19
-
Kagemusha #19 Vicces fiu! Az emlitett uzleteknek mindenhol vannak boltjai, igaz?
576: 18 db szakuzlet, ebbol 8 Budapesten es a tobbi is aranytalanul van elosztva
CDGalaxis: 1 db szakuzlet Budapesten
MediaMarkt: 16 db szakuzlet, ebbol 5 Budapesten es a tobbi is aranytalanul van elosztva
Konkretan Veszprem, Somogy, Tolna, Nograd megye egyaltalan nem reszesul egyikbol sem, a tobbinel is csak a megyeszekhelyeken, tobb oranyi utazas utan talalhatod meg a boltokat... ugyhogy k... b.! -
#18 2 MBit = max. 256 kb/s.
Ezzel 1 MB = 4 sec.
7,2 GB = 7200 MB.
7200*4 = 28800 sec = 480 perc = 8 óra.
-
Alvarez999 #17 "2megabiten 7.2giga az 1.06 ora alatt er le .."
Ezt meg hogyan számoltad ki? -
#16 2megabiten 7.2giga az 1.06 ora alatt er le .. szal a 40perc toltes utan mar megy, az gaz , menjen 10perc utan ;) -
#15 Akinek DVD-n kell, eredetiben bekocog 576 / CDGalaxis / MediaMarkt boltba és megveszi 1990 Ft-ért. BŐVEN megéri a fáradtságot!
-
TomecK #14 Olvasnod kurva nehezedre esik mi ? :) "ám egy 2 MBit/s-os net mellett már alig 40 perc múlva játszhatunk is a játékkal, !!!!!!!!!No nem azért, mert olyan gyorsan leszippantja, hanem mert már letöltés közben, egy bizonyos százalékot elérve elindíthatjuk magát a programot.!!!!!!!!!!!!!!" Jaj bazeg vérpistike :) -
Sance231 #13 Remek játék, mindenkinek csak ajánlani tudom. -
Vardar #12 Engem nem érdekel:D -
SzitaAti #11 http://www.awomo.com/setup/awomo-setup-0.04.0005.exe módosult Win32/Packed.Themida alkalmazás kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve A program kártevőt észlelt, amikor a következő alkalmazás a webhez próbált hozzáférni: F:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe.
Nekem ezt írta ki a Nod32. Szerintem is bekaphassák! -
Hófehér #10 Nem tudja valaki hogy hova tölt le és hogy lehet máshova letöltenni. -
#9 Látom a sötét jövőt,amikor nem települ a gépünkre semmi, csak ez a kliens sokadik verziója és neten keresztül játszhatunk majd,persze jó pénzért. A warez-nek befellegzett !!!! XD -
nenad #8 ööö, most látom az oldal van beta stageben, nem a tomb raider. -
#7 Ja, lófasz a seggükbe. Nemcsak nekik, hanem az American Mgee's Grimm digitális disztribútorainak is, az is baszott működni 64biten. -
nenad #6 ez valami beta trial.. nem biztos, hogy jó lesz a végeredmény.. -
M0RN1NGST4R #5 inkább 20 MBit esetén... -
Alvarez999 #4 Az ötlet nem rossz, de az árazáson még lenne mit finomítani, mert a fizetős játékok itt is annyiba kerülnek, mint a boltokban a dobozos kiadás. Ám nem kapom meg a telepítőkészletet, nem is adhatom el, ha meguntam és játszani is csak addig lehet, amíg működik az Awomo cég. Noch dazu előbb-utóbb csak le kell szedni az egészet, ami nem feltétlenül jó dolog egy alacsony adatforgalmi korlátnál.
A kiadóknak biztos jó, mert az így eladott játékokat nem lehet másolni. -
#3 Engem meg nem is érdekel. -
#2 Nekem 64 biten nem aktiválható a progi. Cumi. -
5i #1 Ezt mindig örömmel hallom!:-)