Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
igen a 3dvisiont ezek táámogatják.

de nvidia kártyákkal lehet stereoscope-ot is, ezt kb 200-300 játéknál tudja kivitelezni....
ehhez elég a sima szemüveg és nem kell más! ennél elmosódott lesz a kép, és pirossas.

míg a 3d visionnál nem, ott ugyanugy láthatni a színeket. ez más technika, monnyuk úgy hogy lézeres...hisz ehhez lézer is van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szevasztok,

Elakadtam:
Na'viként fel kell robbantanom egy buldózer irányító tornyot.
Csak épp nem jutok fel rá..
Azt írja, h. találjak egy utat... na de nem találom :)
Valaki tud súgni ?
Köszi.

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Igen arra gondoltam. :)
Amúgy annál jobb a tér hatás, meg annál tényleg kijön minden, ha átkapcsolod avatart 3D-be. Csak hát elég drága egy olyan kártya(nvidia), meg hát a monitor se olcsó ami bír min. (100-120hz-t) és még minõségi is.
Tudtommal amik ezt támogatják, az a Batman Arkham Asylum,Avatar, meg még volt valami aminek akkor-se jut eszembe a neve, ha agyon akarnak csapni XD.
Alexandra888888
Azt hiszem egyenként kell szétlõni a heli 4 rotorját, de lehet azóta rájöttél.<#circling>

DarkSector
ÉN is INNEN rendeltem!!!!
én egy müanyag keretes sárga színû szemcsit rendeltem ami 1400+900posta
ezzel játszottam a avatar-t

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
csak nvidiának...

Rage47
pl. ebay-en 10esével
w77d
hol lehet ilyen 3d-s papírszemüveget kapni???

samsung123
az nvidiának is van piros-cián szemüveges megoldása, amihez elég bármiejen monitor!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DarkSector
várj....

te a vision 3d-rõl beszélsz, oda más technika kell.
ez a STEREOSCOPE technika (ehhez nem kell 3Dvision Ready-s játék, hanem régi játékokat is át tud váltani 3d-be.), ez más ez sima piros-kék szemüvegre van.
ezzel döbbenetes a látvány, csak ugye kicsikét pirossas színe lesz mindennek.

HZ annak lehet valami igazságtartalma....énis leraktam a felbontást 1280x800-ra, és akkor jobb lett, mert 1680x1050-ben kevessebb a hz. fenetudja.

Jah és a driverben hagyjátok a mélységet default-on 15%! mert különben szétcsúsztatja 1-2 helyen annyira a színeket, hogy nem fogjátok rendessen látni.

jah és lepróbáltam még a Tomb Raider Underworld-el is, az kibaszott durva még....mikor az elején a hajon ugrálsz, meg lent a vízalatt...lol

DarkSector
igen és a színek miatt még van mit dolgozni a témán, de a térhatásért cserében nem bánom annyira...:D

ÉS 2 FONTOS DOLOG VAN!

1. Ne üljetek közel a szemüveggel
2. Legyen sok fps-etek!!!

különben nehezen fog ráállni a szemetek...

Örülünk hogy tetszik :).
Na omg, nem lehet szerkeszteni, és nem árt egy min 100(120)Hz-s monitor :), úgy tudom az alap követelmény.
Szerk.: Piros-ciánt akartam én is mondani. :)
Azért mert rossz szemüveggel játszol :P, eredetileg ha jól tudom polarizált-at adnak, a jobb videókártyák mellé , amik ténylegesen támogatják ezt a funkciót.
Én úgy halottam havertól, hogy a szokásos kék piros szemüveggel semmi nem lett jobb, szerinte.
De ha netalán igazad van, akkor jó játékot.
samsung123
az nvidia driverén keresztül nyomod 3d-be, sima papír, azaz piros-cián szinüvel?
mert nekem ugy korrek a látvány, de a szinek 50-60 százalaka elvész, és sötétebb is meg, de alátvány az kiba jó. be kell ezek után ruházni egy 120hz megjelenítõre majd nekem!
a SHIFTet nyomtam az is durva...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DarkSector
én nem tartom annyira szépnek, de 2 óra 3d-zés után kibaszottkemény!!!

3D-s szemüveggel nagyon el lehet lenni, és akkor már nem számít a felbontás, meg a pixelszám, meg árnyékok.
remélem ezt továbbfejlesztik, hogy ne kelljen hozzá majd szemüveg se, és ne legyenek még egy kicsit se ien pisosas szinek, mert korrect látvány, de egy cseppet a szemüvegen kereszül a szinek pirossassak.

de szuper ez a 3d fõleg a helikoptert mikor irányítottam...:D

samsung123
amugy ténylegó game! szép is! negatívan álltam hozzá, de pozitívan csalódtam.

