koronát a jajj bazdmeg érzésre.
  • kozik
    #50
    na akkor.
    moziban néztük, elég sokat fizettünk érte, nem jöttünk ki közben.
    a film egy kalap szar.
    logikátlan történet, hiteltelen jellemek, töredezett, összefüggéstelen történetvezetés.
    a csajról leginkább a creature szó jutott eszembe, de valszeg hátulról meg lehetne jól pakolni, mert tényleg a feje meg a tekintete veri le aszfaltig az összképet.
    ha lesz transporter 4, meg fogom nézni, ennél lejjebb nem mehetnek.

    az underworld 3 kifejezetten jól sikerült, szerintem simán hozzá az első, és simán veri a második rész szintjét.
  • bundee
    #49
    Ezeknek a filmeknek az a trükkje, hogy olyan gyengék, hogy gyakorlatilag nem emlékszik az ember a filmre, ezért amikor 2-3-4 évvel később jön egy folytatás, megnézi, mert nem is emlkszik rá, hogy az előző rész után közölte, hogy a folytatást soha nem fogja megnézni...
  • Hoz_Hun
    #48
    A fűrész 5-ről nem nyilatkozok, de az Underworld 3 kifejezetten tetszett.
  • Hoz_Hun
    #47
    Hát azért annyira nem szar mint ahogy a kritikából lejön, de valóban khm.. nem az év filmje.
    A pulykatojás csajon meg nem vesznék össze senkivel. Engem nem csak a természete a megjelenése is taszít. Rég láttam filmbe ilyen rufnya csajt. Mondjuk amúgy is kicsit olyan érzésem volt, hogy inkább csajoknak készítették a filmet; amennyiszer Statham levetkőzik… tán Bruce Lee láttam utoljára annyit félmeztelenül (na meg Rambót ).
  • winnie
    #46
    az underworld 3, vagy (legyen) fűrész 5., ,mégsem kapott ennyire lesajnáló kritikákat ugyanezektől az emberektől.

    nem kell ideologizálni a dolgot. neked bejött, másnak nem (teszel rájuk, ő bajuk), felesleges téríteni, hogy azért nem,m ert eposzt vártak. te is láttál nyilván filmet, amit botránynak tartottál, más pedig okésnak, nem?
  • Shaenis
    #45
    Nos, én bizony kipengettem két jegy árát a Palace mammutban és megnéztem a csajommal, annak ellenére, hogy nem vártam sokat a filmtől a kritikák alapján. Mivel az első rész nekem nagyon bejött, saját szememmel akartam látni, ja és én utálok letöltött filmet nézni, hiányzik a mozi fíling: a popcorn szecskavágók zaja, az orrfacsaró taco illat, és a dobhártyaszaggató térhangzás.

    Szóval beültünk és megnéztük. Annyira ugyan nem volt borzalmas hogy a vége előtt lepattanjunk, de a benzinkutas jelenetnél fennhangon közöltem, hogy vágja már pofán alaposan azt az irritáló picsát, peckelje ki a száját, dugja fel neki a kibaszott vodkásüvegét, aztán vágja be a csomagtartóba a békesség kedvéért. A csajom ezt nem is vette tőlem jó néven, és meglepődött, mert amúgy nálam alapszabály hogy film közben nincs pofázás.

    A pulykatojás csaj nekem nem tesztett, az alakja ugyan nem rossz, de idegesített a feje, esetleg illuminált állapotban sötét éjszakában engedném hogy orálisan kényeztessen.

    A már említett bakik/faszságok mellett megemlíteném azt, hogy a piacos jelenetnél (amikor statham gyalog legyorsulja az audit) minimum tízszer kellett volna cafatokra robbannia a távolság miatt, de nekem az tett be a film végén igazán, hogy inkább magukra robbantotta a baromarcú a vonatot, ahelyett hogy lepofozta volna a főgonoszt a sinekre.

    Szóval teljes joggal verhetném az asztalt, de nem teszem, mert tudtam mit várjak a filmtől, amely be is váltotta a hozzá fűzött reményeimet. Voltak benne nézhető részek is, de SZV kritikája egyáltalán nem alaptalan.
  • IMYke2.0.0.0
    #44
    Még valami: nem hiszem, hogy a hozzászólok [én közöltem, hogy PC-n láttam] közül 1-nél többen látták "Cinema City"-ben... így nincs oka senkinek sem verni az asztalt. Ez lett, ezt kaptuk. Kész.
    winnie stílusban: nem kötelező végignézni, ugye...
    Ha az első 20 perc nem tetszik: stop - Intéző/TC - shift + delete.
  • IMYke2.0.0.0
    #43
    Szeretem ezeket a nagyban belőtt válaszokat. Semmit mondanak.
    Ha "lazásan" nézték volna, akkor nem görcsölnek rá mégis... nemde?

