Vámpíros filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fehér féreg búvóhelye (The Lair of the White Worm 1988)
Higany
Várjuk!!! <#violent>

Gubberx
Ez is jónak igérkezik KATT

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kmarha
na beszereztem a könyvet egy jó kis késéssel. Hát nagyon nem merem ajánlani senkinek. A film jobb volt. A pedofil tanár gondolataira nem túlzottan lettem volna kiváncsi.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fright Night (1985) elsõ és második rész, egész jó.
30 nap éjszaka nagyon tetszett, de már írtátok.
Harapós nõ(Innocent Blood), szintén nagyon tetszett régebben.

Szerintem Twilight..😊

http://filmadatbazis.ning.com/

http://dexter-sorozat.ning.com/ Minden ami Dexter..

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Igaz ez nemteljesen jó ide hisz egy sorozat volt, de ha vámpír nekem rögtön Angel juteszembe a lélekkel megáldott vámpír nagyon jól eltalált sorizat nagyon jól eltalált szereplõkkel de sajnos elrontott befejezéssel :S
sambauer
Ha esetleg ismeri valaki a Vampire The Masqurade Bloodlines c. játékot, ajánlathatna egy annak a történetéhez és hangulatához hasonló filmet, már ha van.. Ezeket a vámpír kaszabolós filmeket nem nagyon szeretem, engem az érdekelne amikor az õ oldalukról mutatják be a dolgokat.

Turn Me On Dead Man

zsutyesz
legjobb

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

MerlinW
Kedvencem:

Interjú egy vámpírral
(Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994))

[merlinw.org]

Apus
Lost Boys rohadtjó volt😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

minigirl
Nos, ahogy látom, az eredeti link már nem mûködik, de ez ugyanaz, csak eredetileg nem ez alatta a zene.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Van egy rövid mûvészfilm is, ami a kedvenceim közé tartozik, Elijah Wood fõszereplésével. Érdemes megnézni. 😊

Near Dark
Lost Boys
Két film a 80-as évekbõl azonos témában: véletlenül vámpír lettem, de nem tetszik, ezért inkább visszaváltoznék emberré.

Fabio Capello
Polanski: The Fearless Vampire Killers (aka mifelénk a vámpírok bálja)

beszt

tóthjózsef
Az a jó vámpirok fél egy korKurvára xd

JohnnySmith
True Blood.... sztem elég jó 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

gfreak
a 30 days of night tényleg masszív, a képregények is megvannak mind, eléggé ráakadtam...

az Alkonyatról nem nyilatkozom, de csak a 30 days... rajongásod miatt 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

minigirl
Ja, és lehet utálni, de az Alkonyat is imádnivaló, szerintem. 😛 😊

minigirl
30 days of night
Nem tipikus vámpírfilm, de nagyon ütõs, elég sok benne a vérengzés. Részemrõl egyik kedvenc.

Higany
Nekem is az egyik! <#wink>

ForzaInter
óóóóóóó beszt

Yo, Bitch!

Montanosz
Nekem a Let the right....svéd film - amit már négyszer láttam -
a kedvencem. Nagyon különleges és egyedi hangulata van, eltalálja elménk
legeldugattabb, rejtett sarkában lévõ "gonoszt".....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

5c0rp330n
Penge trilógia
Interjú a Vámpírral

Bizony! Nosferatu és Lugosi Drakulája hihetetlen alapvetés és jóság. 😊

Kmarha
nem, nálunk még nincs. januárban legalábbis még nem jelent meg, javítsatok ki ha tévedek.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gfreak
na igen, elég érdekes hangulata van a filmnek...nekem is nagyon tetszett, most a könyvre vadászok...nálunk megjelent-e???

Higany
Köszi az érdeklõdést, majd én is írok többet, csak lenne több idõm! <#integet2>

Kmarha
hja, ha meg már posztereknél tartunk:

Kmarha
Let the right one in

Nem az a tipikus vámpír film, nem mindenki álltal emészthetõ darabb. Sokan nem értették meg mi jó van benne, de ha valakit megragad a hangulata, az nem tudja egykönnyen elfelejteni ezt a filmet (hja, közéjük tartozom én is)

redbull0304

Bandee1987
John Carpenter : Vámpírok c. filmje se rossz sztem. James Woods jól tolja benne.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

cenobite

gamertag: kenobita

schrank
a vámpíros dolgok korhatárosak !!! <#nezze><#ejnye1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Apus
Nosferatu 1922-alapmû, néha kapható a tescoba meg ilyen helyeken a többi régi horrorfilmmel együtt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

gfreak
alapnak tényleg a bram stoker's drakula, aztán a polanksi vámpírok bálja is ott van egynek 😉 ezeket az újakat én annyira nem bírtam (underworld/blood rayne)

interjú a vámpírral remek lett, a kárhozottak királynõje már korántsem olyan jó (meglátszik hogy két könyvbõl gyúrták össze gyorsan)

Lugosi után Christopher Lee az, aki még nagyon jó volt, õt is bátran ajánlom 😉

most nekem sem jut eszembe több, ja és /fav 😉

hm, ez jó topiknak indul 😊 szerintem alapmû még a bram stoker féle drakula, amiben az ismertebb szereplõk között ott volt gary oldman és keanu reeves... de szintén jó lett még az interjú a vámpírral és egy jó videoklipnek elment a kárhozottak királynõje is... a carpenter féle vámpírok sem volt rossz... (2. rész már gyenge lett nagyon) a penge sorozatot nem nagyon venném a felsorolásba, mert az inkább egy akciófilm vámpírokkal... és nekem az underworld sem tetszett annyira... a blood rayne 1-2 meg nem is minõsíteném, mert nem láttam... (5perc után abbahagytam az 1. rész nézését) a van helsingben is voltak vámpírok, de azt sem venném a felsorolásba... a drakula2000 sem tetszett...

hirtelen ennyi jutott eszembe... favoltam a topikot azért 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Mindjárt itt a leghíresebb, a magyar Lugosi Béla:

Higany
Nagyon szeretem a vámpírokkal foglalkozó filmeket és érdekelne, hogy ti milyen filmeket ismertek a témában! És persze azt is írjátok le, hogy szerintetek melyik jobb ebben a mûfajban. Köszönöm!