772
American McGee Alice 2
-
Hoz_Hun #52 Én XBox360-ra veszem meg.
De hogy-hogy csak konzol? Én úgy tudtam a PCs-hez is jár. -
ratgab #51 Láttam róla egy pár perces gameplay-t és nagyon érdekes játéknak tűnik! -
#50 Csak a konzol verziókhoz jár -
Hoz_Hun #49 Remélem tényleg mellé adják az 1. részt is. :) -
Hoz_Hun #48 Ha minden jól megy holnap jön. :)
Hát már én is nagyom várom. -
Danryu82 #47 Hamarosan kiadják a játékot, már nagyon várom.:) -
#46 köszi -
Hoz_Hun #45 Kicsit úgy látom mostohán van kezelve itt szegény Alice 2, pedig szerintem jó kis játék lesz.
Elvileg jövőhéten érkezik.
Addig disznó módon megosztom veletek a fantasztikusan szép (de tényleg!) Artbookot. 180 oldal.
The Art of Alice: Madness Returns
u.i.: főleg az Artbook végefele lehetnek benne spoilerek szerintem. Még nem játszottam a játékkal, de nekem kicsit úgy tünt. Főelenfelek, helyszínek ilyesmi tekintetében. -
#44 eléggé elhanyagolt ez a topic... pedig van már jó kis launch trailer is :) -
#43 Közben törölték!
Itt az új
-
#42 első 10 perc!!! -
#41 Új gameplay! -
#40 -
#39 a műfaj kedvelőinek kötelező darab lesz
#36: nem hinném hogy a hátrányára válna a kissé brutálisabb megfestés, a megszokott pszihedelikus világ hangulata megvan, az általad hiányolt humor, amiek a velejét az eltúlzott részletek és azok megjelenítése adta(..legalábbis ennek tudtam be) szintén hánytalan az eddig látottakból. szvsz túl sok szomorkodni valónk nincs az eddig látottak alapján. nem lesz az év játéka, de a régi motorosoknak egy színfolt lesz a jelenlegi "játékiparban.." aki pedig nem játszott anno az előddel, és hatalmas látványra, grafikára, fizikára számít az kímélje meg magát és a szabadidejét ettől. (az utolsó kis monológ nem Hookay-nek címezve) -
DemonHunterW #38 GDC demó! -
DemonHunterW #37 Megjelenési dátumot kapott az Alice Madness Return! -
Hookay #36 Nekem eddig nagy csalódás a játék. Az első rész bája, amit a groteszk humor és a mesésen morbid világ tett elképesztően varázslatossá, itt fantáziátlan erőlködésnek hat. Alice féle abszurditás helyett inkább sötét gonoszságot erőltettek a képbe. Lángok, vér, gonosz tekintet,vér,árnyak,vér....az első részben nem volt szükség ilyen iparos eszközökre ahhoz hogy érezzük valami sötétebb a kelleténél. Túl komolyan akarják venni azt aminek infantilisnek kéne lennie, és túlságosan ki akarnak szolgálni egy széles konzolos közönséget, Alice fel upgrade-elésével.
Tim Burton Alice filmje rettenetes lett, de nem csak azért mert mindenkii American McGees fél morbiditást várt a mestertől, hanem mert nem tudta megérteni Alice lényegét. Aki a könyveket olvasta az tudja mire gondolok. Végeláthatatlan abszurditás, az eseményekben mint úgy a párbeszédekben egy aránt. Az első rész ezt kellemesen figyelembe is vette így kb pont annyit lehetett nevetni a fekete humoron mint csodálkozni a sötét díszleteken.
Most még is egy kirakatként berendezett világban elszabaduló emós painkillert látok, nem pedig rémmese országban eltévedt skizoid Lewis Caroll figurát.És nekem ez nem tetszik. -
#35 nagyon beteg:)
lassan egy gémpléj is jöhetne..
ea/alice -
DemonHunterW #34 Új Alice Madness Returns trailer! -
#33 El is kezdtem újra játszani az 1-el.
Mostanság a régi játékokkal valahogy jobban elvagyok, mint az új tömeggyártmányokkal.
El ne csesszék a folytatást! :D -
#32 wow! ezt a poppy dolgot nem is tudtam pedig akkoriban minden hétköznap néztem a sorozatot az m1-en (dunán?..) fel sem tűnt:S
szerk: valószínű azért nem tűnt fel mert szinkronos volt, én barom..
"...nehogy valami ramaty PC-s átiratot kapjunk."
bár ne így lenne, de sajnos azt kell mondanom hogy elég nagy rá az esély.. -
#31 Kértem névváltoztatást a topikra (ha nem gond), amit azóta már teljesítettek is .
Kicsit azon izgulok, hogy nehogy valami ramaty PC-s átiratot kapjunk.
Én csak pár hete tudtam meg, hogy az első (és majd a második) részben Alice hangja Susie Brann volt, aki a "Csengetett, Mylord?" sorozatban Poppyt alakította. -
#30 -
#29 Itt a második teaser, ami az elsőhöz hasonlóan telitalálat.
Alice: Madness Returns — Teaser 2
American McGee beszél a játékról
GameSpot interjú
Pár plusz infó a játékról(GameStar)
Számomra nem rosszak az előjelek. -
#28 rövid, hangulatos, amolyan alízos -
#27 Ja az meg egy kalap szar lett :) -
#26 http://www.sg.hu/cikkek/75207/cimet_kapott_az_american_mcgee_s_alice_folytatasa -
#25 Hát, mindenesetre most megjelent az Alice in Wonderland pc-s változata amelyet a filmből készitettek. Először letöltöm, megnézem milyen...
Sokan azt mondják nem olyan rossz. -
#24 2011... Paffff -
#23 Jajj nemár! Hát ilyen nincs -
#22 korai volt az öröm
-
#21 basszus 2011 :( (bár várható volt) -
#20 Lehet örülni!!!
(És átnevezni a topicot) -
#19 Ááá csinálják már!!! Hiányzik már ez az elvont hangulat!! Nagyon jó játék volt az 1:) -
#18 hírek (röviden: munkatársakat keresnek a fejlesztéshez ami arra enged következtetni hogy a produktum még sehol sem tart)
+hw cikk -
PunkZoli #17 a méretéből következtetek, hogy ez nem jobb :P , de azért köszönöm szépen :) -
#16 a kulinger tárhelyért bocs, jobb nem jutott hirtelen az eszembe -
#15 flac-nál sehol sincs torrentnél seed :\ -
PunkZoli #14 pontosan flac-ra gondoltam, de 320 körül én is találtam elég sok helyen...
De ha lennél kedves a battle with the red queen-t feltennéd valahova? hátha jobb minőség mint ami nekem van -
#13 über= flac vagy 320?:P amúgy nincs