710
-
#70 " © szigony
Egy megjegyzés a listához, a The Pacificet egy nappal a külföldi vetítés után adja itthon az HBO (A hős alakulat címmel), szóval lesz magyar nyelvű release, és így feleslegesen nem dolgozok vele, majd valaki bepötyögi a szinkront, ha mindenképp angolul akarja nézni."
hát én remélem lesz valaki aki bepötyögi, nincs kedvem szinkronnal nézni:S -
#69 -
#68 -
-
#66 #40 -
#65 már 10 éve volt az elit alakulat....basszus....de rég :D emlékszem minden hétvégén a tv elé ültette az egész családot... -
#64 bob-nak még jó volt a szinkronja,de az 10 éve volt és azóta igénytelenebbek lettek
én is félek a szinkrontól,jó lenne ha odafigyelnének rá és nem csak valamit odatolnak
egyébként én is nézném eredeti nyelven,de nem lesz hozzá olyan hamar felirat mint egy átlagos sorozathoz ( a szinkronos release miatt) -
#63 de ez a hős alakulat alcím....úgy érzem nagyon hajazni akar az elit alakulatra a cím....:D -
#62 nekem van HBO de akkor is kell a torrent az eredeti szinkron miatt (régen jó volt az HBO szinkron, de a Generation Kill-ét nagyon elszúrták) -
#61 nekem nincs hbo-m,úgy hogy marad a torrent :D -
#60 még az is előfordulhat, hogy hazamegyek majd megnézni :D otthon van hobo...:D -
Monoton #59 TV-t fogunk nézni? -
#58 Avatar előtt nyomják az előzetesét a moziban :D -
#57 nem,a 4.é -
#56 o.O
igen:D -
#55 mármint az első részé? -
#54 a The Pacific premierje március 14-én lesz
-
#53 -
#52 Erősen
Band of Brothers-t minden hónapban megnézem egyszer...
Jöhetne valami új ^^ -
#51 jöhetne má':D -
#50 -
#49 szerintem is sokkal jobb volt a régi zene,gondolom időközben váltották az intro zenéjét és ezért a trailerben is megváltoztatták
kiváncsi vagyok hogy ennek is olyan jó lesz e az introja mint a bob-nak :) -
#48 Visszavonom. Hála istennek az egyik itteni link még élt! -
#47 Miért szedték le az első trailert? Sokkal jobb volt a zenéje. Felvettem, de véletlenül letöröltem. Nincs meg valakinek az első trailer? -
#46 na ez az a sorozat amit nagyon várok :) -
Seten #45 Másik hadszíntér. :) -
boomsly #44 Látom mindenhonnan leszedték a trailereket, de azért itt persze meg van! -
#43 +fav, várós sorozat, a BoB is nagyon király volt... -
Louis Cyphre #42 Várjuk!
Remélem azért egy kicsit több akció lesz benne mint a BOB-ban. -
#41 ki az a Joe Hicks???
akkor gondolom előre megkapják a részt/részeket....vagy élőben szinkronizálnak??? :D -
#40 ...ugyan a TV2 rendelkezik az ún. free to air, azaz a szabadon fogható adásra vonatkozó jogokkal, de ezt csak 2011-től gyakorolhatják majd, addig az HBO vetíti a sorozatot, még jó, már ha az anyacég beleölt vagy 250 millió dollárt.
Azt is megtudtuk, hogy a premierre a magyar tévétörténelemben ha minden igaz, először, az amerikai premierrel egyidőbe kerül majd sor, azaz 2010 márciusában az HBO magyar előfizetői és az alabamai Joe Hicks egyszerre nézheti majd a sorozat első epizódját.
via comment:com -
#39 Én azzal néztem kivételesen, és tényleg jó volt. -
#38 az HBO saját szinkronjai régen a legjobbak voltak! sajnos a Generation Kill-nél már érezhető volt a színvonal esés :( -
Monoton #37 Persze nekem is, mert azt úgy láttam :D -
#36 nemtom nekem tetszett a BoB szinkronja.... -
#35 Azt hittem ez másik háború lesz, mindegy attól mert ugyanazok csinálják még nem lesz folytatása a BOB-nak, mert ez másik történet, más szereplők.. -
#34 másik háború? ugyanúgy WW2. azért "kvázi folytatás", mert ugyanazok csinálják (playtone, dreamworks, stb) -
Monoton #33 Valószínűleg nem leszek kíváncsi a szinkronra, eredeti hang után. -
#32 Csak tudnám miért írják mindenhol hogy a BOB folytatása, semmi köze ninncs hozzá, másik háború, más történet, más szereplők, csak az alkotók ugyanazok.. -