20
-
#20 "megőrizze hálózatának működőképességét"
Magyarul: Hogy megőrizze hatalmas profitjának nagy részét, mivel így nem kell fejleszteni az infrastruktúrát.
Ezek az adatmennyiségek szánik, ha azt nézem, hogy csak 8 megás netem van, és egy dvd 70-80 perc alatt lejön... és az már 4,3 giga. 50 megával meg... -
szlovákiai hun #19 Már ha lesz kihez átmenni..... -
gettoharcos2 #18 szigoríccsanak csak , ki nem szarja le ? majd átmennek az előfizetőik egy 821562323167856741327894. dik rangú szolgáltatóhoz, ahol szélessávon letorrenteznek majd azt amit nem szégyellnek -
dez #17 Azért azt ugye figyelitek, hogy aki többet fizet, többet is tölthet... Ez persze így van rendjén, hisz nincs kommunizmus. Igazából ezzel csak fel akarják tolni a többet töltőket a drágább csomagokra (a csórók persze szívnak, de a többieknek belefér, kint jobbak a viszonyok). Végül ugyanannyit fognak tölteni (leszámítva a totál extrémeket), csak több lesz a bevétel. -
FoodLFG #16 jaj hagyjál már ezzel a dumával. Direkt odaírtam, hogy máshol sem ennyire gáz a helyzet, hogy 500 megára kellene korlátozni. Egyébként amikor 1/0.5-ös digim volt, akkor is többet forgalmaztam..
Bakker, ezen a héten vagy három kurvaanyázós hozzászólást olvastam tőled, plusz még vagy háromszor beszóltál valakinek. Szerintem menny vissza WoWozni, ha ennyire antiszociális vagy, az való neked, ott csak NPC-kel kell "beszélgetni". -
qwas #15 A cégekből nem fognak megélni mert annyival kevesebbben is vannak mint a cégek meg az alkalmazottak aránya. Amugy meg a dolgozok a cegnél is torrenteznek. Hacsak nem tulszabályzott a cég.
bertino: amugy en inkabb választanék egy 3Mb-es ADSL-t korlátlanul mint egy megszoritásokkal meg feltételekkel teli 50Mb-es csillogó villogó szart. -
#14 és utána milyen net lesz ?
valamilyen csak kell.
BT adsl ? :) -
stargate74 #13 Én Leeds-ben élek másfél éve! És ez a Genny Virgin kb 6 hónapja korlátoz. Kb este 6-11ig éjfélig. Alig várom, hogy lejárjon a 18 hónap. Mehetnek a francba az 50megával a francba... -
#12 Elég szar a példa a digi, nincs kiépítve országosan, így könnyű villogni a sebességgel. -
FoodLFG #11 Az 500MB kb a használhatatlan kategória. Szánalmas.
Ekkora mennyiséget néha fél óra alatt hozok össze és itt mégsem ment tönkre még egy szolgáltató sem és a sebességek is rendben vannak (legalábbis a digikábelnél, de máshol sem ennyire problémás a helyzet).. -
Alvarez999 #10 A Virgin belinkelt oldalán nincs szó arról, hogy csak a bittorrentet használókat korlátozzák. -
#9 Azért tudnak 50Mb-es netet adni mert korlátozzák a p2p-t. Ez inkább cégeknek lesz jó mert ott többnyire ftp-t használnak. -
Alvarez999 #8 "to help us figure out how to improve the quality of service we provide to our customers."
Kísérlet nélkül is tudok adni egy bombabiztos tippet: Hálózatfejlesztés.
-
qwas #7 Ezek után már csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy ilyen korlát mellett mi értelme van az 50Mb-es netnek? Ki a célközönség? -
TeDDyRuSh #6 Nem lesz szerintem ilyen egyszerű meccs, a net szolgáltatók részéről. Ahogy nőni fog a sávszél, a szolgáltatók, termékkereskedők, gyártók több gigás kis showkat is közzétehetnek, hogy az Ő terméküket vedd meg. Ez tök jó lenne, hisz akár Full HD-s tévéden néznél meg egy profi bemutatót mondjuk egy mobil telcsiről. Nem is lenne vele gond, mert 20 per alatt a tied lenne, hisz gyors a neted...de naponta csak 1 bemutatót nézhetsz meg:((
Arról nem is beszélve, hogy szerintem erősödni fog az online tárhelyek száma, mérete, hisz ki a facom írná ki pl a DVD-t, ha bárhol a világon percek alatt férne hozzá, sőőt le is tudna közvetlen onnan játszani egy filmet...
Meg ki tudja még milyen következménye lehet egy dúrván széles sávszélnek, de persze a forg. korlát egyenlőre ezt keresztül húúúúzza. -
#5 még jó hogy nem csak a torrent hálozat éppül a p2p-re, de azért az internetes tv- jó és minél többen használják:):) a korlátozások helyet inkább hálozatot kellene fejleszteni -
#4 Bruhaha! Még, hogy 5%! +80. Kábé. Egyébként pedig "Bármelyik p2p rendszert használod, (...) a lényeg az, hogy arra használod az internet kommunikációt, amire az tervezve lett; tartalmak szolgáltatására és fogadására."
A Virgin meg be fog halni. Erről jut eszembe:
Szűzen született.
Szűzen élt.
Szűzen halt meg.
Mi legyen a sírfelirata?
Felbontatlanul vissza. -
#3 pont Prestonban lakok.. kocsog Virgin. :( -
szlovákiai hun #2 Adnak 50 megabites vonalat, oszt korlátoznak, nonszeeeeeesz -
#1 úúúúúúúúristen mekkora betonszánalom ez az egész fos