Valkyrie (2008)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
És még egyszer elmondom, hogy ez a film nem nekem készült. Soha nem voltam oda a 2. vh-s történetekért. Lehetõségem volt "ingyen" megnézzni, ennyi.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Én többször is visszatekertem ennél a jelenetnél viszont sajnos nem lehet egészen tisztán kivenni, de nekem úgy tünik mintha ezt mondaná: "Halj Hitler." <#hehe>#hehe>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ugyan nem igazán akciódus, de nagyon nagyon tetszenek az apróságok, mint például a repterek ábrázolása, a Junkersek (eredeti) motorhangjai, a katonák egyenruhái, az, hogy nem süt mindenrõl, hogy vadonatúj, ami tipikus hiba a hasonló filmeknél. Egyszóval a díszletek és a kellékek összessége nagyon eltalált. Apróságok, de ezek teszik teljessé a filmet.
Ami szerintem hiányzik egy kicsit belõle, az a karakterekkel való bánás, egy kicsivel mélyebb is lehetett volna foglalkozni velük, mert szinte dokumentumfilmesen távolságtartó az egész így. De ez nem von le sokat az élvezetébõl.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
ennyi erõvel vígjátékot is várhattál volna :o
Igaz nem is nagyon nekem szól. Nekem túl vontatott volt az egész és igazából akció dúsabb produktumot vártam. A trailerbe sajnos benne van az összes akció jelenet. 😞
A terv ecsetelésénél már már az volt az érzésem, hogy egy 2. vh-s Mission Impossible lesz, de szerencsére nem az. 😊
Nálam 6/10-es a film.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
8.5/10
Ahhoz képest, hogy amerikai film, szerintem remekül ábrázolta a német világháborús történelem eme szeletét.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
...két film van, gecc, beszarás...
Azt kell mondjam, minden elõzetes elvárásomat felülmúlta a produkció...az elmúlt években nem sok ehhez hasonló film készült a témában, és ezen kevés film közül sem tudnék olyat mondani, ami ilyen szinten betalált volna (nálam)...minden a helyén van, a dramaturgia, a zene...
Az hagyján, de nem is tudom, hány olyan filmet láttam a Valkûr-ön kívül, amelyben képesek naturalista ábrázolás, illetve a brutalitás, a kegyetlenség képi ábrázolása nélkül bemutatni az elnyomást, a terrort...nem sokat, az biztos.
Folyt. Köv. (ez ilyen több részes kritika lesz) 😛
Nem rossz film,bár Stauffenberg-nek nem fél keze volt csak?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A többit majd holnap. 😄
mov ah,4ch int 21h end
"A Stauffenberg-féle, "Valkûr" fedõnevû Hitler elleni merényletrõl szól a film"
Majdnem. A "Valkûr" nem a merénylet fedõneve. 😊
a téma érdekes, amit lehett belesûríteni közel két órába az eseményekbõl?
azt megtették.
kár hogy a német nép 98% birkaként követte a eszement vezérét.
van még hasonló témájú film: az Amen ami egy papról szól, meg egy az ellenáló diákokról, de a címe nem jut eszembe.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Amúgy nem tudom miért dugdosta a stúdió ezt a filmet, minden szinten klappol, rendezés, színészek, sztori, izgalom feszültség végig, ja hogy ebben csak jó nácik és rossz nácik vannak, sehol egy hõs amerikai katona!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
megnéztem neten, de má nincs fent, ahol letöltöttem. de emlékszem, h láttttttaaammm!!!!!!!! 😄
de privit dobhatok neked, ha gondolod, ha megtalálom még.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!