120
a magyar büszkeség
-
Volvo 7000A #80 mármint, hogy tönkre tették. -
Volvo 7000A #79 Csak nem tudom kinek volt jó, hogy tönkre ment ez a cég????? -
#78 hát nem rossz kis buszok az igaz, de azért nem hibátlanok az biztos. -
Volvo 7000A #77 Jó kis buszok ,kár hogy csődbe ment a cég. :( -
#76 -
#75 én tudom mi az az adblue
az adblue az egy olyan tulajdonságú folyadék mej megköti a kipufogógáz káros anyagait és ezzel pl az euro 4-es motor euro 5-ösé teszi -
iszakos #74 Nem tudom milyen oldal ez,de a vírusirtóm leállította a kapcsolatot vele,szóval meg se engedte nyitni!:D
Egyébként az EAG-okkal nem sok baj van,csupán,hogy magyarán meg mondva csesztek a minőségre az összeszereléskor!Tudok olyat,hogy új buszban már megvoltak törve a kábelek,mert megvoltak taposva!És ez még csak egy dolog!
Aztán,hogy ez kinek a hibája,azt döntse el mindenki maga. -
#73 gyermeteg az életed -
vajo #72 és ennek a szarnak miköze az adblúhoz??
sztem aztse tudod miaz az adblue!! -
vajo #71 jaj de dzsukár...... -
#70 -
#69 te mi az a két felkiáltójel? -
öregember #68 zárható topik -
#67 -
danyr #66 lószar fórum . :C -
#65 adblue.fw.hu -
#64 szerintem mind jó ameik Ikarus
az EAG-al az a probléma hogy egy kicsit zörgősek de ha az utak jók lennének ez a probléma sem jelentkezne
-
nenus #63 a régi 256-osok jobbak... -
#62 nem jár erre senki? -
#61 Ikarus EAG típusok -
#60 -
öregember #59 jól elbeszélgetsz magaddal kishaver -
#58 -
papírmakett szerintem 10-ből 15-ös -
#56 Kengyel Kristóf rajza -
#55 -
#54 pedig a buszok mindőségével sem volt gond -
#53 Nem értem miért zárták be a céget és hogy tudott eladósodnei annyyi megrendalés után. -
öregember #52 zárható ... hetek óta nem írnak bele -
#51 http://feci988.extra.hu/ -
#50 egy IKARUS EAG BUSZ PAPÍRBÓL -
Ferrer #49 Sziasztok!
A buszokhoz, mint olyanokhoz nem értek, de ez indulatokat kelt bennem. Elég nagy szégyen, és az ország helyzetét mutatja, hogy az Ikarusok helyett egyre több Volvo és Mercedes gurul a buszos társaságoknál, és hogy az Ikarus gyárat bezárták. Hibás az Ikarus is, annyira sikeres és szép állami vállalkozás volt régen, hogy nem tudom elképzelni, hogy nem tudtak volna az utóbbi időkben piacképes járműveket megalkotni.
Majd talán egyszer utazhatunk új Ikarus buszokkal, amiket itthon csinálnak. -
#48 lol tápig -
#47 Visszaolvasva kicsikét.. régebben Te mondtad nézzek szét, 2x járjak a dolgok után és most Te nem tetted ezt, s még Te vagy felháborodva.:)
Sztem picit vegyél vissza.:) -
Solt #46 Kisöreg, jó lenne, ha felkeresnél valami pszichológust... súlyos gondjaid vannak, ahogy látom. Zsibbadj el, és próbálj meg engem békén hagyni...
Engem Te a moderátor topikban a büdös életben nem fogsz látni panaszkodni... ne vetítsd rám a hülyeségeid... -
#45 Na, jó hosszú életű topic volt, megérte megnyitni. Solt téged meg nem kommentállak mert a végén még mész panaszkodni a moderátor topicba. -
iszakos #44 Nos annak örülök,hogy a topic létrejött!
Osztom azt a véleményt is,hogy elférhetett volna a kicsit hanyagoltabb buszos topicban,de ha engedélyezték ezt a modik igy is,akkor nekem igy is jó.
Egyébként hazánkba a 395-ös megjelenésig nagyon nem is volt ismert az EAG név,mert hazánkba a fehérváron gyártott Ikarusok terjedtek el,és azt ugye meg gondolom sokan tudják,hogy az eag székhelye mindig is Mátyásföld volt.
Azt meg a tisztán látás kedvéért,hogy az Ikarus CSAK karosszériát gyártott mindig is(pl csepelek fülkéi),az összes többi más gyárak termékei.
És ha már a Setra is szóba került,akkor az is mindig csak karosszéria gyártó volt.Egyébként a setra=selbstragend>önhordó vagyis a önhordó karosszéria.
Egyébként sajnálom,hogy az EAG is ilyen szomorú sorsra jutott,pedig nem kis piacokat hóditott meg.Hazánkban mindig is ár érzékeny volt a piac,ez is gátolta a belföldi elterjedését! -
#43 Ikarus S91
-
#42 ja XD -
öregember #41 URL beszúrása gombot ISMIZED ?