    * Mert akkor miért is habzott a szájuk, amikor Natalja Rudakova (Valentina) beszívva (ital + drog) örjöng az autóban és azon kívül, azaz "irritáló"?
    * Miért lázadoztak akkor, hogy Audi és autósüldözések harmat gyengék?
    * Miért nyögik be, hogy szar, miközben adatokkal alátámaszthatóan sikeres a film?
    [Mellesleg, épp Te, azaz winnie szokott ilyesfajta mutatókkal is alátámasztgatni.]
    * Miért akadnak ki, hogy Budapest olyan, amilyen, mikor nem is ott forgatták azt a bizonyos jelenetet?
    Soroljam még?

    Ha lazán nézik, úgy, hogy tudják, a film nem Arany Pálma díj várományos, akkor egy szimpla, "harmadik könnyed folytatás"-ként megnézik, s nem várnak tőle világmegváltást.
    Megteszi helyette gondolom az Underworld 3, a Fűrész '6' meg mittomén melyik gyenge folytatás.
  • winnie
    #42
    " Ezért nem tudtam megérteni azokat, akik befröcsögtek: "lazásan" kell nézni a filmet."

    van egy olyan érzésem, hogy ők is "lazásan" nézték a filmet, hiszen oka volt, hogy az 1-2. után megnézték a harmadikat, tudták mire számíthatnak. és éppen ezért nagy szó, hogy még így is büntetően rossz volt a többség szerint. kinek hol húzódik az igényszintje, ennyi:)
  • IMYke2.0.0.0
    #41
    Úristen, és tényleg létezik!!!
    Igaz, nem szósszorosan diploma munka...
    De pár perc alatt ilyet találtam.
  • IMYke2.0.0.0
    #40
    A "kritikusok" mindig is dilettánsok lesznek, mert beléjük rögződött szűrőkön keresztül - munkahelyi ártalom, mondhatják, szerintem meg nem - néznek minden filmet.
    Egyesek, például úgy, hogy ami nem Tartovszkij, az már nem is művészfilm, vagy amiben nincs 3 merengő arccal elmondott mondat, az már komolytalan... és sorolhatnám.

    Én csak a hozzászólásokra regálók táborát erősítem itt az SG-n - ugye, erről is esett már prezentáció itt.
    Azaz, azért olvasom el a kritikákat, hogy értsem, mit is kritizálnak, vagy miért rajonganak az alá irogatók.
    A kedvencem ebben a témakörben a ma divatos sorozatokért rajongás témája.

    Filmesztéták biztosan szárazra izgulnák a tenyerüket, hogy ezekből szakdgolozatot írhassanak. Némelyik sorozatért rajongás meg is érné.
    A Star Wars-ról amúgy biztos született már diploma munka is :))))
  • Gyocsika
    #39
    "azonban szegény kritikusoknak munkahelyi kötelességként ott kell csápolniuk a Szállító 3. sajtóvetítésén az első sorban."

    Csak nehogy megsajnáljam őket.

    Amúgy, az első rész volt a legjobb, de ez a 3. rész viszont jobb volt a 2.-nál.
  • IMYke2.0.0.0
    #38
    Semmiféle fennhanggal: nem fikáztam senkit, utána olvashatsz.
    Egyszerűen - túl naív vagyok, túl megengedő? Lehet, de én nem hiszem -, engem szórakoztatott a film. Ezért nem tudtam megérteni azokat, akik befröcsögtek: "lazásan" kell nézni a filmet.
    Ne legyetek merevek, mint Szekeres Viktor bácsi! S ne dőljetek be az "ez az igazi, az meg szar" dumának, amit itt-ott írogatnak...

  • bcsirke
    #37
    a film szórakoztató a csaj pedig gyönyörű.
  • G_ArchAngel #36
    Az utolso evadban igencsak felejtheto...
  • Csukii
    #35
    A kedvencem is játsszik a filmben: Robert Knepper

