A VIA chipjeire építene olcsó PC-ket az nVidia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
na végre, és az amd is gyárt. Jó is, mert gáz lett volna intelt venni, a szaros kõkorszaki kazán chipsettel, meg a 0 videochippel, de lassan már lehet válogatni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

feltételül

"Az nVidia és a VIA már 2008 óta eleje egyeztetett a kérdésben, ám tavaly õsszel elõbbi visszalépett, máig ismeretlen okok miatt."

Szerintem tuti, hogy az Intel szabta ezt meg a Quick Path licencért cserébe... Nyugodtan kitellik tõlük, õk így játszanak. (És akárki akármit mond, az AMD messze nem ilyen arrogáns.)

"Jól hangzik, állítólag a Via Nano veri az Atomot, ami nem semmi, tekintve a Via eddigi gagyizós elõéletét."

Az atomok egy modern techologiaval gyartott pentium mmx magot tartalmaznak. A via az intel core2solo-k versenytarsanak keszitette az uj nano-t. Egyertelmu, hogy erosebb lett az atomnal.
Bith... 😊

szóval lenne egyszer az intel önmagában, egyszer az AMD egyesülve ugye az Atival, és végül a VIA+nV szövetség. Valószínûleg a GPGPU-k idejében (1-2 év múlva) így fog kinézni az a három platform, amelyek közül válogathatunk.

Én a VIA-nak szurkolok, az nVidiának nem, szóval hajrá AMD, és hajrá intel!
Bith
Mert ki a harmadik?

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Jól hangzik, állítólag a Via Nano veri az Atomot, ami nem semmi, tekintve a Via eddigi gagyizós elõéletét.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Na, összeborul a via meg az nvidia és kész is a triumvirátus.

Hajrá, hajrá!
Én csipáznék egy ilyen kis Via-s masinát netes gépnek!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

CUDA kis gép lesz. 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!