993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
#953 ne játszáááá öreg XXXD
amúgy passz -
#952 Sziasztok!
Fel raktam a játékot, de valamiért nincs hang.
Mi lehet a probléma? -
Tari Róbert #951 szia farki hogyan irtad át és hogyan installáltad mert nekem is orosz és nincs cd kulcsom meg köszönöm ha segitesz hello -
WhiteCourtain #950 Sziasztok!
Valaki esetleg játszott a játékkal 3d-ben?
Állítólag kéne hozzá valami 3d-s monitor is... -
#949 tudhatnád, hogy egy kód csak egy embernek szól... -
#948 örömboldogság -
Compongnathus #947 Visszavittem és már jóó! XD ha hiszitek ha nem :)) -
#946 Ehhh :) hát ez szép próbálkozás volt! Egyedi kód van minden egyes darabhoz és kell egy UBI-s regisztráció anélkül nem megy :) már ha eredeti... -
bajsz #945 Azért ne nézz hülyének senkit:D -
#944 Jaj de poénos valaki:) Vidd vissza az üzletbe, ki kell, hogy cseréljék:) -
#943 gyenge próbálkozás.....
írj a supportnak. -
Compongnathus #942 sziasztok! megtudnátok mondani a avatar the game multiplayer hez a cd key-t mert rosszul nyomtatták rá azt ami a dobozában van és nem akarja elfogadni!!!!!!!! pech tudom de kéne a segítségetek!! Nagyon köszönöm ha segítettek! :) -
Alien1515 #941 Kösz, de már megvan a baj. Eléggé érdekes dolog, de ha pl egyenként beállítom a felbontást, élsimítást, stb.t akkor jó, de ha egyszerre akkor rossz. Ez akkora egy baromság, de így van! -
#940 videokártya driver lehet... frissíts.. -
Alien1515 #939 Hali
Nem tud valaki arra megoldást, hogy miért áll az egész világ ilyen hülye kockákból a játékban? Elég idegesítő.
Ha valaki tud valami, megköszönném!
-
#938 öööööööö NEM -
Zoliz #937 Nem kell hozzá csak egy jó vírusmentes Skidrow vagy Razor crack!
De minek játszol (játszanál) ilyen régi játékkal, ha már vannak jobbak és újabbak? -
#936 Vedd meg, és benne lesz a dobozban:) -
Compongnathus #935 Sziasztok! Megtudnátok mondani a játéknak a serial kódját?? köszönöm!
-
Kommunista #934 Jól van akkor, köszönöm a választ!:) -
Berv #933 Simán végigvihető, én is ennyire tudok angolul:
- do you speak English?
- yes, I don't!
:) -
Kommunista #932 Sziasztok!
Fura kérdésem lenne:Ezt a játékot egy olyan ember is végig tudja vinni aki alig tud angolul? Vagy van hozzá valami magyar végigjátszás?
Előre is köszönöm a választ! -
#931 én csak most kezdtem el és tetszik(: -
#930 én még csak az ember történetet vittem végig, aztán elkezdtem más játékokat tolni :D
most akarok majd neki álni a Navi sztorinak... -
#929 10 percig bírtam kb :D szval... -
#928 Nem hinném:) A filmet nagyon imádtam, megkaptam karácsonyra a játékot, kétszer végigvittem a két oldallal aztán annyi:P Nem éppen egy százszor végigvihető játék:D -
#927 tolja még valaki a gamet? :) -
Tavarish #926 Hy mindenki.
elindítom a játékot" Unsupported render settings detected while starting the game! Loading optimal settings instead!" hibaüzenet, elsötétedő képernyő, hang van. valaki megoldás ? -
andris003 #925 Sziasztok
Lenne egy hülye kérdésem.Nem lehet a gamet estleg kis ablakba tenni valahogy ? mert én ugy szoktam meg sok játékothogy kis ablakba van benne ezt nem lehet meg csinálni valahogy . pls help .Előre is thx -
Ronnie17 #924 Értem, köszi a kielégítő választ :) -
#923 ja kérdésedre pontosan nem vászoltam: nem megy vele! -
#922 NE VEDD MEG EMIATT!
ha érdekel a 3d, akkor magenta-cián szmüveggel kipróbálhatod csak egy nvidia kari kell hozzá!
DE ha IMAX minőségre vágyol, akkor szülséged van egy 120hz fogani és ladni tudó megjelniőre és egy aktív szemüvegre(ez lehet nvision az nvidiától) vagy a másik megoldás olyan prolyektor ami 2féle polaritású képet vetít és jó hozzá az 1000ft szemüveg is..bár a projetor talán fél milla.
legjobb megoldás, szerintem ha lecseréled a fullhd tvdet, most kb 3-6 hónap megjelenő fullHD 240hz fogadni és leadni képes 100+cm samsung tvre, veszel egy min. nvidia260gtx plus win7 ja meg hozzá a szemcsi(40k), igy lehet majd megoldani normálisan a 3d-t otthon. és ez a kombó mindere jó..filmre és szinte az összes játékra.
de nemsoká az ATI is előáll a szemüvegével és ati karikon is menni fog -
Ronnie17 #921 pont azt akartam rendelni amit belinkeltél, ugyan az az aukció. Akkor ezzel a szemüveggel, és egy full HD tv-vel nem menne? -
Ronyo #920 polarizációs technikával, csak akkor megy ha olyan projektort használsz ami kétféle polaritású fényt bocsájt ki(azaz direkt 3d-s projktor).
-
Ronyo #919 ilyen van neked? -
Ronyo #918 sima, egyszerű(passziv) polarizált szemüveg? vagy aktiv? de szerintem nem fog menni. -
dupla0 #917 ez engem is érdekelne mert eddig nekem se ment -
Ronnie17 #916 Hali, megy a játék 3d-ben cirkuláris polarizációs 3D szemüveggel???
-
#915 Nincs! -
bcrics #914 Hello,magyarítás van a játékhoz?