Valkyrie (2008)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ennek láttam a bemutatóját még karácsony elõtt a moziban, hát valami eszméletlen nagyon megfogott
Rommel meg...hát igen...õ kapott egy pisztolyt ...azért õ már olyan tekintéjû emberke volt hogy csak úgy nemlehetett elbánni vele
de remélem még megfogom élni aztis amikor mondjuk az orosz háborús bûnöket fogják majd bemutatni! (pl. lengyel felkelés)...vagy akár a felvidéki mészárlást...
na nembaj!
Nem vagy egyedül itt a fórumon, sokunkat érdekel a téma (bár engem még a hidegháború is).
Ezen a héten sztem én is megnézem. Bár a németek általában jobban hozzá tudnak fogni a saját történelmük feldolgozásához, mint mások (lásd das boot, sztálingrád, bukás, a mások élete, stb.)
Plot: A Stauffenberg-féle, "Valkûr" fedõnevû Hitler elleni merényletrõl szól a film, amely, mint tudjuk, kudarccal végzõdött, és minden, a merényletben résztvevõ tisztet nyilvánosan meghurcoltak, mielõtt kivégezték õket. Erwin Rommel vezértábornagyot Hitler nem merte nyilvánosan meghurcolni, ezért öngyilkosságba kényszerítette.
Plot vége.