710
-
#30 A TV2-n várható majd.... -
Seten #29
A BOB-nek sem volt minden része "sötét" hangulatú.
-
#28 jaja,lehet! -
#27 szerintem azt hiányolod, hogy ez nem olyan setét :) hangulatú (ez alapján a 1:30 alapján), mint a BoB. persze nem ez a jó szó rá. azt nézve szinte érezni lehetett a háború mocskát, ridegségét,a nyomott hangulatot
biztos vagyok benne, hogy ezek ebből sem fognak hiányozni, csak ennyi idő alatt ez úgysem jön át. a "pacific" meg tényleg színesebb és alapvetően vidámabb, élettel telibb, mint egy téli táj. majd ha látunk olyan jelenetetek, amikor a párás dzsungelben kaszabolnak a vérben fürdő japók, megváltozik a véleményünk -
#26 ha valaki nem szereti a mov-ot:
-
#25 Mondjuk ez igaz,de nem erre gondolta,nem is tudom megfogalmazni pontosan,hogy mire,de nem erre:D -
#24 a napfényes óceánia persze hogy fényesebb mint a befagyott Bastogne :D -
#23 Nekem "modernebbnek","számítógépesebbenek" tűnik a képi világa,mint a BoB-é volt,na de várjuk szeretettel!
"I belive in ammuniton":D -
#22 új trailer, töltsétek, amíg lehet! :)
KATT -
#21 Ohhh na ne!! -
#20 Tom Hanks azt nyilatkozta, hogy jelenleg egy 2010 márciusi bemutatót tart elképzelhetőnek -
#19 bizony jöhetne -
#18 Jöhetne már,jó lenne már még egy olyan hangulatos és drámai vh.-s sorozat,mint a BoB! -
crysis #17 Jaj de várom már.Az első sorozat is hihetetlen jó volt,simán megnéztem már 15-ször,de még mindig nem unom.Remélem a Pacific is ilyen lesz.A trailer alapján igen jónak ígérkezik. -
#16 köszönöm! jó lesz ez :) -
#15 +fav
A BoB nagyon bejött,eszméletlen hangulatos,jól megkomponált minisorozat volt,én az m1 en botlottam bele régen,ott kb a felétől néztem,de utána le is töltöttem,most meg,talán tegnapelőtt a TV6-on botlottam bel a bastogne-os részbe,na de ez mindegy is,várós a Pacific is,remélem kesz olyan jó,mint a BoB! -
#14 katt -
#13 fokit.. youtube letörölte :) -
#12 várjukvárjuk -
karajjj #11 tetszetős, és a zene is remek! -
Monoton #10 Zseniális -
#9 végre megjött a trailer
-
#8 a BoBosoktól jöhet bármi :D -
#7 Nekem a Band of Brothers NAGYON tetszett, bízom benne, hogy ez is marha jó lesz -
Monoton #6 +fav Nagyon várós :) -
#5 jó pár jó kép :) -
karajjj #4 na engem már az alcím meggyőzött :D -
#3 hoppá +fav , remélem ez is lesz olyan jó mint a BoB :) -
#2 a részek címei (pletyka)
1- Guadalcanal/Leckie
2-Guadalcanal/Basilone
3-Melbourne
4- Gloucester/Pavuvu/Banika
5- Peleliu Landing
6- Peleliu Airfield
7- Peleliu Hills
8- Iwo Jima
9- Okinawa
10- Home
oldal forgatási képekkel
rajongói oldal
az egyik szakértő Hugh Ambrose, aki nem más, mint Stephen Ambrose, Az Elit Alakulat írójának a fia. -
#1 Az Elit Alakulat alkotóinak új sorozata. szintén 10 részes lesz, 3 tengerészgyalogos - Robert Leckie és Eugene Sledge könyvei alapján, és John Basilone katona - történetét meséli el az USA Japánokkal vívott Csendes-ócán-beli csatáiról
a '1st Marine Division' (talán Egyes Számú Tengerészgyalogos Hadosztály) életét követhetjük nyomon, így számos nagy csatát láthatunk majd: Guadalcanal, Cape Gloucester, Peleliu, Okinawa és Iwo Jima.
2009 - ennyi a biztos a bemutató dátumát illetően. már lement egy előzetes, csak sajnos mindenhonnan levetette az HBO, így azzal nem tudok szolgálni, karakter és forgatási képekkel a főbb szereplőkről viszont igen:
Imdb