Indul a Pirate Bay bírósági pere

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ez az, mi az hogy egy munkás nem keres annyit mint egy szinész! mi vagy te, kommunista?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
látom simán megtaláltad a módot egy jó kis cigányozásra, mindegy mi a téma

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

"hogy egy színész annyi gázsit kap egy filmért, amit egy kétkezi munkásember egy élet alatt nem keres meg." - Ez olyan mint a politika, ott is a legnagyobb hazug kapja a legnagyobb gázsit...Valahogy határt kéne már szabni ennek a nagy rablásnak minden téren, mindenhol csak lehúzzák az embert ahol érik.Nagy költségvetéssel olyan szarokat csinálnak, hogy általában az ember meg sem nézi õket, vagy "kisebb" költségvetéssel még nagyobb szarokat. Kikérem magamnak hogy egyáltalán pénzt kérnek egyes filmekért, inkább nekik kéne fizetniük, hogy megnézem. Ráadásul nem is keveset, pl. "kultúrális rombolás" jogcímen.
Sajnos itt tartunk, hogy mindent le lehet nyomni a torkunkon (és ez a kultúra minden vonalára igaz, színház, zene, film...)
zenérõl meg már nem is beszélek...mennyi retek fos xar van...meg se éri letölteni, se a filmet se a zenét..a biteket nem pazarlom a xarokra..zenéknek kb 1-5%uk minõségi :S

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

"hogy egy színész annyi gázsit kap egy filmért, amit egy kétkezi munkásember egy élet alatt nem keres meg."

Érdekes ez a világ jah..most mondhatnám a 8 osztályt elvégzett gengsztereket is, akik lopnakcsalnak és mennyit keresnek..Jó színész legalább csinál valamit, de akkor is ganyé..szinészkedjen annyába..Kurva régen néztem már újonnani filmet..Moziba, már asse tom mikor voltam..nincs normális film :S nincs normális produc meg színész, és ezeket akarják védeni?A szart?ráadásul?szánalom ami itt megy..minden téren lassan..

B0nFire
A Steal This Film második részében pont arról beszélnek, hogy a fogyasztók nagyobb része önmaga is alkotóvá válik. Pl egy DJ, aki XY dalait átdolgozza, remixeli. És pont ez fáj a zsírfejûeknek, hogy bárki elõállíthat terméket, ami talán még színvonalasabb is, mint az õáltaluk agyon hype-olt cucc.

Néhány évvel ezelõtt láttam, hogy magyar srácok csináltak egy StarWars-filmet, szinte zéró pénzbõl, mert az nem volt nekik. Volt viszont fantáziájuk, kitartásuk és hitük. Néhány pc-vel megcsinálták a sfx-t, a jelmezeket meg legyártották maguk. És nem is volt olyan rossz, sõt!

Manapság tényleg ott tartunk, hogy videokamerát bárki tud venni; néhány kelléket be kell még szerezni, ilyen a derítõlap, amit egy hulahopp-karikából meg egy lepedõbõl elkészít, a green-screenhez való zöld lepedõt meg egy kórházi ismerõsétõl szerezhet. Sõt, legálisan is meg lehet venni. Néhány lámpa kell még, és indulhat a felvétel.

Ha még beszerez néhány programot, egy képszerkesztõt, videoeditort, mondjuk Photoshopot, Premiere Pro-t, a speciális effektekhez meg az After Effects-t, esetleg még van egy haver, aki tud 3D modellezni, akkor minden adott, hogy házilag elkészüljön akármilyen film. Persze, ezeket a programokat sem kell ma már "kifizetni"; igaz, hogy letölteni is tilos, még magánhasználatra is, ennek ellenére le lesz töltve, és a film meg lesz csinálva, ha nagyon vágynak rá.

