Indul a Pirate Bay bírósági pere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sajnos itt tartunk, hogy mindent le lehet nyomni a torkunkon (és ez a kultúra minden vonalára igaz, színház, zene, film...)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Érdekes ez a világ jah..most mondhatnám a 8 osztályt elvégzett gengsztereket is, akik lopnakcsalnak és mennyit keresnek..Jó színész legalább csinál valamit, de akkor is ganyé..szinészkedjen annyába..Kurva régen néztem már újonnani filmet..Moziba, már asse tom mikor voltam..nincs normális film :S nincs normális produc meg színész, és ezeket akarják védeni?A szart?ráadásul?szánalom ami itt megy..minden téren lassan..
Néhány évvel ezelõtt láttam, hogy magyar srácok csináltak egy StarWars-filmet, szinte zéró pénzbõl, mert az nem volt nekik. Volt viszont fantáziájuk, kitartásuk és hitük. Néhány pc-vel megcsinálták a sfx-t, a jelmezeket meg legyártották maguk. És nem is volt olyan rossz, sõt!
Manapság tényleg ott tartunk, hogy videokamerát bárki tud venni; néhány kelléket be kell még szerezni, ilyen a derítõlap, amit egy hulahopp-karikából meg egy lepedõbõl elkészít, a green-screenhez való zöld lepedõt meg egy kórházi ismerõsétõl szerezhet. Sõt, legálisan is meg lehet venni. Néhány lámpa kell még, és indulhat a felvétel.
Ha még beszerez néhány programot, egy képszerkesztõt, videoeditort, mondjuk Photoshopot, Premiere Pro-t, a speciális effektekhez meg az After Effects-t, esetleg még van egy haver, aki tud 3D modellezni, akkor minden adott, hogy házilag elkészüljön akármilyen film. Persze, ezeket a programokat sem kell ma már "kifizetni"; igaz, hogy letölteni is tilos, még magánhasználatra is, ennek ellenére le lesz töltve, és a film meg lesz csinálva, ha nagyon vágynak rá.
És lehet, hogy végül ingyen fogják terjeszteni, mert az a céljuk, hogy mindenki láthassa. Na, ettõl pukkad meg a sok ingyenélõ szarházi. Már tisztelet a kivételnek, de az azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy egy színész annyi gázsit kap egy filmért, amit egy kétkezi munkásember egy élet alatt nem keres meg.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Kezdjük ott hogy megmentik a túl gazdag színészeket a tovább gazdagodástól, mert a legtöbben csak tönkreteszik magukat, és most gondolhatunk akármelyik színészre, kezdve a túlzott alkohol, drog meg miegymás fogyasztásig... Nem sajnálom õket ha kevesebb bevételük van mint négy éve..😄
Amugy meg, a filmek óriási bevételt kapnak a különbözõ gyártóktól, hogy az õ terméküket használják, pl mobiltelefon(mátrix-ból ugye mindenki emlékszik a sonyericssonra😄) , autó(I Robot-ból az audira...) és még sorolhatnám a cipõktõl az alsógatyákon keresztül a fogkefék és bármilyen kis "újságban" megjelent reklámokkal a filmben... Máshonnan is be meg lehet szerezni a film forgatási díját, és attól ha itthon megnézek egy filmet, ha tényleg olyan jó, hogy érdemes kidobnom érte pénzt, akkor barátnõmmel vagy barátaimmal úgyis megnézem a moziban... Mert a trailerekben általában benne van az összes jó jelenet😄 de a filmben semmi több😄
Szóval, Hajrá Pirate Bay! a kalózkodás régen is egy legyõzhetetlen ellenség volt😄 És az is marad!!
Magamat veszem példának, letöltök egy pl. egy sikerfilmet, utána annyit mondok rá, hogy ez egész jó..s letörlöm...mert tudom hogy még 1X aligha fogom megnézni. S csupa ilyen filmek vesznek körbe minket. Valahogy régen jobban ment a filmkészítés...egy normális vígjátékot, akciófilmet, horrort nem láttam az elmúlt években.
Egy poénos videó a végére...
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
A szellem már kiszabadult a palackból, és nincs olyan erõ a Földön, ami visszakényszeríthetné. Hacsak ki nem vágják az összes gerincvezetéket, meg fel nem számolják az internetet. De az nem túl valószínû, már csak azért sem, mert a warezolás nem az internet kezdetére datálható. Az emberek mindig is csereberéltek egymás közt; régebben is ez ment, csak analóg módon.
Az analóg cuccoknak volt egy másolási határa. Itt most elsõsorban a magnó és videoszalagokra gondolok. Minden másolattal romlott a minõsége, így volt egy egészséges gátja a másolásnak. A mai digitális technológiában azonban ez nem így van. Elvileg még a 10 000-ik másolat is bitrõl bitre megegyezik az eredetivel. Na, ez fáj nekik kurvára. Gyakorlatilag egyetlen DVDrip release elég, hogy a világon mindenki megnézhesse (és birtokolhassa) ugyanazt a filmet.
Tehát röhögnek, mert tudják, ezt a csatát ugyan megnyerhetik a jogvédõk, de háborút nem fognak nyerni soha. Mondjuk ezt a jogvédõk is tudják nagyon jól, csak hát mégis próbálnak újabb és újabb bõrt lehúzni az emberekrõl. Azt pedig nem tilthatjuk meg nekik, hogy próbálkozzanak.
btw, Steal This Film Pt I-II. - magyar felirat található hozzá az oldalon. Töltsétek, és osszátok! <#ravasz1>#ravasz1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Valaki mondja már meg az alexa féle toplista címét plíz!
