Ingyen tölthető a Tomb Raider: Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
576: 18 db szakuzlet, ebbol 8 Budapesten es a tobbi is aranytalanul van elosztva
CDGalaxis: 1 db szakuzlet Budapesten
MediaMarkt: 16 db szakuzlet, ebbol 5 Budapesten es a tobbi is aranytalanul van elosztva
Konkretan Veszprem, Somogy, Tolna, Nograd megye egyaltalan nem reszesul egyikbol sem, a tobbinel is csak a megyeszekhelyeken, tobb oranyi utazas utan talalhatod meg a boltokat... ugyhogy k... b.! <#mf1>#mf1>
Ezzel 1 MB = 4 sec.
7,2 GB = 7200 MB.
7200*4 = 28800 sec = 480 perc = 8 óra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt meg hogyan számoltad ki?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem ezt írta ki a Nod32. Szerintem is bekaphassák!<#ejnye1>#ejnye1>
PSN ID.: Beegabor
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A kiadóknak biztos jó, mert az így eladott játékokat nem lehet másolni.