Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kevés lenne a videókártyám?
Valaki tud segíteni?
Drágalátos számítógépem úgy gondolta, hogy tönkretesz minden CD kulcs generálót...
A filmet egyébként nem is láttam...
Qwerty4
Van 1 kérdésem a játékkal kapcsolatban,
megpróbáltam multiplayerben játszani de nem tudok,nem vettem meg hanem úgy töltöttem le....
Mit kell tennem hogy tudjak multizni másokkal??
A segítségeket elõre is köszönöm.
Én végigvittem mind a 2 fajjal és nagyon tetszett.Nemrég jelentkeztem be a multiplayer részére és lenne néhány kérdésem.
Láttam pár csávót akinek teljesen új fegyverei voltak. Pl: bárd,(na'vi)Új hosszú bot,új dupla penge,Új ruhák(mind na'vi)
És ,hogy milyen kód kell az extrák-hoz?
És nem tudja valaki hogy lehet-e még menni a nagy sárga madárral,mert szerintem elég nagy hülyeség ,hogy a játék végén 1 percig repülhetünk vele és annyi.Ráadásul amikor végigviszem és újra elmegyek arra a helyszínre ott sincs!!
Szeretettel várom a válaszokat.<#conf>#conf>
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
A kérdésem hogy amikor másodjára felkínálják a lehetõséget hogy álljak át a kékekhez akkor mi van? Emberként zúzok vagy valahogy átvarázsolnak Navi vá?
Figyu megtudnátok mondani hogy miért fehér az AMP öltözetem?haveromnál megnéztem de neki csak napfénybe ijen színü de nekem mmindig
PLS segitsetek talán valamit a konfigon kéne állítani?
Videokártyád megfelel a játékhoz? Ha igen, akkor ellenõrizd a hozzátartozó drivert, mert lehet, hogy régen frissítetted.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Van egy kis gondom.Amikor el indÍtom a játékot akkor nincs kép miért van ez?
Üdv <#merges3>#merges3><#gonosz3>#gonosz3><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Úgy tudom, hogy 2 DLC-t adtak ki a limitáltat meg az oldalról letölthetõ free-t, viszont elvileg van egy 3. a karácsonyi kiadás. A kérdésem/kérésem az lenne hogy aki hallott róla bármit, hogy hogyan szerezhetõ be vagy akármi az írjon.
Egy kép róla:
Elõre is köszönöm a választ!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Tudna segíteni valaki?
X360-on játszom az avatart,a navikal végigvittem, de nem tudom az emberek hadjáratát hogyan lehet elindítani?
Elõre is Kösz!
Lenne egy olyan problémám hogy azok a robotok vagy tudjátok mik azok ijen fehéres szinüek..szwaal nincsen szinük..Lehet vele valamit csinálni mert nagyon zavar?PLS segitsetek
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Fel raktam a játékot, de valamiért nincs hang.
Mi lehet a probléma?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Valaki esetleg játszott a játékkal 3d-ben?
Állítólag kéne hozzá valami 3d-s monitor is...<#confused>#confused>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php