És lehet, hogy végül ingyen fogják terjeszteni, mert az a céljuk, hogy mindenki láthassa. Na, ettõl pukkad meg a sok ingyenélõ szarházi. Már tisztelet a kivételnek, de az azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy egy színész annyi gázsit kap egy filmért, amit egy kétkezi munkásember egy élet alatt nem keres meg.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Nem nyerhetik meg a pert😄 semmi bûnük nincs, sõõt, Hõsök😄
Kezdjük ott hogy megmentik a túl gazdag színészeket a tovább gazdagodástól, mert a legtöbben csak tönkreteszik magukat, és most gondolhatunk akármelyik színészre, kezdve a túlzott alkohol, drog meg miegymás fogyasztásig... Nem sajnálom õket ha kevesebb bevételük van mint négy éve..😄

Amugy meg, a filmek óriási bevételt kapnak a különbözõ gyártóktól, hogy az õ terméküket használják, pl mobiltelefon(mátrix-ból ugye mindenki emlékszik a sonyericssonra😄) , autó(I Robot-ból az audira...) és még sorolhatnám a cipõktõl az alsógatyákon keresztül a fogkefék és bármilyen kis "újságban" megjelent reklámokkal a filmben... Máshonnan is be meg lehet szerezni a film forgatási díját, és attól ha itthon megnézek egy filmet, ha tényleg olyan jó, hogy érdemes kidobnom érte pénzt, akkor barátnõmmel vagy barátaimmal úgyis megnézem a moziban... Mert a trailerekben általában benne van az összes jó jelenet😄 de a filmben semmi több😄

Szóval, Hajrá Pirate Bay! a kalózkodás régen is egy legyõzhetetlen ellenség volt😄 És az is marad!!
Esetleg kezdhetjük azzal, hogy a "szórakoztatóiparnak" kellene olyan mûsort készíteni, amiért fizetne az ember...
Magamat veszem példának, letöltök egy pl. egy sikerfilmet, utána annyit mondok rá, hogy ez egész jó..s letörlöm...mert tudom hogy még 1X aligha fogom megnézni. S csupa ilyen filmek vesznek körbe minket. Valahogy régen jobban ment a filmkészítés...egy normális vígjátékot, akciófilmet, horrort nem láttam az elmúlt években.

Egy poénos videó a végére...

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

B0nFire
Nem azért röhögnek, mert tudják, hogy õket nem marasztalhatják el. Hanem pontosan azért röhögnek, mert tudják, ha õket elmarasztalják, attól még a torrent nem hal meg. Tudják, hogy mindig lesz, aki folytassa. Tudják, hogy az egész világgal nem dacolhatnak a jogvédõk.

A szellem már kiszabadult a palackból, és nincs olyan erõ a Földön, ami visszakényszeríthetné. Hacsak ki nem vágják az összes gerincvezetéket, meg fel nem számolják az internetet. De az nem túl valószínû, már csak azért sem, mert a warezolás nem az internet kezdetére datálható. Az emberek mindig is csereberéltek egymás közt; régebben is ez ment, csak analóg módon.

Az analóg cuccoknak volt egy másolási határa. Itt most elsõsorban a magnó és videoszalagokra gondolok. Minden másolattal romlott a minõsége, így volt egy egészséges gátja a másolásnak. A mai digitális technológiában azonban ez nem így van. Elvileg még a 10 000-ik másolat is bitrõl bitre megegyezik az eredetivel. Na, ez fáj nekik kurvára. Gyakorlatilag egyetlen DVDrip release elég, hogy a világon mindenki megnézhesse (és birtokolhassa) ugyanazt a filmet.

Tehát röhögnek, mert tudják, ezt a csatát ugyan megnyerhetik a jogvédõk, de háborút nem fognak nyerni soha. Mondjuk ezt a jogvédõk is tudják nagyon jól, csak hát mégis próbálnak újabb és újabb bõrt lehúzni az emberekrõl. Azt pedig nem tilthatjuk meg nekik, hogy próbálkozzanak.

btw, Steal This Film Pt I-II. - magyar felirat található hozzá az oldalon. Töltsétek, és osszátok! <#ravasz1>

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

az ítélet: óriási mûfasz a seggbe általi halál!

