993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
  • w77d
    ne játszáááá öreg XXXD

amúgy passz
  • Falkon
    Sziasztok!
    Fel raktam a játékot, de valamiért nincs hang.
    Mi lehet a probléma?
  • Tari Róbert
    szia farki hogyan irtad át és hogyan installáltad mert nekem is orosz és nincs cd kulcsom meg köszönöm ha segitesz hello
  • WhiteCourtain
    Sziasztok!
    Valaki esetleg játszott a játékkal 3d-ben?
    Állítólag kéne hozzá valami 3d-s monitor is...
  • Bence94
    tudhatnád, hogy egy kód csak egy embernek szól...
  • w77d
    örömboldogság
  • Compongnathus
    Visszavittem és már jóó! XD ha hiszitek ha nem :))
  • vandyke
    Ehhh :) hát ez szép próbálkozás volt! Egyedi kód van minden egyes darabhoz és kell egy UBI-s regisztráció anélkül nem megy :) már ha eredeti...
  • bajsz
    Azért ne nézz hülyének senkit:D
  • Atkamon
    Jaj de poénos valaki:) Vidd vissza az üzletbe, ki kell, hogy cseréljék:)
  • w77d
    gyenge próbálkozás.....

írj a supportnak.
  • Compongnathus
    sziasztok! megtudnátok mondani a avatar the game multiplayer hez a cd key-t mert rosszul nyomtatták rá azt ami a dobozában van és nem akarja elfogadni!!!!!!!! pech tudom de kéne a segítségetek!! Nagyon köszönöm ha segítettek! :)
  • Alien1515
    Kösz, de már megvan a baj. Eléggé érdekes dolog, de ha pl egyenként beállítom a felbontást, élsimítást, stb.t akkor jó, de ha egyszerre akkor rossz. Ez akkora egy baromság, de így van!
  • w77d
    videokártya driver lehet... frissíts..
  • Alien1515
    Hali
    Nem tud valaki arra megoldást, hogy miért áll az egész világ ilyen hülye kockákból a játékban? Elég idegesítő.
    Ha valaki tud valami, megköszönném!
  • w77d
    öööööööö NEM
  • Zoliz
    Nem kell hozzá csak egy jó vírusmentes Skidrow vagy Razor crack!
    De minek játszol (játszanál) ilyen régi játékkal, ha már vannak jobbak és újabbak?
  • Atkamon
    Vedd meg, és benne lesz a dobozban:)
  • Compongnathus
    Sziasztok! Megtudnátok mondani a játéknak a serial kódját?? köszönöm!
  • Kommunista
    Jól van akkor, köszönöm a választ!:)
  • Berv
    Simán végigvihető, én is ennyire tudok angolul:
    - do you speak English?
    - yes, I don't!
    :)
  • Kommunista
    Sziasztok!
    Fura kérdésem lenne:Ezt a játékot egy olyan ember is végig tudja vinni aki alig tud angolul? Vagy van hozzá valami magyar végigjátszás?
    Előre is köszönöm a választ!
  • LPKENJI
    én csak most kezdtem el és tetszik(:
  • w77d
    én még csak az ember történetet vittem végig, aztán elkezdtem más játékokat tolni :D

most akarok majd neki álni a Navi sztorinak...
  • pxxl
    10 percig bírtam kb :D szval...
  • Atkamon
    Nem hinném:) A filmet nagyon imádtam, megkaptam karácsonyra a játékot, kétszer végigvittem a két oldallal aztán annyi:P Nem éppen egy százszor végigvihető játék:D
  • w77d
    tolja még valaki a gamet? :)
  • Tavarish
    Hy mindenki.
    elindítom a játékot" Unsupported render settings detected while starting the game! Loading optimal settings instead!" hibaüzenet, elsötétedő képernyő, hang van. valaki megoldás ?
  • andris003
    Sziasztok
    Lenne egy hülye kérdésem.Nem lehet a gamet estleg kis ablakba tenni valahogy ? mert én ugy szoktam meg sok játékothogy kis ablakba van benne ezt nem lehet meg csinálni valahogy . pls help .Előre is thx
  • Ronnie17
    Értem, köszi a kielégítő választ :)
  • samsung123
    ja kérdésedre pontosan nem vászoltam: nem megy vele!
  • samsung123
    NE VEDD MEG EMIATT!
    ha érdekel a 3d, akkor magenta-cián szmüveggel kipróbálhatod csak egy nvidia kari kell hozzá!
    DE ha IMAX minőségre vágyol, akkor szülséged van egy 120hz fogani és ladni tudó megjelniőre és egy aktív szemüvegre(ez lehet nvision az nvidiától) vagy a másik megoldás olyan prolyektor ami 2féle polaritású képet vetít és jó hozzá az 1000ft szemüveg is..bár a projetor talán fél milla.
    legjobb megoldás, szerintem ha lecseréled a fullhd tvdet, most kb 3-6 hónap megjelenő fullHD 240hz fogadni és leadni képes 100+cm samsung tvre, veszel egy min. nvidia260gtx plus win7 ja meg hozzá a szemcsi(40k), igy lehet majd megoldani normálisan a 3d-t otthon. és ez a kombó mindere jó..filmre és szinte az összes játékra.

de nemsoká az ATI is előáll a szemüvegével és ati karikon is menni fog
  • Ronnie17
    pont azt akartam rendelni amit belinkeltél, ugyan az az aukció. Akkor ezzel a szemüveggel, és egy full HD tv-vel nem menne?
  • Ronyo
    polarizációs technikával, csak akkor megy ha olyan projektort használsz ami kétféle polaritású fényt bocsájt ki(azaz direkt 3d-s projktor).
  • Ronyo
    ilyen van neked?
  • Ronyo
    sima, egyszerű(passziv) polarizált szemüveg? vagy aktiv? de szerintem nem fog menni.
  • dupla0
    ez engem is érdekelne mert eddig nekem se ment
  • Ronnie17
    Hali, megy a játék 3d-ben cirkuláris polarizációs 3D szemüveggel???

• grebber
    Nincs!
  • bcrics
    Hello,magyarítás van a játékhoz?