Transformers 2 trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem lesz még ilyen könnyfakasztó 8.1-es hangjelenet...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
hát istenem valaki ráért 😊
Megatron tank verziója meg már jó régóta létezik ezt is írják...
a trailerben ebben a jelenetben nem (látszik, hogy) Megatron kapja el Sam-et...
ja ez az oldal meg szintén csak "reménykedik" hogy feltûnik majd egy cameo vagy a befejezés erejéig...
"We know, we aren't trying to say we saw footage and got a signed letter from Michael Bay or anything, or that we are smarter than you."
ha ezt a mondatot érted, tudod, hogy semmi alapja. 😊
de ez nem azt jelenti, hogy én nem örülnék, ha visszatérne
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
arra azert kivancsi vagyok, hogy az ilyen 12 emelet nagysagu robotokat hogy fogjak lenyomni, mert az elso reszben a negyed ekkorakat is hiaba lottek granatokkal, meg se ereztek szinte...
hazimozit tesztelni biztos jo lesz.
csak bizonyítsd be 😄
Õ szarrá ment az elsõ részben és az óceán mélyén csücsül...
már csak azért is biztos mert se Hugo Weaving, se Megatron nevét nem látom a stáblistán...
Nem tudom miért reménykednek, hogy visszatér, mikor nála sokkal nagyobb "Badass" Decepticonok is vannak 😊
Feltûnik a The Fallen is, meg Bumblebee, Optimus, Megatron, Scorponok, Ravage, Barricade, Arcee és a Constucticon Scavernger/Demolishor. Vagyis a végsõ Devastator ettõl is nagyobb lesz.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Volt más példa hasonlóra!
Viszont nem írtam az író mi a Mátrixért nem tudott várni estig, amikor kijön hivatalosan a HD-s elõzetes is. Amúgy meg ez az elõzetes meg már pénteken meg volt.