772

American McGee Alice 2
  • Hoz_Hun
    Ez a Játékosok fóruma. Játékosoké! Tök mindegy, hogy konzolon, PCn vagy a mobilján játszik egy játékkal.
  • TurboX

bár az utóbbi játékmenet videókon kicsit lekókadtam a [flame]konzolos beütése miatt[/flame], de azért bízom benne hogy pécén is legalább olyan élvezhető lesz
  • Klemice
    Régebbi logitech kontrollereket vajon fog támogatni a játék?
  • Seth
    Kemény legény vagy te hallod-e ! A bűntetőpontokat is biztos keménységből kaptad
  • vg
    Durva hsz...
  • Rowlend
    Miért beszélsz mindenki más nevében? Engem például érdekel milyen is lett a játék.
  • FSpofon
    Úgy érzem, hogy a konzolos változatról beszélsz, ami senkit se érdekel a Játékosok fórumában!
  • Hoz_Hun
    hagzik=hangzik
  • Hoz_Hun
    Jól hagzik. :)
  • Seth
    7 pontos a játék eddig, ami nálam jót jelent :)

Simán hozza az első rész nyomasztó hangulatát, bár már nem üt akkorát ez a kifacsart Csodaország, a kifacsart lakóival együtt, mint első alkalommal. De nagyon látványos tud lenni 1-2 helyszín, a valóvilágos London(?? nem tudom hirtelen hogy ott játszódik e, de szóval az a tipikus füstös,mocskos London, a filmekből :D) nagyon jól néz ki(maga az art design),főleg mikor esik.

Alice különösen jól fest, mindegyik fejezetben a témához illő ruhában lesz. A haja ,illetve a ruhája libbenése szépen lett kivitelezve

Ami annyira nem tetszik,hogy a különböző helyszínek bár látványosak, túl hosszúak, már már túlságosan el vannak nyújtva,és monoton lesz, az első rész változatosabb.

A harcrendszer élvezetes, nehéznek is mondanám olykor, persze csak amíg rá nem jövünk az ellenfelek gyenge pontjára.

A sok fegyvert nem hiányolom,csak 4 van belőle,kettő közelharci,kettő távolsági, de jól ki vannak balanszolva, mindegyiket fogjuk használni.
    Fejleszthetjük is őket a pályákon szétszórt fogakkal(4 szintje van mindegyiknek)

A sztoriról nem írnék különösebben,mert nem akarok spoilerezni, csak annyit, hogy elvont :D

Sok sok elszórt ,titkos cumó is van, emlékképek,fogak,amiket érdemes gyűjtögetni,mert apró háttér információkat tudhatunk meg belőle Alice-ról.
  • Hoz_Hun
    Hát, nem szidja és az első chapter után még folytatta. Már az is valami. :)
  • balee4
    És neked hogy tetszik a játék? Már előrendeltem, remélem nem csalódok benne, az első részt imádtam...
  • Hoz_Hun
    Jó neked, én még várhatok rá míg megjelenik. :/
  • Seth
    4.fejezetben vagyok, nekem nem kell magyarázkodni
  • Hoz_Hun
    A 3.5/5 az 70%-nak megfelelő. Annyira nem vészes. Egy jó közepes játék. De pl nekem, aki imádom a kifacsart világokat tuti be fog jönni (főleg az Artbook alapján). Ez nekem már azt mutatja, hogy jól fogok szórakozni (én is XBox360-on fogom tolni).
  • Csokis
    Mert itt többeknek PC a "zisten" (direkt így), és már eleve ezt a vagdalkozást szerettem volna ezzel a kiemeléssel megelőzni.
  • Seth
    Akkor minek emelted ki azt a mondatot?
  • Csokis
    Én is rendelkezem konzollal, tehát miért is kezdenék én bármiféle utálkozást?
  • Seth
    Miért is? Ja tudom,megint a konzol utálkodás kezdődik.
    A játéknak nem a grafikájával, az art rendezéssel van gondjuk, amiben esetleg a 360 lemaradna egy pc verzió mögött .

• Csokis
    Joystiq review - 3.5/5

Viszont ezt is vegyük figyelembe:
    "This review is based on a final retail copy of Alice: Madness Returns for Xbox 360 provided by Electronic Arts."
  • Hoz_Hun
    Na találtam kettő reviwet:
    IGN: 6.5
    Gamespot:7.0

Leírásokból ítélve szertintem összeségében közepes játékra lehet számítani, ami szép, jó kisseb hibákkal.
  • Danryu82
    Köszi a torrent linket, már tőltöm.:)
  • Reg5
    PCG-ben 90%-ot kapott.
  • Hoz_Hun
    Ja azt már vagy másfél hete kinyomták. Az is elég egyéni izlés és az volt az egyik fő baja, hogy nehéz volt neki a játék, meg sokat kell benne ugrálni. Senki más nem reviwelt még eddig.
    Én nem sokat adok arra az egy cikkre.
  • Prince23
    Eurogamer - 5/10

mi van ezekkel?

legalább egy 8 pontot vártAM VOLNA
  • vg
    Nagyon jó a játék, bár kicsit furcsa az egész. Egyszer kell tengeralattjáróként üzemelő hajót irányítani és cápákat lövöldözni gyakorlatilag 80-as évekbeli grafikával, meg bújócskát játszani lila polippal. :) Sokat kell ugrálni, harcolni nem annyira, azt is inkább okosan. A való világban, és a csodaországban is mászkálni kell. Lehet a kést, a lókost fejleszteni fogacskák gyűjtésével. Mindig változik Alice ruhája. Ilyesmik. Pár óra után ennyi, igaz még csak a második fejezetnél tartok. :)
  • Csokis
    OFF/Warez topik!

Egy moderátor/házigazda törölje az eddigi warez hozzászólásokat és tegye a banner alá a warez topik linkjét! Köszi!
  • Csokis
    Bocs, ez a jó torrent!
  • Csokis
    Itt egy torrent link!
  • Csokis
    Biztos nem fake, de még crack nincs hozzá! Ezt csak prémium accounttal tudod letölteni, szóval ha neked nincs, akkor ne is próbáld.

#62: Még nincs crack!
  • Hoz_Hun
    Ha valaki tolja azért írja le röviden a véleményét.
  • Hoz_Hun
    XBox360-ra már vagy 9-én volt "kölcsönözhető" verzió. Csak én olyan verziót nem használok, így kénytelen vagyok kivárni az vásárolható verziót.
  • Danryu82
    És működik? Nem fake? Hogyan töltötted le, mert én akár mit csinálok nem jön le. Van fast download Premium és Slow download Free. Flashgettel töltötted le? Szeretném megtanúlni ezt a letöltési módszert is, hogy hamarabb játszhassak. Nagyon megköszönném ha segítenél.:)
  • Csokis
    Én inkább innen töltöttem. Ez SKIDROW feltöltés egyébként.
  • grebber
    De van ám
  • Csokis
    CloneDVD már van!
  • Klemice
    remélem felkerül ez is valami "kölcsönző" oldalra
  • Csokis
    Dehogy. PC-hez is, de csak az Origin-ről letölthető változatban!
  • Hoz_Hun
    Arrrgh, a Platinumnál 14-et írnak az 576-nál 16.
    Azt hittem holnap már tolhatom. :(
  • Danryu82
    Nálunk 17.-én jelenik meg, mert a gamespot oldalon megnéztem. De csodák márpedig vannak és lehet, hogy holnap már tolhatjuk a gammát.:)