A Sony biztosra veszi az Xbox 360 megelőzését

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már az összehasonlítgatást sem értem. A SONY-nak technikai elõnye egyértelmû, de a minõségi ugrást nem annyira szembetûnõ egy átlag 32"-os LCD-ken. Persze ott a Blue-ray, de az sem akkorát ugrott, mint anno a CD-DVD esetében. Én attól félek, hogy amikorra beindulna a PS3, addigra a legnagyobb innovativitást már csak a Blue-ray jelenti. De a MS egy egyszerû lépéssel, vagyis hogy ezekkel az optikai meghajtókkal szereli a következõ 360-okat, könnyen kiküszöbölheti az eladási difiket.
akkor megveszi egy pár hónappal késõbb, amikor már lejjebb megy a game ára, vagy vesz budgetet et cetera et cetera

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Jön a GOW s akko beszopja a faszt a 360, höhö.
Vannak-e arra nézve valami adatok, hogy mennyivel ugrott meg a komolyabb exkluziv címek kiadásakor a ps3 eladása?
Hát, amikor vettem a box-ot, akkor még a PS3 jóval drágább volt. Ez az egyik. A másik, hogy nem lehet feltörni. Persze, most lehet anyázni, de a box vásárlók nagy része flash-elteti a gépét. Meg is értem õket, mivel nem látom reálisnak, hogy egy játékért, ami max. 10 óra játékidõ, fizessek 16e Ft-ot. Az óránként 1'600Ft. Hát az én órabérem jóval ez alatt van... Viszont azt nem vitatom, hogy a PS3 tudásban felülmúlja a konkurens gépet.
gari->csere
hosszú távon mindenképp megelõzi. ebben a generációban még igen. de azért az ms 2 gen alatt rendesen odavágott a sonynak, és még csak eztán jön a 3.

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Tobacco
nem a sony tartozik a kedvenc gépeim közé, de ami biztos, hogy nem teljesit rosszúl. Söt már lehet meg is elözte a boxot. mert szerintem az az europában 1 millioval eladot több gép 70% 3 lednek köszönhetõ. Sokan vettek új gépet mikor az elözõ elhalálozot, nem peddig új játékosok csatlakoztak a táborukhoz.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

bertino
nem csak szerinte.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
hajjaj, nem gyengén.
már most is megelõzte szerintem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerinted. 😊
Minõségben megelõzik, az a lényeg 😊 .
BB7
Álmodj királylááány!...
Teppik Amon
MOsmé..én is ps3-ban gondolkodom. Persze ahhoz kéne egy olyan TV is 😄 Igazából nincs egyikre sem szükségem...de egyszer majd talán meggondolom magam és akkor PS3 😉 még pár 10év 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

japánoknál biztos siker

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

REPS0L
legalább önbizalom van, esély nincs.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

← ElőzőOldal 3 / 3