25
  • waterman
    #22-re ment.. sorry.
  • waterman
    amikor "budapest"-et láttam, nem hogy nem dobbant meg a szívem, de azt hittem sírva fakadok. könyörgöm. majd akkor lesz egy film "budapest"-es, ha a halászbástya vagy a parlament előtt a duna parton húznak el és röpködnek a golyók. ennyi erővel, lehetett volna bukarest is, vagy skopje, vagy belgrád egy elhagyatott annó szerbek által lakott érsze, de lehetett volna dushanbe vagy bhagalpur is. a kertünkben jobb budapestet rittyentek össze. az underworld evolution-t magyarabbnak éreztem, mert abban legalább ott volt a keleti, meg lerúgtak egy ajtót a kettes metróról..

és miután megnéztem a filmet két dolgot éreztem, ürességet, hogy ez a filmnek magasztalt valami nem szól semmiről és dühöt, hogy erre a szarra áldoztam vagy 6000 szívdobbanásnyi időmet..
  • schrank
    1. rész bmv ?
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekes mód, - nálam szőrszálhasogatóbb filmnézőt nem tudtok mutatni - én el tudtam viselni az ukrán lánykát: kis empátia fiúk, EMPÁTIA... a lánykát elrabolták.
    Natalya Rudakova (Valentina) pedig természetes szépség - s hál' istennek / stábnak, hogy nem egy gumibaba (szilikon arc/száj/csöcs) került a filmbe!

Vélhetőleg, még a legtagbaszakadtabb izomkolosszus is befosna, ha kiderülne, hogy az élete egy hajszálon, vagy egy idegen ügyeségétől, gyorsaságától függ. Mert ilyenkor kakit sem érnek az ember külső/belső képességei ám...

A lányka szimplán a lakonikus bezárkózást vállalta, majd drog/alkohol hatása mellett kiadta az egészet magából, hogy végül kibújjon a NŐ belőle ... autókulcsos jelenet...
    Bevallottan warez változatban láttam, így szerencsémre nem kellett szinkronnal, felirattal bajlódnom, és így érthető, hogy engem egyedül a film rekláma idegesített fel, amit a TV-ben nyomatnak.
    Az senkinek a szívét nem dobogtatta meg, hogy Budapest is szerepelt benne? [Mégha csak képi világban is.]
    Az Audi-val semmi bajom. Frank Martin (Jason Statham) olyan, mint én: márkahű.

• Nethyrrea
    nna az, amikor akció közben bevodkázva nyivákolt folyamatosan akkor legszívesebben felrúgtam volna. tök felesleges volt.
  • Amon Serrano
    Na de úgy hogy mondjak véleményt?:)
  • azirafael
    Az első kettő még jó volt, de ez egy utolsó ZS kategóriás fosstalicska!
  • winnie
    addig lesz ilyen hulladék, míg nézik a népek:) tetszett volna nem megnézni és utána menőzni, hogy nem láttad és nem is fogod.
  • Amon Serrano
    ugyan ki vesz komolyan egy ilyet!
  • Amon Serrano
    Ilyen hulladékot nem hogy moziban nem szabadna adni, még a legyártásra sem kellene rábólintani! Értelmetlen, céltalan agyfelb***ós menőzés az egész, a csajt egyenesen felpofoznám! Maximum arra jó ez a kreálmány, hogy az ilyen ostoba buflák kopasz audis semmirekellőket bátorítsa a hasonló szimpatikus viselkedésformák elsajátítására! Gratulálok! Elraboltak az életemből ~2 órát! Szép napot!
  • Wittgen
    Engem nem idegesített :)

Sőt, nagyon élveztem a látványát (szerintem gyönyörű)

