10
-
#10 na végre, és az amd is gyárt. Jó is, mert gáz lett volna intelt venni, a szaros kőkorszaki kazán chipsettel, meg a 0 videochippel, de lassan már lehet válogatni. -
dez #9 feltételül -
dez #8 "Az nVidia és a VIA már 2008 óta eleje egyeztetett a kérdésben, ám tavaly ősszel előbbi visszalépett, máig ismeretlen okok miatt."
Szerintem tuti, hogy az Intel szabta ezt meg a Quick Path licencért cserébe... Nyugodtan kitellik tőlük, ők így játszanak. (És akárki akármit mond, az AMD messze nem ilyen arrogáns.) -
kvp #7 "Jól hangzik, állítólag a Via Nano veri az Atomot, ami nem semmi, tekintve a Via eddigi gagyizós előéletét."
Az atomok egy modern techologiaval gyartott pentium mmx magot tartalmaznak. A via az intel core2solo-k versenytarsanak keszitette az uj nano-t. Egyertelmu, hogy erosebb lett az atomnal. -
FlyingV #6 Bith... :)
szóval lenne egyszer az intel önmagában, egyszer az AMD egyesülve ugye az Atival, és végül a VIA+nV szövetség. Valószínűleg a GPGPU-k idejében (1-2 év múlva) így fog kinézni az a három platform, amelyek közül válogathatunk.
Én a VIA-nak szurkolok, az nVidiának nem, szóval hajrá AMD, és hajrá intel! -
#5 Mert ki a harmadik? -
vasziszdasz #4 Jól hangzik, állítólag a Via Nano veri az Atomot, ami nem semmi, tekintve a Via eddigi gagyizós előéletét. -
gkalcso #3 Na, összeborul a via meg az nvidia és kész is a triumvirátus. -
Cefet #2 Hajrá, hajrá!
Én csipáznék egy ilyen kis Via-s masinát netes gépnek! -
roliika #1 CUDA kis gép lesz. :D