Egyébként én DVD-t nem veszek, de elmegyek moziba, és zenét se veszek, de eljárok szórakozni ahol a zenekar a fellépésért szintén kap pénzt (amibe én a belépõvel és a 7-800 forintos sörrel is beszállok) ráadásul van kábeltévé elõfizetésem amit szinte nem is használok... Úgyhogy a szórakoztatóipar nem fog miattam tönkremenni.
Nézd amit tudnak megtesznek a maguk érdekében. Te is ezt tennéd ha ott dolgoznál. Ezeknek a jogvédõknek le kell küzdeniük egy komoly problémát, ohgy az államokban eltérõek a törvények. Bár az Unio valamennyire egységesíttetni látszik.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De nem parázom, mivel biztos megvan a párom (aki nem vesz játékot, de zenét igen, meg könyveket sem vesz mindenki).
Azért az durva, hogy röhögnek a peren, bár magabiztosak, már ha tényleg csak a torrentfájlok találhatóak meg náluk. Túl magabiztosak. (Mikor 3 éve olvastam ,hogy beperelték õket és röhögtek csak, hát én is elnevettem magam. Micsoda arcok. A másik: szerettek volna megvenni egy szigetet, ami nincs semelyik állam hatókörében és ott kiépíteni a "torrentbirodalmat". Hát azon is nevettem, micsoda emberek. 😊)
fog...
A megoldás is olyan egyszerû, én hajlandó vagyok kiperkálni internetes átalánydijat, oszt csókolom, a jogvédõk a legnagyobb kalózok...<#violent>#violent><#action>#action>
Minden jog fenntartva!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Emberek állnak egymás mellett egy fal tövében. Nõk, férfiak, gyerekek. Ruhájuk szakadozott, hajuk csapzott, tekintetük fásult és tükrözi mindazt az átélt borzalmat, melyek a testüket díszítõ sebhelyek bizonyítanak.
Velük szemben cirádás, a szivárvány minden színében leledzõ ruhákban, aranyfuksz-szal a nyakukban, csuklójukon testes, kreol bõrû emberek, szintén nõk és férfiak vegyesen. Kezükben a magyar rendõrségtõl vételezett amcsi gyártmányú karabélyok. Egy politikai felügyelõtiszt - Armani-öltönyén felismerhetõ jelzés, hogy az internet-felügyeleti szerv embere - elõlép és sorolni kezdi a vádakat.
- Józsi bácsi. 5 rendbeli szoftverletöltés, ingyenes, de az eszmei értéke nem lett megfizetve. Az államnak okozott kár 100M Ft. Ítélet: halál.
- Kati néni. 10 rendbeli zene- és filmletöltés. Okozott kár kiadóknak 500M Ft, államnak 200M ft. Gyanúsított a letöltött tartalmat, annak részleges megtekintése után letörölte. Védekezésként azt hazudta, hogy a termék pocsék volt. Rágalmazásért és a kiadók jó hírének megsértéséért, valamint az okozott kár miatt az ítélet: halál.
- Béla és Julcsi gyerekek. Az aknakeresõt az állam elõzetes engedélye nélkül frissítették, valamint az illetéket - 5M forintot - nem fizették meg. Ezenkívül a kiadókat megkárosították 50M forinttal, mivel a rendelkezésre álló sávszélességet a szoftver frissítése helyett fizetõs tartalmak legális letöltésére is használhatták volna. Ítéletük: halál.
A politikai tiszt jelt ad a fegyvereseknek, mire azok kitáraznak a gyanúsítottakra. Egy kreol gyerkõc odarohan a még élõ, de súlyosan vérzõ és hörgõ (mivel tüdõlövést is kapott) Julcsikához és a nála levõ bicskával megszurkálja és elvágja a torkát. A családja - kik a kivégzõk közt kaptak helyet - közben biztató dalokat skandálnak és egy ki tudja honnan elõkerült kannát ütögetnek, hogy meglegyen a ritmus.
A politikai tiszt, mielõtt elmenne, végigtekint a halottakon, majd jelt ad az TV stábjának, hogy az élõ adást megszûntethetik. A nézõk azt már nem látják, amint a halottakat leköpi, majd azokat parancsára a jelen levõ rendõrök egy kocsira rakják, amely egy ilyen célokra rendszeresített leengedett bányatóhoz hajt, ahol majdan a tömegsírt fogják gyarapítani.
Az élõ adást megtekintõ multi-mogulok örülnek, hogy újabb példát statuáltak, majd örömmel nyugtázzák, hogy a tulajdonukban levõ TV társaság mekkora reklámbevételre tett szert. A politikai tiszt jelentést tesz a pártnak (jelük egy narancsot körbeölelõ vörös szegfû).
A kreol bõrû kivégzõosztag megkapja a levelet, mely tanúsítja, hogy bûneik (sínlopás, erdõírtás, emberek kirablása és megölése, kislányok megerõszakolása, stb...) az állam által el lettek törtölve, valamint a hõsies példamutatás miatt 3-szoros segílykére jogosultak. Per fõ.
A torrentet ugy se fogják beszüntetni. És ez igy van jól. FUCK MPAA <#mf1>#mf1>
Ennyi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
https://twitter.com/foodlfg