Brütal Legend marakodás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!Nem tudja valaki mikor jön ki a játék wii-re?Mert megkérdeztem az 576-ba és azt mondták november 6 de még mindig azt írják a honlapon hogy csak elõrendelhetõ.<#sir>#sir>Kérem írjatok mert nagyon jól jönne egy kis help.A segítséget elõre köszönöm.
Elsõ hazai teszt 9,5 pont
október 16. egyenlõre ha csak nem csúszik
nem tudjátok mikor jön ki a game?
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
A hangsúly itt az Activision-ön van, a önmagában a Blizzard-nak ehhez semmi köze nincs szerintem. Ez olyan, mint a magyar embernél a "megdöglött a kecském, dögöljön meg a tiéd is". Ha tényleg igaz, amit a Variety ír, akkor nem lesz itt per. De a játék legalább kapott ismét egy kis reklámot, jópofa marhaságnak tûnik, hátha most is feltûnik pár embernek, aztán siker lesz. Kicsit olyannak tûnik, mint egy fantasy környezetbe pakolt Tenacious D film, már csak a kövér Kyle hiányzik belõle😊.
Helyes! Újabb példa arra,mennyire lesüllyedt a Blizz,az Activisionnal való egyesülés óta...
nyeeerjééék meeeg!
Szerintem grafika elfogadható szinten van. Ha lesz benne elég humor és tartalom, akkor fasza lesz! <#eplus2>#eplus2>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
feltéve h a pereskedés miatt nem hal meg idõ elõtt -.-"
practitioner of the forbidden arts of death