    hatalmasat alakít a PB-ben. ;)
  • zOMG
    #34
    Hát nem tudom engem álltálába nem zavar ha a film tele van mesével mert a legtöbb film mese habbal aminek nem sok köze van a valósághoz de az ilyen film azért film hogy szórakoztasson ezért szemet lehet hunyni ezekben az esetekben mikor ilyet néz az ember és így élvezhetővé szórakoztatóvá válik a film... de ez a film nem ilyen ez semmilyen formában nem szórakoztat itt van pl a Doomsday amit ha megnéz az ember tudja hogy b kat és egy szó se igaz de mégis mikor nézte szórakozott rajta de ez egyszerűen szar és nem hinném hogy ezt a filmet bárki csak divatból fikkantja le ha nem tetszik hát nem tetszik mivel az emberek többsége egyetért hogy szar nem értem miért kell azt büntetni akinek nem tetszik hogy egy kicsit se tud elrugaszkodni a valóságtól az ember igaz IMYke ? egy szó mint száz ez egy szar film mert vannak szar filmek igen vannak jó pillanatai a filmnek de ez semmit se változtat
  • IMYke2.0.0.0
    #33
    Mivel cirka 8 percet "töltöttek" (vágások) Pesten, ne hidd, hogy valóban csúnya fővárosunkban forgatták, a piacon...
  • VoneOut
    #32
    Valóban, már a trailer alapján se nézném meg azt a filmet...hitványságban lehet üti ezt is. :)
  • Iamzozo
    #31
    Hát ez a budapest!?
    Volga meg 28-as bicikli és lepukkant gyárépületek, annyira rég nem voltam ott:))) Nemcsoda ha idejön egy híresség magyarországra és azt mondja, milyen szép város :)
    Pedig már mióta mondogatják a bölcsek, hogy nem kell mindent elhinni mi a tv-ben (és moziban)megy...
  • bertino
    #30
    én Stathammel kapcsolatban az első rész óta elfogult vagyok, de ezt a filmet bőven elég egyszer megnézni, elég gyenge lett. :(
  • Djemba
    #29
    ilyen csajt:S
    inkább szépségversenyen vett volna részt:D
    am szerintem sem valami nagy film lett én értékelésem 4.5/10 (lehet, hogy sokat is adtam)
  • NiGhTM4R3
    #28
    Most először értek egyet a cikkíróval, ez valóban egy förtelmes film.
    Legalábbis az előző részek alapján nem ezt várja az ember, többször unalmas és erőltetetten 'nyálas' lett a film.
    Majd a 4. rész ,,,
  • kalapos01
    #27
    Ja. Csajért plusz pont, a film meg botrányosan gyenge, az amerikai kövéteknek talán be is jön, de egyébként csak egy erős 2/10. Nem hogy másfél órát, de 20 percet is hiba volt pazarolni rá, de persze én vagyok a hülye, hogy nem jöttem ki róla.
  • Griphons
    #26
    Most néztem végig. Valóban nem az a film, amiért kiadnék egy ezrest a moziban, de ennyire rossz kritikát azért nem érdemelt. Én igen is jól szórakoztam rajta vacsi közben, és nem ásítoztam egy jelenetnél sem.
    Szekeres úr meg ne írjon kritikát, ha ennyire utálja a filmeket. Menjen inkább favágónak, és adja ki a dühét az erdőben.
  • Killgore
    #25
    Egyetértünk..
  • Rage47
    #24
    sztem akkor mégis megnézem:)
  • Wittgen
    #23
    Nekem oltárira bejött, nagyon szép csaj

    A film viszont kritikán aluli...sajnos...
  • BM
    #21
    érdekes!!!!!!!!!! szinkronos előzetes??? le se lehet tölteni! vagy csak nekem nem?
  • IMYke2.0.0.0
    #20
    A legszebbet kihagytam: az óriással verekedés megvágása szemtszúróan szar volt, de legalább poénos.
    A szerelő árokba csalás és elintézés mosolyt csalt az arcomra.
  • IMYke2.0.0.0
    #19
    Nem értem az itt fröcsögőket.
    Még szerencse, hogy Sz. Viktor-ral sosem értek egyet, így nyugodtan merem kérdezni: Mit várt?
    Én már azóta temetem a modernkori filmművészetet, amióta - a számomra amúgy szimpatikus színész - Leonardo DiCaprio-val megcsinálták a Romeo és Júliát...
    Minden filmre úgy ülök be, vagy elé - PC monitor, nem 200 cm-es plazma -, hogy tágra nyitott pupilla, és "elsőfilmes" hallgató.
    Mert minden téma le van már futva az emberi művészetben, miért ne lenne hát a filmezésben is.

    Így hozzányúlva, nekem tetszett a film.
    Missz Pulykatojás pedig kifejezetten üdítő látvány volt.
    Végre nem szilikon itt-ott, egyen-szépség. Igazi, natúr NŐ!
    Azok, akiket idegesített, biztosan magömlenének, ha a közelében ülve nézhették volna végig az idegesítő elrablásra reagálást, vagy az Audi előtt kibontakozó "ölelést".

    Tetszett, hogy kerete volt a sztorinak: horgászás. Sőt, - s bár ugye tudjuk, hogy magától egy autó nem áll csak úgy kétkerékre - a 2. részbeli bombalerántáshoz képest ebben a részben minden autóval kapcsolatos akció jobb volt.
    Alapjában véve, 800-1200 Ft-os jegyet nem, ellenben egy délutáni uzsonna közbeni filmnézést tökéletesen megért. S ennek fényében nekem egy rossz szavam sincs rá.

  • kids
    #18
    hosszú ideje előszőr, hogy egyetértek a kritikával, mégpedig teljes mértékben.
    Ez a film idegesítően bugyuta, egyáltalán nem szórakoztató, és valami förtelem, hogy milyennek állítja be az országot.