950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
  • Fbn Lx
    ha miskolcon kezdtem a bsc-t, miskolcon viszem végig... nekem amúgy is jó itt.
    számomra kényelmesebb, mint feleslegesen pestre menni, idegen hely, albérlet, stb. stb...
    Habár ha netán msc-re vetemednék (nem valószínű) azt már pesten csinálnám, valamint igyekezni fogok az ország nyugatabbi felein munkát keresni... de ez még messze van, akár még csöves is lehet belőlem.

Amúgy erről beszéltem neki is, hogy rengeteg új emberrel fog találkozni. A válasz: de én nem fogok úgy nézni senkire, mert itt vagy nekem te...

na ige. Mert ezt előre lehet ám tudni.
  • salsoul
    Ja és Pál óta kristály tisztán tudjuk: a szeretetben nincs féltékenység, bizalmatlansá - ha pedig van benne akkor az már valami teljesen más...
  • salsoul
    Tudod van az szituáció amikor a felek nem zárják egymást kalitkába - nem is akarják - és szeretik egymást, és együtt vannak, és akár milyen másik szép, vonzó valaki/harmadik is kerülne elébük akkor sem hagynák el, csalnák meg választottjukat. És ennek megfelelően állnak mindig egymáshoz.
    Maximálisan megbíznak egymásban, egymás értelmi és érzelmi képességeiben.

És mindezt nem másoktól, másokért teszik hanem maguktól, magukért.

Kapcsolatuk vidám, gördülékeny, dinamikus, élettől viruló.
    Nincs benne stressz, rettegés, félelem, őrlődés... csak a tudat, hogy ők egymásé.

Bizonygatni, megkötni, fixálni mindig a bizonytalan, az elkóborló, a labilis természetet/dolgokat kell. Ám azokat természetüktől fogva így-se-úgy-se lehet...
  • ba32107
    Hát nem irigyellek. Elméletileg egy ilyen lányos, szerencsétlen fiútól nem kell féltened, de hát ki a fasz tudja........és nem lesz egész nap az albiban, suliba is fog járni, új embereket ismer meg, stb...

Én is elég féltékeny típus vagyok (asszem), amikor tetszett egy-egy csaj (értsd: amikor szerelmes voltam), még akkor is remegett a gyomrom amikor nem velem beszélt, hanem egy másik sráccal. (amikor egyszer összebújva aludt egy másik fiúval szabályosan rosszul lettem)

Te nem akarsz Pestre menni? Hány év van még vissza az egyetemből? Dolgozni amúgy is jobb Pesten, esetleg MSc......és együtt lakhatnál a barátnőddel.

Miért jó, hogy nincs barátnőm? Nem idegeskedeg ilyen dolgokon, és mára tudok koncentrálni. Miért rossz? Mindennap hiányzik...
  • 89
    hát azért kell némi érettség ahhoz, hogy egymás mellett tudjon lakni egy fiú meg egy lány...anélkül, hogy semmit ne csináljanak. Sztem megoldható, de ebben inkább a barátnőd kell legyen az erősebb, nem a mittoménki
  • FlyHigh
    Szerinted csak köszönni fognak egymásnak? Elkerülhetetlen, hogy néha közös programokat csináljanak, de ez nem azt jelenti, hogy megcsal. Amőbára szívós meg piálós bulizós estéket meg tilos kihagyni.
  • Fbn Lx
    mivel szeretjük egymást, ezért szigorúak vagyunk egymással. Fordított helyzetben ugyanez lenne, biztosra veheted. nemrég megkérdeztem, és azt mondta, biztosan nem hagyná szó nélkül, hogy egy lánnyal lakjak együtt. Kivéve persze, ha nagyon csúnya lenne:)
    Hogy jön ide a szellemi és érzelmi fejlettség? Remélem nem tervezted, hogy ezzel gecire be fogsz ám oltani.

ui: a nem nyitott kapcsolat valamilyen szinten kalitkába zárásnak minősül mindkét fél részéről, mert a két fél egymás iránt támasztott elvárásai gyakran különböznek. Ha egymás elvárásainak két ember nem próbálna megfelelni, nem léteznének működőképes kapcsolatok a Földön.
  • Fbn Lx
    ez igazán megható. gecire jól esne. -.-
  • FlyHigh
    persze, hogy van, betépnek és sírva röhögnek valami vígjátékon, kb ennyi.
  • rumkola
    fiúval lakásnál mindig van "valami"....
    :)
  • FlyHigh
    Gyerekkel a lakás inkább, szerintem nem lesz ott semmi baj.
  • salsoul
    Bocs, hogy ilyet írok, de egy ilyen kapcsolatnak a homlokára fel van vésve, hogy: halott.

