Vámpíros filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
30 nap éjszaka nagyon tetszett, de már írtátok.
Harapós nõ(Innocent Blood), szintén nagyon tetszett régebben.
http://dexter-sorozat.ning.com/ Minden ami Dexter..

Turn Me On Dead Man
[merlinw.org]
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Lost Boys
Két film a 80-as évekbõl azonos témában: véletlenül vámpír lettem, de nem tetszik, ezért inkább visszaváltoznék emberré.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
az Alkonyatról nem nyilatkozom, de csak a 30 days... rajongásod miatt 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
Nem tipikus vámpírfilm, de nagyon ütõs, elég sok benne a vérengzés. Részemrõl egyik kedvenc.
a kedvencem. Nagyon különleges és egyedi hangulata van, eltalálja elménk
legeldugattabb, rejtett sarkában lévõ "gonoszt".....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nem az a tipikus vámpír film, nem mindenki álltal emészthetõ darabb. Sokan nem értették meg mi jó van benne, de ha valakit megragad a hangulata, az nem tudja egykönnyen elfelejteni ezt a filmet (hja, közéjük tartozom én is)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
gamertag: kenobita
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
interjú a vámpírral remek lett, a kárhozottak királynõje már korántsem olyan jó (meglátszik hogy két könyvbõl gyúrták össze gyorsan)
Lugosi után Christopher Lee az, aki még nagyon jó volt, õt is bátran ajánlom 😉
most nekem sem jut eszembe több, ja és /fav 😉
hirtelen ennyi jutott eszembe... favoltam a topikot azért 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)