27
-
NeoPS #27 Itt próbálkozzatok letölteni: http://downloader.weboldala.net/ -
tntmax #26 Tényleg bosszantóak a tilalmak "not available in your country", nincs hang stb de ezeket nem a youtube találja ki.
Konkurenciája meg aligha van, messze a legjobb, főleg mióta van HD is. És gyors is. Vannak próbálkozások konkurráló ábrándokkal, de a googleval aligha vehetik fel a versenyt, ezeknek a videomegosztóknak súlyos szerverek meg sávszélesség kell, amit nem engedhet meg magának akárki. -
#25 hogy jobban lássátok
get youtube video -
#24 Mp4-ben lehet a youtube-rol most is a videokat leszedni full felbontásban ahogy fel lett töltve:)
http://googlesystem.blogspot.com/2008/04/download-youtube-videos-as-mp4-files.html
a "get youtube video" kis kék szöveget huzd a firefox könyvjelzöihez és ha nézed a videot csak erre nyomj rá -
balage187 #23 Jo bocs, tenyleg nem neztem meg dan IP-vel. My bad. :) Felteleztem, ha Mo.-n engedik, akkor mindenhol mashol is. De a lenyegen nem valtoztat. Meg akkor se lenne ertelmes indoka a Universal-nak arra, hogy leszedesse szerintem, ha az egesz vilagon sehol se lehetne ingyen latni a reszeket. Mert egy masfel perces klipp max. nepszerusiti a showt es ennyi, anyagi kart nem okoz. -
#22 zene klippek, meg volt szó arról is, hogy teljes filmek is fent lesznek -
#21 Hm. És most arra alapoznak, hogy fizetnek majd az emberek azért a pár sorozatrészért ami fentvan, vagy esetleg azért fizetnek majd, hogy letölthessék a táncoló banán videót? Vagy most komolyan: mi a fene van youtubeon ami ennyire érdekes? -
Alvarez999 #20 Azt azért biztos tudod, hogy a jútyúb nem alapból szemét, hanem azért, mert a jogtiprók egyre erősebben szorongatják a tökeit. Márpedig amíg jóskapista gond nélkül tárolhat jogvédett anyagokat, addig a jútyúb ezt nem teheti meg, mert különben szarrá perlik. -
#19 De ha valami nagyon érdekes és fontos, azt alkalomadtán meg is lehet fizetni, nem? Ha abból indulunk ki, hogy a minőségi munka úgyis kevés, akkor azt a keveset meg lehet venni.
Az viszont nem bír meghatni, hogy a retekklub leveteti a sóderklubot. Úgyis játsszák egyfolytában, ha jól számolom immár harmadjára. Ideje lenne új részeket forgatni. -
#18 "barmelyik orszagbol megnezheto" persze ezért is kapom azt válasznak, hogy: "Sorry scandinavia. Full episodes coming soon." na erről is ennyit... dán ip-vel nem nézed meg -
#17 Csakhogy ott a bökkenő, hogy a fene tudja ,hogy éppen miért és mikor cenzúráz/töröl/némít egy videót a youtube. Ezért biztosabb a lementett fájl. Persze én sem szedek le sok mindent, de ha valami nagyon érdekeset vagy fontosat találok azt le szoktam szedni. -
#16 Persze HD-ban nem jön le, csak lebutítottban. De a célnak talán az is megfelel. Mondjuk úgy, hogy a silányabb minőséghez hozzá lehet jutni ingyen is, akinek meg nagyobbak az igényei, az fizesse meg természetesen.