Az embernek nem csak testileg kell felnőnie és érettnek lenni, hanem érzelmileg, szelemileg, értelmileg is.

ui: sajnálom a csajt akit kalitkába zársz, hogy aztán ott vergődjön
  • Fbn Lx
    nem idegen a dolog, eléggé felbassza az agyam, ha megy valahova, és nem viszi a telefont
    Habár ilyenkor kölcsönös az idegesség. Többször is volt már hogy kb. 20-30-szor felhívtam, mert aggódtam hogy mi van vele. Viszont velem is volt már, hogy nézem a telefont, és 28 nem fogadott hívás...

amúgy a helyzet a következő: pestre akar egyetemre menni, mert állítólag más nem ér semmit, és ott a jövője. Miskolcon maradni: az egész családja ez ellen kampányol, ki is tagadnák, ha nem menne pestre. Mert csak az a diploma ér valamit, amit pesten szerzett meg, más nem jó.
    két opció: kollégium, vagy a gyerekkel egy lakásban.
    Ez rám nézve nem túl kecsegtető.
    Otthagyni egyelőre nem fogom, mert fontos nekem. Úgy néz ki, majd kiderül az első egy-két hétben, hogy mi lesz... De nem hiszem, hogy akarom majd így ezt.
  • salsoul
    És mi lenne ha felnőtt önálló nőnek tekintenéd, a paranoiáiddal pedig leszámolnál?
  • Hydroceph
    A csak hétvége annyiból jó, hogy nem unjkátok meg azt, hogy éjjel nappal egymás nyakán vagytok. Minden találkozás "öröm".
  • Hydroceph
    Áhh, én nem bírnám.
    Leülnék vele, és megpróbálnám megértetni, hogy ez nekem mennyire szar, és ha fontos neki a "lelki világom", akkor próbálja meg jól érezni magát lányokkal, és lehetőleg ne fiúkkal lógjon.
    Ha nem menne, elhagynám. Kikészülnék idegileg, ez szinte biztos.
    Az meg, hogy Fiuval vérelnek házat, az kegyetlen, nem vagy normális, ha hagyod sztem, neviccelj, egy sráccal lakjon együtt? hiába lányos srác, ez még könnyít is azon, hogy barátnőd megkedvelje. Esélytelen.
    Ofc kibékültem asszonnyal balhét követő 2. napon xD
    Nade, ma később ment suliba, én meg melóztam, kártyámon nincs pénz, mondta, hogy délelött felhív. Tíz órakor már 5 percenként néztem az órát, hogy vajon miért nem hív hol lehet és kivel, vagy mi a fasz van.
    "Tudom", hogy nem csalna meg vagy ilyesmi, de mégis...