Valaki mondja már meg az alexa féle toplista címét plíz!
Gerygrey
A hármas metró is alkalmas arra hogy elmenjek vele az újpesti haveromhoz DVD-t másolni, sõt, ha ott felszállok a 96-os buszra azzal ki tudok menni a palotai piacra Artisjus matrica nélküli DVD-ért... Tiltsák be ezt a két BKV-járatot <#mf1>

Egyébként én DVD-t nem veszek, de elmegyek moziba, és zenét se veszek, de eljárok szórakozni ahol a zenekar a fellépésért szintén kap pénzt (amibe én a belépõvel és a 7-800 forintos sörrel is beszállok) ráadásul van kábeltévé elõfizetésem amit szinte nem is használok... Úgyhogy a szórakoztatóipar nem fog miattam tönkremenni.
Ezeket a példákat, melyeket Te is írtál már 100x olvastam. Még mindig azon vagyok, hogy távol állnak egymástól.

Nézd amit tudnak megtesznek a maguk érdekében. Te is ezt tennéd ha ott dolgoznál. Ezeknek a jogvédõknek le kell küzdeniük egy komoly problémát, ohgy az államokban eltérõek a törvények. Bár az Unio valamennyire egységesíttetni látszik.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nem olyan egyedi ez...ennyi erõvel az autókereskedéseket is be lehetne perelni (lopott vagy vett autóval ment a gyilkos ölni, vagy a tolvaj lopni) vagy az edényboltokat meg vadászboltokat (mivel a késsel ölni is lehet..) stb...van még példa, csak ezek a vízfejû baromidióták foggalkörömmel kapaszkodnak a semmittevõ munkájukhoz..Mert ehhez se tehetség nem kell se dolgozni nem kell..csak meg kell venni a studiót és alanyijogon jár a pereskedés a torrentezõkkel szemben.Mert X trilliócsilliómiliárd dollárra károsít engem koszospistika, ha letölt az internettrõl egy zenét...Hát sortüzet ezeknek mostmártényleg <#violent><#violent><#violent><#kocsog>

Mármint most a torrent illegális használatára gondoltam. Ugye mivel maga a torrent legális, csak ki hogy használja fel (nem kell példa az életben, mivel nincs párja, egyedi eset a warez).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Azért óvatosan a szavakkal. Én például könyvet minden hónapban veszek, játékot és filmet max 6-6-ot egy évben, zenét egyáltalán nem.

De nem parázom, mivel biztos megvan a párom (aki nem vesz játékot, de zenét igen, meg könyveket sem vesz mindenki).

Azért az durva, hogy röhögnek a peren, bár magabiztosak, már ha tényleg csak a torrentfájlok találhatóak meg náluk. Túl magabiztosak. (Mikor 3 éve olvastam ,hogy beperelték õket és röhögtek csak, hát én is elnevettem magam. Micsoda arcok. A másik: szerettek volna megvenni egy szigetet, ami nincs semelyik állam hatókörében és ott kiépíteni a "torrentbirodalmat". Hát azon is nevettem, micsoda emberek. 😊)

Mocskos haramiák ezek a jogvédõk, ha a torrent tényleg tönkretette volna õket már rég a békasegge alatt lennének a zenészek és filmipar, egy zenész a koncertjeivel és nem a cd eladással keresi halálra magát, az Augusztus 22-én fellépõ Madonna koncertre 110 000 forint a belépõ?, a kurva anyjokat, de szegények, én meg máról holnapra élek, mocskos rohadt haramia jogvédõk, a warez élt, él, élni
fog...

A megoldás is olyan egyszerû, én hajlandó vagyok kiperkálni internetes átalánydijat, oszt csókolom, a jogvédõk a legnagyobb kalózok...<#violent><#action>
Szeretném hangsúlyozni, hogy az "illegális letöltés" nem létezik. Csak bizonyos szervezetek próbálják ezt sulykolni. Álljunk ellen az agymosásnak.

Minden jog fenntartva!

