Band of Brothers: Pacific
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BoB-nak van, én a Pacific-rõl beszéltem. hm, lehet megnyitom 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
havas erdo havas erdo havas erdo?
pedig szinte az összes vh-s játék ilyen, akár fps, akár tps 😊
Pár kivételtõl eltekintve: pölö Red Orchestra...najó...azért a cod2 sem lófasz veteránban (multiban inkább már csak a Quake-hez tudnám hasonlítani xD )
Pár kivételtõl eltekintve: pölö Red Orchestra...najó...azért a cod2 sem lófasz veteránban (multiban inkább már csak a Quake-hez tudnám hasonlítani xD )
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
TPS??? hmm...remélem nem két fegyverrel a kézben hadonászó, japán katonák hulláiban térdig járó hentelés lesz a vége...
Racism is a weapon of mass destruction!
Hát az asszem el is rontaná a címet, ha fel lenne tüntetve 😊 Fõleg akik konzolérzékenyek... 😄 na nem folytatom tovább
az új topikok között láttam. ott ez értelemszerûen nincs feltüntetve 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
óóó, azt hittem a sorozatnak nyílt 😞
Ja, én se szeretem a japók elleni játékokat. Az igazi hangulatot a németek adják! na de ez mégis csak egy Band Of Brothers lesz, remélem hangulatos is lesz. Remélem sikerül a srácoknak jól agyon csapni minket (hangulat terén)
mostanság nagyon nyomatják mindenhol ezt a japcsik elleni háború témát, pedig én ezt nem szeretem annyira. A háború ezen részének más hangulata van, olyan igazi undormány, nyomasztó (dzsungel, kis alagutak, lángszóró)...
Csak ez már a hírhedt sorozat második felvonásából leledzik... Japók ellen lesz. Kár, h nem az elsõ évaddal kezdik. remélem a minifilm lejátszása (HBO) után jön ki a pc-re a gém.
érdekes......hogy hogy csak 8 évvel késõbb jut eszükbe játékot csinálni belõle??? .D
Én korábban (is) örültem volna egy BoB játéknak az ismert helyszínekkel, szereplõkkel......de ha sztem nem sok köze lesz a Bob-hoz ha Pacific alcímmel fut 😄
Én korábban (is) örültem volna egy BoB játéknak az ismert helyszínekkel, szereplõkkel......de ha sztem nem sok köze lesz a Bob-hoz ha Pacific alcímmel fut 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
GK
Az EA, Climax, Novalogic és Looking Glass Studios egykori munkatársai által alapított Delirious Games bejelentette elsõ játékát, amely a Band of Brothers: Pacific nevet vislei.
A játékmenetet tekintve egy külsõ nézetes látásmódra kell számítanunk, s a fejlesztõk elmondása szerint tökéletesen bele tudjuk élni magunkat a háborús környezetbe, amelyet megalkottak. Egyelõre sajnos semmi részletet sem árultak el a játékkal kapcsolatban, ám vélhetõen valamikor az év vége felé jelenik meg a Band of Brothers: Pacific. Azt még nem tudni pontosan, hogy lesz-e a köze az HBO sorozatához, amely az Elit Alakulat címet viseli, ám reméljük, hogy mihamarabb kiderül.

Az EA, Climax, Novalogic és Looking Glass Studios egykori munkatársai által alapított Delirious Games bejelentette elsõ játékát, amely a Band of Brothers: Pacific nevet vislei.
A játékmenetet tekintve egy külsõ nézetes látásmódra kell számítanunk, s a fejlesztõk elmondása szerint tökéletesen bele tudjuk élni magunkat a háborús környezetbe, amelyet megalkottak. Egyelõre sajnos semmi részletet sem árultak el a játékkal kapcsolatban, ám vélhetõen valamikor az év vége felé jelenik meg a Band of Brothers: Pacific. Azt még nem tudni pontosan, hogy lesz-e a köze az HBO sorozatához, amely az Elit Alakulat címet viseli, ám reméljük, hogy mihamarabb kiderül.