116
Shellshock 2 : Blood Trails
  • poppe
    én se, de lehet este megpiszkálom :D
  • Maxtreme
    Pedig nem nyúltam a brightness-hez :)
  • poppe
    hmmm... nálam ez sokkal sötétebb... van, ahol alig látok h merre kéne egyáltalán menni :D
  • Maxtreme
    Az első map után azt mondom hogy nem olyan szörnyű ez a játék mint gondoltam :D Viszonylag hangulatosnak tűnik.
    Pár kép tőlem:

• zaki
    jó, már tárgytalan, egy létrán lógott egy felsőtest, azt kellett leszedni, így fel lehetett mászni rajta... :D
  • zaki
    8as pályán elakadtam, egy kis faluban kéne elvileg egy utat találni ami a templomhoz elvisz (ha jól fordítottam le), de már kipucoltam az egész falut, és nem találok egy utat sem kifelé... :c
    vki?
  • Prince23
    Már kezdem unni a játékot. Ez nagyon gyér lett összességében! 3-as alá/5
  • Shep
    Hú nem tudom, de olyan 9-10 körül. Nem hosszú.
  • Prince23
    Egyébként hány pályás? én most a 4- lvl vagyok
  • Shep
    A végére értem és szerintem egész jó kis játék persze nem a csúcskategóriás játékok között. Olcsó árkategóriában viszont az elsők között lehet. A játékmenet egyszerű, a fertőzöttes részek egész hangulatosak, viszont az átvezetők gyalázatosan gyengék. A történet elmegy kategória. Összességében miután rájöttem a gombnyomkodós rész nyitjára végig jól szórakoztam.
  • Shep
    Ahogy megjelenik az első fertőzött egyből jobb lesz a hangulat, meg a játék is. Pl. az elhagyott villa nagyon jó volt.

• Shep
    Nem annyira szar azért a játék, nyilván nem egy Men of Valor, de azért egész jól el lehet szórakozni vele, néhol azért egész hangulatos, bár a grafika tényleg elég gyenge. Úgy nézem az első rész motorját tuningolták fel egy kicsit.
  • Lowosan
    Helló! Valaki mondana pár szót a játékmenetről? Grafika milyen lett?
  • TomDantes
    Nagyon jó játék, öt perc alatt töröltem. Fú. Amikor másodszor jött be öt perc alatt hogy nyomkodjam hülyén ws ds as dw szarságot, ..istenem...ezt milyen debilek készítették?

