772

American McGee Alice 2
  • Beni521
    igényes típusú magyar nyelvű alice teszt
  • Kongy
    A game jó, de bivaly gép kell hozzá. Szaggatásra hajlamos harcok alatt. PhysX miatt lehet? :S
  • Hoz_Hun
    Viszont amivel szoptam egyet: feltelepítettem a játékot viszont indítás után a főmenüben végig, és a játék indításakor is tekerte a lemezt. Feltelepítettem újra, de ugyan ez. Aztán elkezdtem játszani és játék közben abbahagyta és onnantól kezdve csönd volt. Végén főmenübe kilépve újra felpörgette. Szóval roppant furcsa, hogy a főmenü alatt pörgeti a korongot. Azt hittem bug és a feltelepítés ellenére is a lemezről viszi a programot. De nem, csak a menüt vagy nem tudom. A XBox menüt felkattintva ott az opció, hogy „Play game on Disc”. Nem tragédia de elsőre zavart a dolog. Ugye pl AC:B-nél beteszem a lemezt, induláskor rápörget aztán rögtön le is áll. Ez meg nem. Csak mikor már játszok egyszer csak abbahagyja.
  • CroftManor
    Hát azt egyből gondoltam, hogy te éjjel a box előtt fogsz ülni :D Én is ültem volna, ha megvettem volna boxra... :) Na mondom HozHun nyomja az Alicet xD
    Boxon nekem sem lett volna bajom a kamerakezeléssel, csak tudod így hogy most hirtelen pcn játszok vele, szal fura és szokatlan. Na de ha lesz rá pénzem, én is megveszem boxra. ;)
  • Hoz_Hun
    XBox360-on semmi gond a kamerakezeléssel meg az irányítással sem. Legalább is nekem nem volt. A gombkiosztás is jól el lett találva. A kamera nekem sehol nem vált zavaróvá, nem akadályozott semmiben.
    Nem akadt a játék sehol.
  • grebber
    Nálatok nem akad? Nálam elég sokszor mint a rohadás.Lehet a physx-et nem bírja egy vga ,de akkor nv megrohadhat ismételten!
  • Hoz_Hun
    Tegnap este én magamévá tettem Alicet. Mármint játszottam vele. Úgy értem a játékkal.. :D
    Kapásból 5 órát toltam éjjel 3-kor fordultam le a TV elöl. Épp eljutottam a 2. chapterhez. Ennyire azért nem hosszú, de rohadt sokat keresgéltem a titkos helyeket, meg mászkáltam mindenfele. Engem az ilyesmi szórakoztat. Így is egy emléket meg egy malacot nem találtam meg, az összes többi meglett az 1. chapterban. De emlékszem hogy az eleje fele véletlen kihagytam egy helyet (vagy ott egy alternatív elágazás volt) szóval sejtem, hogy hol lehetnek.
    Összességében iszonyat királyság. A hangulat nagyon üt. A első játékot tényleg hozzáadták, le is töltöttem ki is próbáltam.
    Elfogulatlanul a megpróbálok a negatívumokról is írni. A grafika bár tényleg nagyon szép sok figura kidolgozatlannak tűnik, a textúra valóban láttam egy vagy két helyen hogy az árnyék vagy mi mintha ugrálna rajta. Illetve Londoni területen elején láttam pop-up texturát. Nem zavaró de van. A Pop-up csoda országban teljesen megszűnt. Hang/szinkron kicsit furcsa, főleg egy Assassin Creed meg Mass Effect után. De hamar megszoktam. Kb ennyi amit negatívumként meg tudtam említeni.
    Minden más pozitív. Elsőként a hangulatot emelném ki. Minden helyszín rögtön magába szippant. Alice kidolgozása varázslatos; a haja, a mozgása mind-mind nagyon szép. A terep számomra változatos. Kihívás van mind az ugrabugrában mind a harcban. A hisztérika módért külön piros pont a készítőknek. Nem egyszer kihúzott a pácból. Kifejezetten szép a táj és az táj elemek is. A zene jó és a hangok is. Pozitívum számomra, hogy a pályák kifejezetten hosszúak a kihívás számomra pont jó és kellő rendszerességgel jutalmaz is a játék.

