Band of Brothers: Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
ProGabe
BoB-nak van, én a Pacific-rõl beszéltem. hm, lehet megnyitom 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

havas erdo havas erdo havas erdo?

89
pedig szinte az összes vh-s játék ilyen, akár fps, akár tps 😊
Pár kivételtõl eltekintve: pölö Red Orchestra...najó...azért a cod2 sem lófasz veteránban (multiban inkább már csak a Quake-hez tudnám hasonlítani xD )

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

gfreak
TPS??? hmm...remélem nem két fegyverrel a kézben hadonászó, japán katonák hulláiban térdig járó hentelés lesz a vége...

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Hát az asszem el is rontaná a címet, ha fel lenne tüntetve 😊 Fõleg akik konzolérzékenyek... 😄 na nem folytatom tovább

ForzaInter
van neki topikja

Yo, Bitch!

ProGabe
az új topikok között láttam. ott ez értelemszerûen nincs feltüntetve 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
PC, PS, x360

ProGabe
óóó, azt hittem a sorozatnak nyílt 😞

bakvarnyu
Medal of Honor part 1985268.

Prince23
Ja, én se szeretem a japók elleni játékokat. Az igazi hangulatot a németek adják! na de ez mégis csak egy Band Of Brothers lesz, remélem hangulatos is lesz. Remélem sikerül a srácoknak jól agyon csapni minket (hangulat terén)

w77d
mostanság nagyon nyomatják mindenhol ezt a japcsik elleni háború témát, pedig én ezt nem szeretem annyira. A háború ezen részének más hangulata van, olyan igazi undormány, nyomasztó (dzsungel, kis alagutak, lángszóró)...

Prince23
Csak ez már a hírhedt sorozat második felvonásából leledzik... Japók ellen lesz. Kár, h nem az elsõ évaddal kezdik. remélem a minifilm lejátszása (HBO) után jön ki a pc-re a gém.

LasDen
érdekes......hogy hogy csak 8 évvel késõbb jut eszükbe játékot csinálni belõle??? .D
Én korábban (is) örültem volna egy BoB játéknak az ismert helyszínekkel, szereplõkkel......de ha sztem nem sok köze lesz a Bob-hoz ha Pacific alcímmel fut 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Prince23
GK

Az EA, Climax, Novalogic és Looking Glass Studios egykori munkatársai által alapított Delirious Games bejelentette elsõ játékát, amely a Band of Brothers: Pacific nevet vislei.
A játékmenetet tekintve egy külsõ nézetes látásmódra kell számítanunk, s a fejlesztõk elmondása szerint tökéletesen bele tudjuk élni magunkat a háborús környezetbe, amelyet megalkottak. Egyelõre sajnos semmi részletet sem árultak el a játékkal kapcsolatban, ám vélhetõen valamikor az év vége felé jelenik meg a Band of Brothers: Pacific. Azt még nem tudni pontosan, hogy lesz-e a köze az HBO sorozatához, amely az Elit Alakulat címet viseli, ám reméljük, hogy mihamarabb kiderül.