Szekeres Viktor

Remekül kezdett itthon a Szállító 3.

Sokakat meghökkentett az SPI International Magyarország lépése, miszerint a Jason Statham-féle Szállító 3. premierjét az eredetileg tervezett decemberről februárra halasztották. Mint kiderült, ennél jobbat nem is húzhatott volna a magyar forgalmazó.

Bár a dátumváltás hírére halk kattanással sokak zsebében kinyílt az ilyen alkalmakra tartogatott bicska, a lépést az SPI logisztikai és versenykörnyezeti okokkal magyarázta, nyilván a túlzsúfolt decemberre is hivatkozva. És, mint most kiderült, a halasztás remek ötlet volt.

Igaz, aki ismeri a legutóbbi pár Jason Statham-film hazai zsenge teljesítményét, az minden bizonnyal elcsodálkozott a lépésen, nem értette miért a nagy falhajtás, hiszen a színész meglehetősen rég aratott nálunk nagyobb sikert (érdekes módon az Uwe Boll-féle A király nevében sikeresebb volt, mint a WAR és a Banki meló együttvéve és nagyjából a Halálfutam szintjén termelte a bevéltelt forintban).

Azonban úgy tűnik a folytatások rajongóira mindig lehet számítani, hiszen A szállító 3. részét 18245-en látták bemutatójának hetén Budapesten, ezzel már 21 millió forint bevételnél tart. Ez a szereplés a fővárosi bevételi lista heti negyedik helyére volt elegendő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • waterman #25
    #22-re ment.. sorry.
  • waterman #24
    amikor "budapest"-et láttam, nem hogy nem dobbant meg a szívem, de azt hittem sírva fakadok. könyörgöm. majd akkor lesz egy film "budapest"-es, ha a halászbástya vagy a parlament előtt a duna parton húznak el és röpködnek a golyók. ennyi erővel, lehetett volna bukarest is, vagy skopje, vagy belgrád egy elhagyatott annó szerbek által lakott érsze, de lehetett volna dushanbe vagy bhagalpur is. a kertünkben jobb budapestet rittyentek össze. az underworld evolution-t magyarabbnak éreztem, mert abban legalább ott volt a keleti, meg lerúgtak egy ajtót a kettes metróról..

    és miután megnéztem a filmet két dolgot éreztem, ürességet, hogy ez a filmnek magasztalt valami nem szól semmiről és dühöt, hogy erre a szarra áldoztam vagy 6000 szívdobbanásnyi időmet..
  • schrank #23
    1. rész bmv ?
  • IMYke2.0.0.0 #22
    Érdekes mód, - nálam szőrszálhasogatóbb filmnézőt nem tudtok mutatni - én el tudtam viselni az ukrán lánykát: kis empátia fiúk, EMPÁTIA... a lánykát elrabolták.
    Natalya Rudakova (Valentina) pedig természetes szépség - s hál' istennek / stábnak, hogy nem egy gumibaba (szilikon arc/száj/csöcs) került a filmbe!

    Vélhetőleg, még a legtagbaszakadtabb izomkolosszus is befosna, ha kiderülne, hogy az élete egy hajszálon, vagy egy idegen ügyeségétől, gyorsaságától függ. Mert ilyenkor kakit sem érnek az ember külső/belső képességei ám...

    A lányka szimplán a lakonikus bezárkózást vállalta, majd drog/alkohol hatása mellett kiadta az egészet magából, hogy végül kibújjon a NŐ belőle ... autókulcsos jelenet...
    Bevallottan warez változatban láttam, így szerencsémre nem kellett szinkronnal, felirattal bajlódnom, és így érthető, hogy engem egyedül a film rekláma idegesített fel, amit a TV-ben nyomatnak.
    Az senkinek a szívét nem dobogtatta meg, hogy Budapest is szerepelt benne? [Mégha csak képi világban is.]
    Az Audi-val semmi bajom. Frank Martin (Jason Statham) olyan, mint én: márkahű.

  • Nethyrrea #21
    nna az, amikor akció közben bevodkázva nyivákolt folyamatosan akkor legszívesebben felrúgtam volna. tök felesleges volt.
  • Amon Serrano #20
    Na de úgy hogy mondjak véleményt?:)
  • azirafael #19
    Az első kettő még jó volt, de ez egy utolsó ZS kategóriás fosstalicska!
  • winnie #18
    addig lesz ilyen hulladék, míg nézik a népek:) tetszett volna nem megnézni és utána menőzni, hogy nem láttad és nem is fogod.
  • Amon Serrano #17
    ugyan ki vesz komolyan egy ilyet!
  • Amon Serrano #16
    Ilyen hulladékot nem hogy moziban nem szabadna adni, még a legyártásra sem kellene rábólintani! Értelmetlen, céltalan agyfelb***ós menőzés az egész, a csajt egyenesen felpofoznám! Maximum arra jó ez a kreálmány, hogy az ilyen ostoba buflák kopasz audis semmirekellőket bátorítsa a hasonló szimpatikus viselkedésformák elsajátítására! Gratulálok! Elraboltak az életemből ~2 órát! Szép napot!