Gerygrey
Victor1103
Annyira felesleges ez a bohóckodás.Azért lépnek fel csak most az illegális letöltés ellen mert a zenészek és filmesek több milliós bankszámláin is érezhetõek már a válság hatásai?Szegények.Majd ha lesz idõm megsajnálom õket.Tök felesleges mert amíg csak 1 torrentoldal is létezik a világon addig baszhatják szó szerint. Majd ezután biztos az isohunt vagy a meganova tulajaira szállnak rá de mind hiába..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

A nem is oly távoli jövõben...

Emberek állnak egymás mellett egy fal tövében. Nõk, férfiak, gyerekek. Ruhájuk szakadozott, hajuk csapzott, tekintetük fásult és tükrözi mindazt az átélt borzalmat, melyek a testüket díszítõ sebhelyek bizonyítanak.
Velük szemben cirádás, a szivárvány minden színében leledzõ ruhákban, aranyfuksz-szal a nyakukban, csuklójukon testes, kreol bõrû emberek, szintén nõk és férfiak vegyesen. Kezükben a magyar rendõrségtõl vételezett amcsi gyártmányú karabélyok. Egy politikai felügyelõtiszt - Armani-öltönyén felismerhetõ jelzés, hogy az internet-felügyeleti szerv embere - elõlép és sorolni kezdi a vádakat.
- Józsi bácsi. 5 rendbeli szoftverletöltés, ingyenes, de az eszmei értéke nem lett megfizetve. Az államnak okozott kár 100M Ft. Ítélet: halál.
- Kati néni. 10 rendbeli zene- és filmletöltés. Okozott kár kiadóknak 500M Ft, államnak 200M ft. Gyanúsított a letöltött tartalmat, annak részleges megtekintése után letörölte. Védekezésként azt hazudta, hogy a termék pocsék volt. Rágalmazásért és a kiadók jó hírének megsértéséért, valamint az okozott kár miatt az ítélet: halál.
- Béla és Julcsi gyerekek. Az aknakeresõt az állam elõzetes engedélye nélkül frissítették, valamint az illetéket - 5M forintot - nem fizették meg. Ezenkívül a kiadókat megkárosították 50M forinttal, mivel a rendelkezésre álló sávszélességet a szoftver frissítése helyett fizetõs tartalmak legális letöltésére is használhatták volna. Ítéletük: halál.
A politikai tiszt jelt ad a fegyvereseknek, mire azok kitáraznak a gyanúsítottakra. Egy kreol gyerkõc odarohan a még élõ, de súlyosan vérzõ és hörgõ (mivel tüdõlövést is kapott) Julcsikához és a nála levõ bicskával megszurkálja és elvágja a torkát. A családja - kik a kivégzõk közt kaptak helyet - közben biztató dalokat skandálnak és egy ki tudja honnan elõkerült kannát ütögetnek, hogy meglegyen a ritmus.
A politikai tiszt, mielõtt elmenne, végigtekint a halottakon, majd jelt ad az TV stábjának, hogy az élõ adást megszûntethetik. A nézõk azt már nem látják, amint a halottakat leköpi, majd azokat parancsára a jelen levõ rendõrök egy kocsira rakják, amely egy ilyen célokra rendszeresített leengedett bányatóhoz hajt, ahol majdan a tömegsírt fogják gyarapítani.
Az élõ adást megtekintõ multi-mogulok örülnek, hogy újabb példát statuáltak, majd örömmel nyugtázzák, hogy a tulajdonukban levõ TV társaság mekkora reklámbevételre tett szert. A politikai tiszt jelentést tesz a pártnak (jelük egy narancsot körbeölelõ vörös szegfû).
A kreol bõrû kivégzõosztag megkapja a levelet, mely tanúsítja, hogy bûneik (sínlopás, erdõírtás, emberek kirablása és megölése, kislányok megerõszakolása, stb...) az állam által el lettek törtölve, valamint a hõsies példamutatás miatt 3-szoros segílykére jogosultak. Per fõ.

A torrentet ugy se fogják beszüntetni. És ez igy van jól. FUCK MPAA <#mf1>

Ennyi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bármit tesznek a Piratebay-el úgyse tudják megszüntetni talán ha a domain nevét törölnék vagy valami.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Az ítélet: halál

https://twitter.com/foodlfg

← ElőzőOldal 3 / 3