Mindazonáltal én sem töltögetek már a YouTube-ról, mert rájöttem, hogy felesleges. Az én HDD-mon foglalja a helyet, amikor on-line is nézhetem? Ha pedig néha nincs hálózat (karbantartják) nem megyek a falnak a bánattól. És akkor sem, amikor eltávolítanak egy-egy videót. -
#15 nekem az a kedvencem, amikor komplett videokat elnemitanak, mert a benne levo zene jogdijas... nevetseges. -
#14 amúgy dailymotion -
#13 Persze, le lehet tölteni a Youtube-ról. Azért viszont lehet hogy hajlandó lennék ésszerű összeget szánni (mondjuk havi 3-4 euro, vagy videónként max 25 cent) hogy a feltöltött eredeti xvid AVI vagy más jó minőségű forrásfájlt le tudjam tölteni. Mert a youtube-os FLV geciszar minőség, az ingyér se kell... -
#12 Én töltöttem fel videót a Metacafe-ra a nézettség utáni pénz reményében (ha egy néző után csak 1 is forintot adnak, már van egy új autóm) de törölték a mocskok, mondván nem sajátkészítésű. Pedig de...
A Vimeo nekem nagyon bevált, pár hónapja azt használom elsődlegesen. Tetszik, hogy nem időkorlát van, csak méret, így feltölthetek 2 órás anyagot is ha sikerül 500 mega alá tömöríteni, a rövid videók pedig magas bitrátán (=jó minőségben) is feltölthetőek. -
Sir Ny #11 TOR!!! -
#10 Akkor ne legyen reklám! Vagy-vagy! Most az nem pofátlanság, hogy fizetni is kell érte, meg a reklámokat is eltűrni? Ez rém furcsa nekem.
Egyébként pedig eddig is letölthette a videókat, aki akarta ingyér'. Ezután is le fogja. -
roliika #9 metacafe.com ráadásul ha töltesz fel videós és saját, fizetnek is érte. -
#8 "Sok konkurencia van" Sok videómegosztó oldal van de nincs igazi konkurencia.. ami volt az mindig furcsak körülményke között megszűnt vagy tönkre lett téve. Stage6 volt talán a legkomolyabb és hiába volt nagy és sikeres laza mozdulattal elgáncsolták. -
#7 Sok konkurencia van. PL nekem nagy kedvencem volt a stage6, ez sajnos anyagi(?) okokból bezárta kapuit. Aztán ez mellett mindig a Veoh nevű videómegosztót használtam, néztem. Ezzel meg az történt, hogy gondoltak egyet és a fél világot tiltólistára tették köztük Mo.-t is mondván hogy nem volt kellő látogatottsága. Azóta nem elérhető innen az oldal, de ha az lenne se nézném már, elvből. Jelenleg a legkomolyabb youtube konkurencia a Vimeo, minőségben durván veri a youtube-ot, nem rossz oldal de nekem nem tetszik az egész elrendezés szerkezet. De ha videót töltenék fel akkor tuti ide raknám. -
#6 Ez a youtube egyre szarabb... remélem jön valami konkurencia minnél hamarabb -
samuzsolt #5 nyilván a tiéd.. rossz országba születtél :D:D -
#4 országkitiltós se a youtube hibája sztem -
balage187 #3 Btw copyright claim, nekem az "tetszett" (bar ebbe sem a YouTube volt a hibas), amikor felraktam egy masfel perces jelentet a South Parkbol es egy nappal kesobb mar le is vettek copyright-ra hivatkozva. Vicces, mert egy masfel perces klipp maximum nepszerusitheti a show-t, de semmilyen anyagi kart nem okoz. Es meg viccesebb, mert azt a masfel perces klippet a South Park hivatalos oldalan fennlevo, ingyen barki altal, barmelyik orszagbol megnezheto full epizodbol szedtem ki. :) Azota irtam annak, aki leszedette (talan a Universal Studios), kifejtettem ezt rendesen. Persze valaszt soha nem kaptam. :) -
Alvarez999 #2 A copyright claimről nem a jútyúb tehet, de az már valóban ellenszenves, ha egyes országokból nem lehet valamit megnézni. Az sem tetszik, hogy vannak "flagged" videók, amelyeket nem lehet megnézni (vagy talán regelni kell?).
A letölthetőség meg nagy dolog, most is le lehet tölteni a videókat. -
#1 Számomra YouTube egyre unszimpatikusabb.
Video is not available in your country.
This video is no longer available due to a copyright claim by WMG.
Csak ennyi.