YouTube: ingyenes és fizetős letöltések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkurenciája meg aligha van, messze a legjobb, fõleg mióta van HD is. És gyors is. Vannak próbálkozások konkurráló ábrándokkal, de a googleval aligha vehetik fel a versenyt, ezeknek a videomegosztóknak súlyos szerverek meg sávszélesség kell, amit nem engedhet meg magának akárki.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
http://googlesystem.blogspot.com/2008/04/download-youtube-videos-as-mp4-files.html
a "get youtube video" kis kék szöveget huzd a firefox könyvjelzöihez és ha nézed a videot csak erre nyomj rá
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Starcraft + Diablo III - esemve
Az viszont nem bír meghatni, hogy a retekklub leveteti a sóderklubot. Úgyis játsszák egyfolytában, ha jól számolom immár harmadjára. Ideje lenne új részeket forgatni.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Mé há nem?
Mindazonáltal én sem töltögetek már a YouTube-ról, mert rájöttem, hogy felesleges. Az én HDD-mon foglalja a helyet, amikor on-line is nézhetem? Ha pedig néha nincs hálózat (karbantartják) nem megyek a falnak a bánattól. És akkor sem, amikor eltávolítanak egy-egy videót.
A Vimeo nekem nagyon bevált, pár hónapja azt használom elsõdlegesen. Tetszik, hogy nem idõkorlát van, csak méret, így feltölthetek 2 órás anyagot is ha sikerül 500 mega alá tömöríteni, a rövid videók pedig magas bitrátán (=jó minõségben) is feltölthetõek.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Egyébként pedig eddig is letölthette a videókat, aki akarta ingyér'. Ezután is le fogja.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
F
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A letölthetõség meg nagy dolog, most is le lehet tölteni a videókat.