Ja amúgy bocs, ha nem vagyok valami megnyugtató..
  • zsutyesz
    nekem az egyik iylen kapcsolatom 3 évig tartott
  • FlyHigh
    Nálam ez a csak hétvégén találkozós dolog ki van zárva, volt ilyen kapcsolatom, de egy idő múlva elhidegültünk. Meg nekem pont a hétvége az, amikor nem a nem tudok egy barátnővel foglalkozni.
  • Fbn Lx
    Na pont ez a helyzet, barátnőm pl. szeret fiúkkal barátkozni, állítólag jobban megérteti magát velük, mint a lányokkal.
    Én úgy sejtem, fiúk részéről nincs puszta barátság - mindig képbe jön a vonzódás, fiúk mindig többet akarnak, ezért is féltem.
    Jövőre Pestre megy tanulni, jelenleg a bizonytalanba - 200 km tőlem. Vagy kolesz, vagy egy "fiúbarátjával" egy lakásba, mert nem lenne hova mennie.
    Azzal nyugtat, hogy egy lányos fiú, annak a srácnak szinte csak lány barátai vannak, senki nem tartja igazán fiúnak, stb. stb. Na én azért ezt nem tudom lenyelni. Ha meg a másik lehetőség, akkor egy lepukkant fos kollégium, tele drogos köcsöggel, stricivel meg kurvával?
    Mindig próbáltam az ilyesmitől távol tartani, ő sem olyan, hogy jól érezze magát egy ilyen helyen. Szóval szar helyzet az egész.
  • FlyHigh
    Lazábban kéne venned, azért nem egy nő a világ. Simán még belefuthatsz egy olyan nőbe is, akiknek szinte csak fiú barátai vannak és velük beszélget meg találkozik. Ez az egész bizalom kérdése, az oké, hogy az ember az elejében fél szeretni, de aztán ennek oldódnia kell ahogy kialakul a bizalom.
  • bcrics
    nem kell sajnálni:)
  • Hydroceph
    Talán az nyugtat, hogy nem vagy egyedul! XD
    Teljes mértékben egyetértek.
    Talán annyi különbség, hogy én nem a trippertől "felek", hanem sokkal inkább hogy ki leszek hasznalva, elhiszek, valamennyire megbízok, és aztán pofára esek, egy vilag dőlne össze bennem, ha kiderülne, hogy a lányt akit szeretek, a suliból vmi srác pl dugja :o
  • Katarina 60
    Egyébként nem is érdemelsz mást.Csak sajnálni tudlak !!!
  • Fbn Lx
    Lehet, hogy paranoiás vagyok, de én sem tudom ezeket a gondolatokat mellőzni. féltékeny is vagyok, mert a legapróbb faszságokból az abszurd fantáziám által olyan megcsalásos és szaftos történeteket kerítek a nap bármely pillanatában ha éppen nincs nagyon lefoglalva az agyam, hogy talán nevetnél. És ezt én sem élvezetből csinálom, mert szar.
    De ezeket mind magamban tartom. Finoman szoktam tapogatózni, hogy rájöjjek, hogy a történet amit kitaláltam ismét abszurd. Talán azért van, mert nem bízom senkiben. Soha. Tényleg senkiben és semmiben.
    Visszatérve a témára: MINDENT igyekszek kideríteni az előéletével kapcsolatban, hogy ne érjen meglepetés. Hogy fel tudjam térképezni, hogy a lány mennyit ér. Nem mondom, hogy szeretem ezt csinálni, mert ha olyasmit hallok, akkor szétcsapja az agyam az ideg, de szükségszerűnek érzem.
    Másképp folyton paráznék, hogy nem tudom, mit várjak ettől a lánytól, ha azt sem árulja el, hogy mi volt előttem...
    ha volt már kapcsolata, és nem derítettem ki, hogy mi volt, folyton fosnék hogy tripper, hiv fertőzés, stb. Addig nem feküdnék le senkivel, amíg nem tartom "normálisnak".
    Sok kritérium, stb., ilyen vagyok, pedig talán okom meg jogom sem lenne rá, talán hülyeség. de mindegy. Ne az én elmém faszságairól beszélgessünk, sajnos alapból is eléggé kreatív vagyok.
  • zolo
    Paranoiás vagy te nem kicsit.
  • bcrics
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=BLiWohZ1dwE&feature=related]A "hölgyektől" csak ennyit várok..kösz csá léc.[/URL]
  • D00M
    Nem tudom én vagyok-e a "ferde", de engem rohadtul nem érdekel milyen volt az "íze/állaga" hányszor hol miként dolgok, sőt nálam tabu a múlt felhándálása, amit egyszer lezárok azt többet nem forszírozom, és ezt mástól sem várom el. Ha beszélni akar róla az megint más, de ott is inkább finoman közlöm, hogy ez engem nemigazán érdekel.
  • Hydroceph
    De persze, egy intelligensebb lány errol akkor sem beszel ha kerdezik.
    Nem is errol van szo, csak gondolom van par hozzam hassonlo negativ gondolkodasu emberke.
  • Hydroceph
    Lol. Ehhez sztem nem is kell utszelinek lenni, hogy tudjon mesélni, elég, ha elotted csak egy emberrel volt szexualis kapcsolata.
    Arrol is tudna mesélni, hogy mennyire volt más íze/állaga, hogy szerette, hogy csinálta, mennyit, hol, mikor, és milyen nagy volt a szerelem, csak elhagyta, alig tudta kiheverni, de aztán sikerült. és rá 4 hónapra jöttél Te, aki csak egy pótlónak indult, de idő közben megváltozott etcetc.
    Beteg?
  • Molnibalage
    Nálam bizots nem. Én soha semmit nem kérdeztem egy hölgy előéletéről. Ha akar róla beszélni akkor az ő dolga. Annyire útszélivel soha nem is kezdtem.
  • zsutyesz
    ja, ez mindig így van...csak nem tudom kivel szexelne az a sok Casanova, ha nem lennének a "kurvák"
  • chhaya #159
    Most akkor megint ott tartunk, hogy az a csaj, akivel már több pasassal szexelt, az kurva, aza a férfi pedig, aki több nővel volt, az műmekkora Casanova?