Bár maga a film csalódás volt (a 2. rész még jó volt).
  • Harkat 89
    Ezt nem nevezném akció filmnek, ezt egy Uwe Boll féle filmekhez sorolnám.
  • CaptainRumi
    Nekem a Guy Ritchie-s Jason Statham a menő...
  • schrank
    ennek egy klasszikus autós-üldözős-akcófilmnek kellene lennie amiben a franciák a királyok és ez látszódott is az első eredeti részen, de amióta amerika dolgozza fel azóta egy audi rekllámmal becsomagolt nájkrájder paródiát csináltak belőle , a főszereplő meg jó hogy bevállalja mert ő is pénzből él és dzsészön barátunk az utóbbi időkbe évente legalább két filmben szerepel de ezek minőségéről nem ő tehet bár a puszta megjelenésével is nagyot dobott volna a hitman főszerepével ...
  • lac14
    sztem egyáltalán nem volt rossz
    de lenne egy olyan kérdésem felétek hogy ti mit vártok egy akció filmtöl?
  • berserk87
    Nekem az első rész tetszett. A második viszont nagyon rossz volt. Nemrég megnéztem a 3. részt is. Ez egy nagyon idegesítő film. Még a 2. részen is messze túltesz. Ez egy nagyon, de nagyon rossz film. Akik még nem látták, azok messze kerüljék el!!!
  • CaptainRumi
    de biztos csak magamból indultam ki, hogy nem ülnének be...
  • CaptainRumi
    te meg azt szúrod el, hogy megint feleslegesen koptatod a billentyűzetet...

"te ott szúrod el az érvelést, hogy feltételezed, hogy csak te jöttél arra rá, hogy nem kell halálosan komolyan venni a filmet."

honnan veszed, hogy csak én jöttem rá??
    azért mert azt írtam "mindenki"...
    az itt megjelent köpködőknek (ahogy te fejezted ki magad) írtam

"mindenki úgy ül be, hogy lát egy poén, jópofa akciót. és sokan úgy jönnek ki, hogy még annak is pocsék volt"

akkor azok egyszerűen rábasztak...mert akinek már a kettő sem tetszett az biztos nem fizetne be a harmadikra max egy gyors torrentezés és ennyi...

bár biztos vannak még reménykedők akik mozikban nézték meg a harmadikat a második részben való csalódás után.
  • galocza
    tud vki kapásból idegegesítőbb 20 év fölötti női filmszereplőt mint ez a szláv "szépség"?
  • winnie
    "Egyébként ott szúrja el mindenki, hogy erre a filmre úgy ülnek be, hogy halálosan komolyan veszik a dolgokat és nem a kikapcsolódás élvez náluk prioritást..."

te ott szúrod el az érvelést, hogy feltételezed, hogy csak te jöttél arra rá, hogy nem kell halálosan komolyan venni a filmet. mindenki úgy ül be, hogy lát egy poén, jópofa akciót. és sokan úgy jönnek ki, hogy még annak is pocsék volt. (mondom ezt a 2. rész alapján. a 3. lehet, hogy nagyon ász, de a véleményeket olvasva, jóval többen vannak a köpködők, mint a nyalintók.)
  • Harkat 89
    Akor előbb nézd meg a harmadikat, és akor rájösz hogy ez még akciófilmnek is szánalmas, nem dobja fel hétköznapon, csak lelohaszt.
  • CaptainRumi
    Hát akkor a Kecskeméti Est-nek is van baja hallod :D

Egyébként ott szúrja el mindenki, hogy erre a filmre úgy ülnek be, hogy halálosan komolyan veszik a dolgokat és nem a kikapcsolódás élvez náluk prioritást...

Arra maximálisan megfelel, hogy feldobja a szürke hétköznapokat az elképzelhetetlen akciójeleneteivel meg a pörgőségével (mondom ezeket úgy, hogy még nem láttam, csak a 2. részből merítek)
  • Lipi1980
    Nálunk is kb ennyire figyelnek erre a filmre:

A Kecskeméti Estben megjelent a moziműsor, hogy Szállító 5.
    Majd a pultnál kitéve egy tábla, hogy a SZállító 3-at játszák, de amennyiben elkészül az 5. rész is, akkor azt is le fogják vetíteni...

Szánalmas! RAkás szar volt már a második rész is!
  • sricsi91

Harkat 89! Jól beszélsz!
  • Harkat 89
    Én erre a filmre a csak anyit mondok hogy : pocsék, szánalmas, szar.