Ingyen tölthető a Tomb Raider: Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vicces fiu! Az emlitett uzleteknek mindenhol vannak boltjai, igaz?
576: 18 db szakuzlet, ebbol 8 Budapesten es a tobbi is aranytalanul van elosztva
CDGalaxis: 1 db szakuzlet Budapesten
MediaMarkt: 16 db szakuzlet, ebbol 5 Budapesten es a tobbi is aranytalanul van elosztva
Konkretan Veszprem, Somogy, Tolna, Nograd megye egyaltalan nem reszesul egyikbol sem, a tobbinel is csak a megyeszekhelyeken, tobb oranyi utazas utan talalhatod meg a boltokat... ugyhogy k... b.! <#mf1>

IMYke2.0.0.0
2 MBit = max. 256 kb/s.
Ezzel 1 MB = 4 sec.
7,2 GB = 7200 MB.
7200*4 = 28800 sec = 480 perc = 8 óra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"2megabiten 7.2giga az 1.06 ora alatt er le .."

Ezt meg hogyan számoltad ki?
AnarchoiD
2megabiten 7.2giga az 1.06 ora alatt er le .. szal a 40perc toltes utan mar megy, az gaz , menjen 10perc utan 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

IMYke2.0.0.0
Akinek DVD-n kell, eredetiben bekocog 576 / CDGalaxis / MediaMarkt boltba és megveszi 1990 Ft-ért. BÕVEN megéri a fáradtságot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Olvasnod kurva nehezedre esik mi ? 😊 "ám egy 2 MBit/s-os net mellett már alig 40 perc múlva játszhatunk is a játékkal, !!!!!!!!!No nem azért, mert olyan gyorsan leszippantja, hanem mert már letöltés közben, egy bizonyos százalékot elérve elindíthatjuk magát a programot.!!!!!!!!!!!!!!" Jaj bazeg vérpistike 😊
Remek játék, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Engem nem érdekel😄
http://www.awomo.com/setup/awomo-setup-0.04.0005.exe módosult Win32/Packed.Themida alkalmazás kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve A program kártevõt észlelt, amikor a következõ alkalmazás a webhez próbált hozzáférni: F:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe.
Nekem ezt írta ki a Nod32. Szerintem is bekaphassák!<#ejnye1>
Nem tudja valaki hogy hova tölt le és hogy lehet máshova letöltenni.
Seth
Látom a sötét jövõt,amikor nem települ a gépünkre semmi, csak ez a kliens sokadik verziója és neten keresztül játszhatunk majd,persze jó pénzért. A warez-nek befellegzett !!!! XD

PSN ID.: Beegabor

ööö, most látom az oldal van beta stageben, nem a tomb raider.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

dronkZero
Ja, lófasz a seggükbe. Nemcsak nekik, hanem az American Mgee's Grimm digitális disztribútorainak is, az is baszott mûködni 64biten.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ez valami beta trial.. nem biztos, hogy jó lesz a végeredmény..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

inkább 20 MBit esetén...

Az ötlet nem rossz, de az árazáson még lenne mit finomítani, mert a fizetõs játékok itt is annyiba kerülnek, mint a boltokban a dobozos kiadás. Ám nem kapom meg a telepítõkészletet, nem is adhatom el, ha meguntam és játszani is csak addig lehet, amíg mûködik az Awomo cég. Noch dazu elõbb-utóbb csak le kell szedni az egészet, ami nem feltétlenül jó dolog egy alacsony adatforgalmi korlátnál.

A kiadóknak biztos jó, mert az így eladott játékokat nem lehet másolni.
Narxis
Engem meg nem is érdekel.<#mf1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Chocho
Nekem 64 biten nem aktiválható a progi. Cumi.

Gaming is believing.

Ezt mindig örömmel hallom!:-)