6
-
diablo1336 #6 Hugh Jackman megmutatta h mit tud és h elviszi hátán az oscart. tökéletes választás volt házigazdának és ezt meg is mutatta.(sztem az utobbi időben a legötbbet fejlödő és legtöbbet küzdő szinész-gart. neki) -
CaptainRumi #5 Jackman rohadt nagy arc volt :D
Pláne amikor énekelt
Szerencse, hogy nem a RTL klubbon néztem, ott valószínűleg még azt is végigpofázták...
Meggondolom volt olyan most is, hogy ők jókat kuncogtak néhány poénon, de baszták lefordítani azoknak akik nem értik mint tavaly -
kukacS3K #4 14 millió? ezt nem is tudtam, az nagyon kevés ahhoz képest hogy mit hoztak ki a filmből -
#3 Csak tudnám mire kapta... -
hajnaltores #2 Sajnálom, hogy Nem Mickey Rourke Kapta a Legjobb Férfi Főszereplő Díját, azt hiszem nagyon megérdemelte volna...a Balázsi Pannika meg ne mondjon hülyeségeket, mert a pofámról leszakad a bőr...-"nem is értem Mickey Rourke jelölését, hisz itt önmagát játszotta" Nem is tudtam kedves Panni, hogy személyesen ismered Mickey Rourke-ot... Gyanúsan sok volt a Slumdog díjazása is, Kate Winslet pedig közepes a Felolvasóban...Pitt-et nem is tudom miért jelölték, (a férfi mellékszereplőket sem nagyon :) Hisz a hülye is tudta, hogy Ledger kapja a díjat... Az egyik legrosszabb Oscar Gála...sajnálom, kár érte... -
Loverman #1 én néztem, nekem tetszett.