772

American McGee Alice 2
  • PunkZoli
    srácok, valakinek nincs meg über minőségben az alice zenéje?
  • TurboX
    "nagyon elvont"

Igen, talán ez a legtalálóbb szó az első részre és remélem hogy a kezdetleges artworkok láttán a folytatásra is elmondható lesz. A régi torz vonalak biztosan megmaradnak, elvégre bejelentést követően üzent a mester :
    "This new project is a dream come true for me and the fans who've kept the Alice flame alive" (ami persze nem jelent semmi, kivéve azt hogy komolyan fogja/fogják venni a dolgot...)

Az első gameplay videóig még sokat kell sztem aludnunk de ha fele olyan hangulatos lesz mint az előd, már megérte..
  • mellon
    Én is ezen filóztam, hogy hogyan folytatják, ha folytatják, és nem egy teljesen új részt raknak elénk. Remélem hozzák azt a hangulatot amit az első részben tapasztaltunk, és nem egy jó marketinggel eladott játékot kapunk kézhez. Egyenlőre számomra biztatóak a jelek. A csigás kép nagyot ütött nálam, de a többi se semmi. Már nagyon várok valami ingame képet vagy videót, no meg úgy valami konkrétumot

----------------------------
    Én anno egy számtech boltban hallottam először a játékról. Mondtam, hogy mennyire unom az agyam és nincs egy nekem való játék. Erre mondja a srác, hogy pont most játszottak egy Alice nevű játékkal, ami nagyon elvont. Mondott róla 2-3 mondatot, én meg másnap elmentem a Galaxisba és megvettem (kb 1 hete találtam meg a blokkot )
    . Azóta se vettem ilyen kevés infó alapján játékot, de nagyon megérte. Én kb. 6x vittem végig, de a mediumnál nem tudtam erősebb fokozaton játszani (sztem dög nehéz).
  • Klemice
    +fav
    isteni volt az első rész is, sajnálom hogy csak nemrég jutottam hozzá
  • tigeroo
    hát igen..a grimm meg egyszerűen a "mcgee név" megcsúfítása volt..
  • SuperCharger
    Hát ez az, az Alice lényegében az összes lényeges szereplõt felvonultatta a könyvbõl, úgyhogy kiegészíteni biztos, hogy nem tudják. Szerintem most máshogy csavarják ki a könyvet, és egy másik alternatív-Alice sztorit kapunk. De nem tudom elképzelni, hogy annyira jó jöjjön össze, mint az elõzõ. Az Alice után AMG lényegében semmi olyant nem csinált, aminek akárcsak hasonló hatása is lett volna.
  • TurboX
    mert a hw szorgos kis hangyáitól lopkodni jó, bocs..:

• Lacee
    jó lenne ha tényleg készülne egy folytatás (vagy akár remake), imádom a hasonlóan morbid hangulatú dolgokat!
    +fav
  • TurboX
    Nem kis munka lesz azt a hangulatot visszavarázsolni a mai modern gyerkőcöknek az biztos ill. marha kiváncsi vagyok hogy egy lezárt történettel mit kezdenek. Öljük le újra a kalapost a szívkirálynőt és társait? Vagy egy merőben a mesétől eltérő történettel lepnek meg minket..
    huh..már nem is emlékszem a végére...

a címmel kapcsolatban pedig jogos a felvetés
  • mellon
    A címet szerencsésebb lett volna így írni:
    American McGee's Alice

Amúgy én is nagyon várom és remélem hozzák az előd színvonalát, vagy legalább megközelítik azt.
  • klart
    hatalmas,nagyon várom^^.
    /+fav
  • TurboX
    American McGee Csodaországa "hamarosan" visszatérhet, ugyanis a mester blogján keresztűl is észlelhető a mozgolódás. A multiplatform és az EA ismételt partneri viszony már biztos, ám a megjelenés még korántsem. Hivatalos bejelentést a 2009-es D.I.C.E. (Design Innovate Communicate Entertain) konferencián követték el Vegasban.

Gamespy