Nem akarok senki lelkébe gázolni, hátha van akinek tetszik de nagyon nem teszik
  • Prince23
    Végigtoltam az első pályát, sztem nem gáz a gém, csak mondom: 2007-ben ez ütött volna pont ilyen graffal. Először a vietnámi háború őrült borzongásai elevendnek meg a monitoron előttünk. Zombik még sehol sem.
  • Shep
    Rájöttem miért nem sikerült nekem. Mivel ugye a hülyék villogtatták a gombot én meg nem nyomva tartottam, hanem nyomkodtam jóhiszeműen, közbe meg csak nyomva kell tartani. ÁÁÁÁ Na mindegy így viszont tényleg könnyű. Ha ezek után viszont tényleg olyan gagyi lesz mint írtátok roppant ideges leszek.
  • Qwerty4
    De jó, hogy most játszottam ki egy gagyi játékot és megjelent még egy.Gombamódra szaporodnak.
  • Shep
    Azon játszanék (ez eddig nem játék) akkor nyomom, de hát nem jó. Na megnézem még vistán, hátha valami bug, aztán ha nem törlöm a szarba és legalább lesz mit mutogatni, hogy na ez az a foshulladék aminél még az első pályát sem tudtam megcsinálni.
    Videot meg mégse csinálok, mert túl sokat foglal és megőszülnék mire feltöltöm valahova.
  • Prince23
    Játsz a legkönnyebb fokozaton, és akkor nyomd meg mikor már felvillant, ne előtte.
  • Shep
    Tényleg? Na ne mond, szerinted én mit csinálok, de eleve olyan gyors, hogy esélyem sincs. Na csinálok egy videot.
  • Prince23
    :OOOOO
    Nekem másodjára sikerült. Wasd-okat kell nyomni, ami fel-felvillan
  • Shep
    Hát ez a játék csúcs, játszom már lassan 20 éve de ilyen, hogy még az első pályát sem tudom megcsinálni nem történt velem. Akárhogy nyomkodom azokat kurva gombokat mindig megöl. Pedig rohadtul érdekelne milyen a játék de hát így.
  • Shep
    Hogy a szarban csináljátok meg a nyomkodós részt?
  • Prince23
    Kipróbáltam én is. A játék sztem 2 éve sokkal nagyobbat durrantott volna.
  • Shep
    Valakinek sikerült egyáltalán megcsinálni, mi a titok, mert nekem marhára nem megy. eleve olyan gyors az egész, hogy képtelenség lekövetni hányszor villant fel az adott gomb.
  • Shep
    Atom jó ez a játék. Kár, hogy már az első gombnyomkodós részt sem tudom megcsinálni. Nyilván én vagyok a bamba, de azért a többi ilyen idióta gombnyomkodós idegbeteg játékokban azért elég jól elboldogultam ,de itt nyolcadikra sem sikerült, ráadásul mindig az elejéről kell kezdeni. Olyan szivesen megpüfölném azt a barmot amelyik kitalálta, hogy egy játékba ilyen kell. Megpróbálom még párszor hátha rájövök a nyitjára ha nem mehet az uninstall. Gondolom óriási eladásokat fog produkálni a game aminek fő oka persze megint a warez lesz, nem pedig az idióta játékmenet.
  • strebacom
    Nem lenne rossz game, de ez a billentyüzet nyomkodós szar van benne...
  • grebber
    Ezért is nem nyitottam neki topikot! Simán mehetett volna az első részhez (összevont topikként)is mivel ott is nyúlfaroknyi komment van!
  • Prince23
    Csak ennyi komment van? :O
  • DarkSector
    szerintem mid2.
    iszonyat szar és igénytelen moslék lett mindenféle technikai szempontból!!!
    ellenben a hangulata messze ráver minden katonásdi meg egyébb horror játékra.
  • grebber
    Akkor jó lett.1-et is sokan lehúzták azt nekem tetszett!
  • Gabe18
    Konzolon próbáltam.Még az első pályán aránylag ügyesen eltakarják a sötétséggel,meg a lámpás világítással a játék rettenetes gagyi szinvonalát.De aztán a 2. erdős-táboros pályán,már valami olyan rettenetes 4-5 évvel ezelőtti szinvonalba botlunk,hogy azt le se lehet írni.
    A karakter animácio a másik borzalom.Első pálya végén három társunk elindul egy közeli híd felé,na olyan futást én még nem láttam...
    Kb. a Tesco polcain látható EVM termékek közt fellelhető sosem hallott nevű de 990-ért neked adják fps-ek szinvonalán van...
  • CalebJoe
    raktam ide képeket http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083685761
  • Carloska
    igen
  • Prince23
    A Shellscohk name 67 az az első része a játéknak am? Nem ismerem a gémet, csak hallásból.
  • Carloska

A Vietnami háború közel sem olyan hálás téma, mint a második világháború, főleg az amcsiknak kellemetlen a téma, és mivel ők az egyik legnagyobb piac, a kiadók nem is erőltetik annyira ezt a témát. A Shellshcok viszont anno nagyon régen sikeres volt, be is jelentették a folytatást azonnal. Ez körülbelül 4-5 éve volt, és most úgy látszik el is készült a nagy mű. Az új rész azonban nem egy szokványos háborús FPS lesz, a készítők ugyanis igen erősen alkalmazzák a horror elemeket. A sztori szerint egy szigorúan titkos szállítmány lezuhan a dzsungelben, és senki nem tudja mi is az, amit a gép szállított. A cuccos visszaszerzésére induló kommandósok egytől egyig eltűnnek, és a kormány már-már lemond a szupertitkos projektről, amikor egy hónappal a baleset után, az egyik túlélő kitámolyog a dzsungelből...és valami kijön vele együtt. A katonák megőrülnek, megfertőződnek, zombiszerű dögök lesznek, és a háború sosem látott őrületbe csap át. Kicsit olyan Jákob Lajtorjája feelinget érzek én, ott is egymást gyilkolták az amerikai katonák, a kormány ugyanis a rajtuk próbált ki egy újfajta harci drogot- mérsékelt sikerrel.

System Requirements

o OS: Windows Vista® / XP
    o Processor: Dual Core processor recommended 3GHz or higher single core processor
    o Memory: 1GB RAM (XP)/2GB RAM (Vista)
    o Graphics: 256MB, Shader model 3+ (GeForce 7600+, ATI Radeon 1800+)
    o DirectX Version: 9 (works on 10 but not specifically supported)
    o Hard Drive: 8GB
    o Sound: Dolby 2.1