Kéne nyitni egy "mit várnak a férfiak" topikot.
  • zsutyesz
    ajjaj
  • Hydroceph
    Hát nekem akaratlanul is eszembejutnak ilyen szarságok, tudom, hogy velem van a baj, de nem tudok mit csinalni.
    Alapbol fétltékeny vagyok, "csendesféltékeny". Magamban keltem feszkot mindig valami ökörséggel.
    MEg ott van az a hulyeseg, hogy két éve még XY nak mondta, hogy mennyire szereti, 2 év mulva kinek mondja majd? Nem csak rajtam mulik.
  • FlyHigh
    Lányoknak is ugyanúgy joguk van a nemi élethez, szerintem ebben nincsen semmi rossz. Milyen szar lenne, ha pl minden lány úgy gondolkodna, hogy te a farkad már járt másban, meg te már nyaltad másnak a punciját ezért inkább ne is érj hozzá. Nők is ugyanúgy tudnak tisztálkodni mint te, de lehet csak én vagyok igénytelen. Én ezen nem is agyalok, ha szeretjük egymást, az csoda klassz és kész.
  • zsutyesz
    hát, akkor asszem nehéz dolgod lesz
  • Hydroceph
    "Én mondjuk alapból idegenkedek a tudattól, ha egy lányban előttem már idegenek farka járt, a lányba, akivel komoly kapcsolatot tervezek már beleélveztek, és a lány, akivel épp smárolok, ez a száj már leszopta a varga lajcsika f@szát."

+1
  • Fbn Lx
    a nagyonkorrekt liberális társadalmunk már csak ilyen.
    ha nem tetszik egy folyamat, rádragasztanak egy jelzőt. Deviáns vagy. Antiszociális vagy. Konzervatív vagy. Nem érdekelsz senkit.
    Az összes nő egy ribanc, azzal persze egyáltalán nem értek egyet, de hogy minden médium próbál az összes nőből ribancot csinálni, azt a vak is észreveszi.
  • Fbn Lx
    én is hasonlóan érzek 1 éve kb...
    nem a magyar lányok hibája kifejezetten, hogy elkurvul a világ.
    Olvass bele egy tinimagazinba. én megtettem már párszor. Barátnőm is mutatott nekem dolgokat. Arra nevelik a lányokat minden ilyen médiumban, hogy ha még szűz vagy, ha nem kefélsz elég sok emberrel, ha nem tudsz perfektül szopni, nem érsz semmit!

Én mondjuk alapból idegenkedek a tudattól, ha egy lányban előttem már idegenek farka járt, a lányba, akivel komoly kapcsolatot tervezek már beleélveztek, és a lány, akivel épp smárolok, ez a száj már leszopta a varga lajcsika f@szát.
    Dehát én már csak ilyen vagyok.
  • Fbn Lx
    én is erre gondolok amikor épp minden rendben, de amikor megint jön a hisztinap, az kib@szott szar...