Idézetek a 81. Oscar-gáláról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hugh Jackman megmutatta h mit tud és h elviszi hátán az oscart. tökéletes választás volt házigazdának és ezt meg is mutatta.(sztem az utobbi idõben a legötbbet fejlödõ és legtöbbet küzdõ szinész-gart. neki)
Jackman rohadt nagy arc volt 😄
Pláne amikor énekelt
Szerencse, hogy nem a RTL klubbon néztem, ott valószínûleg még azt is végigpofázták...
Meggondolom volt olyan most is, hogy õk jókat kuncogtak néhány poénon, de baszták lefordítani azoknak akik nem értik mint tavaly
Pláne amikor énekelt
Szerencse, hogy nem a RTL klubbon néztem, ott valószínûleg még azt is végigpofázták...
Meggondolom volt olyan most is, hogy õk jókat kuncogtak néhány poénon, de baszták lefordítani azoknak akik nem értik mint tavaly
14 millió? ezt nem is tudtam, az nagyon kevés ahhoz képest hogy mit hoztak ki a filmbõl
Csak tudnám mire kapta...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sajnálom, hogy Nem Mickey Rourke Kapta a Legjobb Férfi Fõszereplõ Díját, azt hiszem nagyon megérdemelte volna...a Balázsi Pannika meg ne mondjon hülyeségeket, mert a pofámról leszakad a bõr...-"nem is értem Mickey Rourke jelölését, hisz itt önmagát játszotta" Nem is tudtam kedves Panni, hogy személyesen ismered Mickey Rourke-ot... Gyanúsan sok volt a Slumdog díjazása is, Kate Winslet pedig közepes a Felolvasóban...Pitt-et nem is tudom miért jelölték, (a férfi mellékszereplõket sem nagyon 😊 Hisz a hülye is tudta, hogy Ledger kapja a díjat... Az egyik legrosszabb Oscar Gála...sajnálom, kár érte...
én néztem, nekem tetszett.