Mindent összevetve, nekem nagyon tetszik. Most hosszú időre el leszek Alice-al. :)
  • CroftManor
    Nem...hanem én boxon játszok és nekem egérrel kényelmetlen a kamera kezelés...
    Másnak is írt már ilyen hibaüzenetet? Pure virtual function being called while application was running. Az fasza lesz ha 5 percenként ezt fogja csinálni.
  • dante3
  • vg
    Milyen kamera kezelés? Azt te tudod körbe forgatni bármikor... ja, hogy billentyűzeten nem lehet? Muhahahaha!
  • Danryu82
    Nekem még 1 nap mire lejön a játék. Azt írja a Bitcometem.:(
  • CroftManor
    Bár már 2x fagyott le a játék egy hibaüzenettel: Pure virtual function being called while application was running (GlsRunning ==1.)
  • CroftManor
    Eddig tetszik, viszont a kamera kezelés nem a legjobb

• CalebJoe
    szerintem olyan mint az első sokat kell ugrálgatni és késelni még jobban hack-n-slash lett, de sokkal szebb a táj tetszetős lett

• Tower Guard
    Főleg olyan aki ismeri az 1. részt, de persze más véleménye is érdekel. :)
  • Tower Guard
    Nah délután estefelé tesztelem!
    Öcsém végre! Mióta várom, bazz :D
    Esetleg addig valaki vélemény a játékról???
  • zzeN
    Alice.Madness.Returns- SKIDROW
  • Carloska
    The Art of Alice Madness Returns (2011)

http://vip-file.com/download/27055.24200a589e98d79824b862a77b30/alice_book_Epidemz.Net_Styanulo.Net_Lu4ok.ru.rar.html
    Mirror
    http://letitbit.net/download/99226.90cc81290e9886b54ac2e9b1d590/alice_book_Epidemz.Net_Styanulo.Net_Lu4ok.ru.rar.html
    Mirror
    http://www.filesonic.com/file/1230678754/alice_book_Epidemz.Net_Styanulo.Net_Lu4ok.ru.rar
  • CroftManor
    Majd mesélj hogy milyen.Bárcsak én is megvehetném most :(
  • balee4
    Jól hangzik, amúgy megrendeltem PS3-ra a játékot, holnap jön. Jár hozzá az 1-hez letöltő kód.
  • Hoz_Hun
    Mééhég nem. :( Még a munkahelyemen ülök. Olyan 5 körül tudok érte menni. És este gyerekfektetés után izzítom be. :)
  • Csokis
    Elmentél már a játékért?
  • Hoz_Hun
    Alice: Madness Returns? Esetleg? :)
    Amúgy igazad van.
  • vg
    Mi legyen? Miről szeretnél beszélgetni?
  • Totti5
    Ember benéz a topikba és megint mi a téma?
  • vg
    "mert igazi Játékosok csak PC-n vannak."

Sajnos a játékeladások nem ezt bizonyítják.
  • Hoz_Hun
    Éééés ebben a pillanatban hívtak az 576-tól hogy mehetek a játékért!!!!! :D
  • Hoz_Hun
    Igen?!? Engem még nem hívtak pedig elő van rendelve. Na jó tudni. Köszi.
  • doggy90
    az 576-ban es a galaxisban is lehet mar kapni!
  • ratgab
    Én már 13 éve játszom csak Pc-n, konzol vásárlás meg sem fordult a fejemben, de már nekem sok, amit itt össze Haterkedsz.... Minek kell szítani az indulatokat?

Ha ennyire nem bírsz elviselni különböző embercsoportokat, akkor inkább kezeltesd magad, ahelyett, hogy itt utálkozol!!!
  • FSpofon
    Mert PC-s Játékosok előbb voltak mint konzolos csicskák, és nem nevezték át, hanem elkülönítették őket amikor már elviselhetetlenné vált a jelenlétük.
  • Hoz_Hun
    Bár igazad lenne, de sajnos eddig 3 különböző dátumot láttam már. Minden esetre tegnap megkérdeztem az 576-ban és azt mondták 16.-ka.
  • Hoz_Hun
    Hát azért van külön forum, hogy az adott konzollal kapcsolatos dolgokat, illetve a konzol exkluziv játékokat elkülönítsék.
    Szerinteted ezt a forumot miért nem PCs fórumnak hívják? He?
  • Csokis
    Szvsz nem hiszem, hogy fog, de ne legyen igazam. Igaz, ha csak Xbox 360-as kontrollert fog, akkor ott lesz majd az emulátor és megoldva.
  • CroftManor
    Viszont a konzolok szervizében pl a mai napot írják.
  • CroftManor
    Ezek szerint nem
  • Klemice
    box-ra már kinnvan rég nem?
  • CroftManor
    Én úgy néztem, hogy ma jelenik meg boxra. Nagyon várom már hogy kipróbáljam :) Már elegem van a Brotherhoodból xD
  • Shep
    Te tutira a LOL-os gyerek alregje vagy az volt ennek, mindegy de ahogy így elnézem ez a reg sem tart már sokáig :)
  • FSpofon
    szerinted miért van külön a konzolosok fóruma? mert igazi Játékosok csak PC-n vannak.