710
  • Bulykin
    " © szigony
    Egy megjegyzés a listához, a The Pacificet egy nappal a külföldi vetítés után adja itthon az HBO (A hős alakulat címmel), szóval lesz magyar nyelvű release, és így feleslegesen nem dolgozok vele, majd valaki bepötyögi a szinkront, ha mindenképp angolul akarja nézni."

hát én remélem lesz valaki aki bepötyögi, nincs kedvem szinkronnal nézni:S
  • ProGabe #69
  • trident
  • ProGabe #67

• ProGabe #66
  • LasDen #65
    már 10 éve volt az elit alakulat....basszus....de rég :D emlékszem minden hétvégén a tv elé ültette az egész családot...
  • Snexi
    bob-nak még jó volt a szinkronja,de az 10 éve volt és azóta igénytelenebbek lettek
    én is félek a szinkrontól,jó lenne ha odafigyelnének rá és nem csak valamit odatolnak

egyébként én is nézném eredeti nyelven,de nem lesz hozzá olyan hamar felirat mint egy átlagos sorozathoz ( a szinkronos release miatt)
  • LasDen #63
    de ez a hős alakulat alcím....úgy érzem nagyon hajazni akar az elit alakulatra a cím....:D
  • Punker
    nekem van HBO de akkor is kell a torrent az eredeti szinkron miatt (régen jó volt az HBO szinkron, de a Generation Kill-ét nagyon elszúrták)
  • Snexi
    nekem nincs hbo-m,úgy hogy marad a torrent :D
  • LasDen #60
    még az is előfordulhat, hogy hazamegyek majd megnézni :D otthon van hobo...:D
  • Monoton
    TV-t fogunk nézni?
  • LasDen #58
    Avatar előtt nyomják az előzetesét a moziban :D
  • Snexi
    nem,a 4.é
  • Bulykin
    o.O
    igen:D
  • Punker
    mármint az első részé?
  • Bulykin
    a The Pacific premierje március 14-én lesz
  • trident
  • Khabbas
    Erősen
    Band of Brothers-t minden hónapban megnézem egyszer...
    Jöhetne valami új ^^
  • Bulykin
    jöhetne má':D
  • ProGabe #50
  • Snexi
    szerintem is sokkal jobb volt a régi zene,gondolom időközben váltották az intro zenéjét és ezért a trailerben is megváltoztatták

kiváncsi vagyok hogy ennek is olyan jó lesz e az introja mint a bob-nak :)
  • Molnibalage
    Visszavonom. Hála istennek az egyik itteni link még élt!
  • Molnibalage
    Miért szedték le az első trailert? Sokkal jobb volt a zenéje. Felvettem, de véletlenül letöröltem. Nincs meg valakinek az első trailer?
  • Snexi
    na ez az a sorozat amit nagyon várok :)
  • Seten
    Másik hadszíntér. :)
  • boomsly
    Látom mindenhonnan leszedték a trailereket, de azért itt persze meg van!
  • Bulykin
    +fav, várós sorozat, a BoB is nagyon király volt...
  • Louis Cyphre
    Várjuk!
    Remélem azért egy kicsit több akció lesz benne mint a BOB-ban.
  • LasDen #41
    ki az a Joe Hicks???
    akkor gondolom előre megkapják a részt/részeket....vagy élőben szinkronizálnak??? :D
  • ProGabe #40
    ...ugyan a TV2 rendelkezik az ún. free to air, azaz a szabadon fogható adásra vonatkozó jogokkal, de ezt csak 2011-től gyakorolhatják majd, addig az HBO vetíti a sorozatot, még jó, már ha az anyacég beleölt vagy 250 millió dollárt.

Azt is megtudtuk, hogy a premierre a magyar tévétörténelemben ha minden igaz, először, az amerikai premierrel egyidőbe kerül majd sor, azaz 2010 márciusában az HBO magyar előfizetői és az alabamai Joe Hicks egyszerre nézheti majd a sorozat első epizódját.

via comment:com
  • ForzaInter
    Én azzal néztem kivételesen, és tényleg jó volt.
  • Punker
    az HBO saját szinkronjai régen a legjobbak voltak! sajnos a Generation Kill-nél már érezhető volt a színvonal esés :(
  • Monoton
    Persze nekem is, mert azt úgy láttam :D
  • LasDen #36
    nemtom nekem tetszett a BoB szinkronja....
  • ForzaInter
    Azt hittem ez másik háború lesz, mindegy attól mert ugyanazok csinálják még nem lesz folytatása a BOB-nak, mert ez másik történet, más szereplők..
  • ProGabe #34
    másik háború? ugyanúgy WW2. azért "kvázi folytatás", mert ugyanazok csinálják (playtone, dreamworks, stb)
  • Monoton
    Valószínűleg nem leszek kíváncsi a szinkronra, eredeti hang után.
  • ForzaInter
    Csak tudnám miért írják mindenhol hogy a BOB folytatása, semmi köze ninncs hozzá, másik háború, más történet, más szereplők, csak az alkotók ugyanazok..
  • ProGabe #31