DarkSector
jah akkor nem szemüveges...huh az gáz...:D
így már télleg lehúzás.

fejnelkuli
Ez a driver az ati kartyahoz!
http://game.amd.com/us-en/drivers_iZ3D.aspx
De 3d monitort kovetel,ugyhogy nemjo.Erre mondtam,hogy lehuzas,hogy monitort is vegyek hozza!

nah leakadtam.

VAn egy olyan mission, hogy emg kell menteni valami álltokat.
Kinyírom az RDA-s embereket, de az a heli ott marad. És nem lehet semmit se csinálni vele. Le se leeht lõni, + egyfojtában rámlõ.
Tovább se birok menni, mert a sárga zone ikon ott marad a mapon ahol heli van.

Alexandra888888
Sziasztok!
Itt az navim.Gyönyörû a pandora, fõleg éjszaka.

<#puszis><#puszis><#puszis>

DarkSector
ati kártyákon is a driverben van ez a 3d szarság?

DarkSector
én hagytam alapon.

fejnelkuli
Tv 3d format-ot mire kell allitani?

kakateve
Így nem megy. Nem akar felemelkedni :S

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

DarkSector
mellesleg RESIDENT EVIL 5-ben hogy lehet bekapcsolni a 3d-t????
vagy alapba úgy megy?

DarkSector
igen
mert néztem 3d setup-ot. és ott kell állitgatni.
2 lehetõség van.

1:
vision (szemüveg meg a lézeres bigyó) + monitor

2:
Sima szemüveg

fejnelkuli
Most akkor a a jatek megy sima monitorral sima papirszemuveggel vagy nem?

DarkSector
jah a papirszemüveges lehet, de a 3d vision szett az csak nvidia-val tudtommal.

DarkSector
mien lehúzás?
ha nem tetszik, akkor nem veszed meg megy a játék alapon is, meg sima szemüveggel is. Sõtt tudtommal a 3d vision szetthez nem kell monitor.

ennyi. nem kötelezõ. ez ien technika nem elég a sima monitor, de nem meglepetés ez, ennyi erõvel egy 3d-s fil is mehetne sima tv-ken, de nem megy, mert 3d ready-s tv kell hozzá. ennyi.

fejnelkuli
Amugy megy ATI-al is.
Nemtok linkte beszurni 30 napig ujreg vok.
http://game.amd.com/us-en/drivers_iZ3D.aspx

w77d
naná hogy az

fejnelkuli
Uristen,ehez meg kulon monitor is kell!Mekkora lehuzas ez.

Shep
Itt kiválasztod a 3D vision drivert és letöltöd, felrakod.

Atival tudtommal nem megy, de ezt majd egy szakértõ megerõsíti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
itt meikre kell nyomni a 3d sztverért? vagy az az nvidia driverben van?

fejnelkuli
Akkor ati kartyaval nem is megy?

Shep
Ez kell hozzá
katt

vagy pedig van ez a fapados papír szemüveges megoldás, de ehhez is fel kell rakni az nvidia 3d driverét, persze a minõség nem lesz az igazi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fejnelkuli
Hello!
Elmondana nekem valaki,hogyan kell beallitani a jatekot 3D szemuveghez?
Mert bekapcsolom a 3D-t es az egesz egy nagy homalyos valami lesz szemuveggel is.

Shep
Ez már egy érdekes játék az, hogy a történések csak úgy vannak, összedobált események sorozata egy dolog, de hogy a katonák kb 2mp alatt szétlõnek az azért elég vicces. Az íj egy borzalom, fõleg mivel a nagy susnyásban marhára nem látszanak a hangyányi kis katonák. Közelükbe férkõzni ugye meg esélytelen, mert ugyan van az a predator mód csak hát elég rövid ideig hat, szóval mintha nem is lenne, ha meg csak ugra bugra van akkor is szétszednek 1-2 sorozattal. Óriási.

DarkSector
igaz de az meg sigorú vívõr õk csak extrák...amik kivételek, hogy erõsítsék a szabályt....:D

tonyr
nade mind1

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
ok, de az elején aki csaj adja küldetést neki hosszabba haja ....

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Innye:D gratula.:D

Aaazigen:D!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Észrevette, azt, hogy a játékban nem olyan a hajuk mint a filmben.
Szóval rövidebb és nincs az a szar mozgó izé a végukön.

hogy lehet ujra emberré visszaválozni?(én most ott járok h a testemet és a NA'VI-mat elvitték a hometree-hez és a NA'VI-m ujraéledt.)

maffiozó:vrobi

alapbeállítás:
felemelkedés:space
alacsony repülés:bal shift

maffiozó:vrobi

kakateve
Nekem egy fontos kérdésem lenne. Sárkánnyal hogy lehet manõverezni? Úgy értem leszállni tudok, alacsony repülni is, de felemelkedni nem!

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

DarkSector
ez nem a katonaság, ezek csak kertészek, és csak növényírtást vállaltak.
a kék krumplibogarak csak mellékes problémák.

MerlinW
Mert a seregben nem lehet hosszú haja senkinek?:)

[merlinw.org]