116
Shellshock 2 : Blood Trails
  • Prince23
    Nekem nincs semmi bajom, ha egy honlap játékot reklámoz, de pont a shellshockot? itt nálam elszakadt a cérnám. no comment
    gamespot idáig süllyedett az én szememben.
  • Hellsing47
    1 (#63): mibajod van azzal ha reklámoz egy oldal akármit? közöd nincsen hozzá..
    2 (#68): szintén semmi közöd ahhoz hogy kinek mi tetszik és mi nem, ha nem bírod elfogadni hogy valakinek bejön a játék akkor akaszd fel magad
    az egy dolog hogy neked nem tetszik, de nem kell kiakadni és "sajnálni" azokat akiknek viszont tetszik a játék
    és végül: értesz a játékokhoz? sértegeted a fejlesztőket? össze tudnál hozni sokad magaddal akár egy ilyen minőségű játékot is?
  • Prince23
    Húú azta te aztán ismerhetsz proáf
    amúgy itt is van cikk róla a játékról, ne beszéljünk általánosságba, beszüljünk magáról a játékról. És igen, nem vagyok fejlesztő, mint ahogy te sem.
    De csak értek a játékokhoz, ne a Shellshock 2 volt életem legelső játéka, hogy éppenséggel dícsérjem. Más különben én a játékot sértegetem meg a fejlesztőket, és nem téged!
  • zeoos
    Prince 23!
    Ha valami nem tetszik akkor ne játszál vele,de még véletlenül se menj az olyan témákkal foglalkozó topikokba, mert szerintem senkit nem érdekelnek a bunkózó beszólások. Nem vagy etalon és a dumádat tekintve valószínüleg semmit nem értesz a játékkészítéshez, csak szófosásod van.

Tudod legegyszerűbben úgy tudnám érzékeltetni a dolgot, mit pl. a rúdugrásban: vannak akik leverik a lécet, de ettől még sportolók. Edzenek éveken keresztül, neki is szaladnak az "akadálynak" ... aztán vagy sikerül átugrani, vagy nem. Leszólni viszont senkinek nincs semmi alapja, hacsak nem mutatja be, hogy ő bizony többet tud.

Te biztos az a fajta szurkoló vagy, aki csak szítkozódik a lelátóról, aztán hazafelé szétver pár metrószerelvényt és végül elveri az asszonyt. Jól mondtad: szerencsére nem vagyunk egyformák
  • Prince23
    Már eltünt, tegnap meg tegnapelőtt még ott volt nagy háttérbe. Úgy látszik vették az adást xD
  • Prince23
    Akkor meg kárnak írtál, mert olyan volt a kommented mintha a Shelshockot védenéd. Nekem ez jött le. na de haggyjuk is a fenébe. nem ér annyit a játék, hogy most kommentáljuk tele a topikot :D
  • grebber
    Írd már le vagy print screeneld le milyen az a reklám mert amit linkelték nincs semmi Shellshock 2!
  • grebber
    Látod valahol hogy írtam hogy tettszik? Nem.Hátakkor meg?
    Hidd el van aki nem szarozza le ezt a game-et!
  • Prince23
    Sry. Most néztem át a topikot, akad akinek nagyon tetszik, hát csak sajnálni tudom őt/őket. Évszázad játéka ez? lol nagy lol
    A grafika mégcsak elmegy, de a hangok nagyon borzasztóak 2009-re nézve FŐLEG!
    És a többség ezen a véleményem van.
    A gamespotos reklámozást ezért is szóltam le.
  • Prince23
    És szerinted van olyan akinek ez tetszik? Úgy látom neked igen, hát gratula, de nem vagyunk egyformák szerencsére.
  • grebber
    És ki nem szarja le ki mit húz le?Ha valakinek ez éppen tetszik akkor leszarja az össze létező oldalt ami lehúzza.

• Prince23
    LOL
    más magyar honlap is elég lehúzta a játékot, szal
  • zeoos

Prince23! ... túl sokba nem kerülhetet, hiszen a kereskedelemben még nem is kapható (kvázi letöltötted valahonnan)
    Így hát az "ajándék lónak ne nézd a fogát" elvén végighaladva, inkább meg se szólalj
    Ha pedig olyan nagy spiller vagy, akor csinálj jobbat
  • Prince23
    LOL ez a gamespot ez szarevő, így bereklámozzák ezt a szart? :D
    bocsi a stilúsért
  • grebber
    Gamekapocs tesztelte:

Ami jó

* Erőteljes, nyomasztó hangulat
    * Elég tűrhető fény-árnyékhatások
    * Itt-ott feelinges zenék

Ami rossz

* Idejétmúlt megvalósítás
    * A realisztikusságnak ellentmondó béna zombi-történet
    * Fülsértő hangok és gyenge karakteranimáció
    * Agyonscriptelt játékmenet
    * Az MI hiánya

Szerintünk:
    5.6
  • atesszan
    ÁÁÁ megvan!
  • atesszan
    Elmondanátok, hogy hogyan kell az első akciót megcsinálni, mert én hiába tartom nyomva azt a nyilat, ami felvillan: semmi! Ami nem villog azzal mit kell csinálni? Köszi!
  • zeoos
    webfordító szerint az Out Of Range = tartományból ... ... sajnos nem tudok többet segíteni.
  • omi88
    Hali!!

Nekem olyat csinál a játék hogy amikor indítom van hang de kép az nincs. És ilyenkor a monitor ilyet ír hogy "Out Of Range"
    Valaki tud segíteni??
  • zeoos
    héééé eltűntek a képek ... pedig korábban még látszottak
  • zeoos
    Másodi képen látszik, hogy figyeltek az árnyék kidolgozására.
    Hetedik képen a marijuana tényleg nem teljesen "eredeti" (de már csak nem akarjátok elszívni?)
    És rendben van, hogy a csajszi lába egy kicsit furcsa, de azért a cici rendben van
    Mindent egybe véve: egyáltalán nem rossz játék!
  • zeoos
    Oké-oké ... csak próbáltam vicceskedni egy kicsit , hogy kizökkentsem a fikázós játékostársaimat.
    Szóval a játék egyáltalán nem rossz. Persze a grafika nem egy mai Crysis-os és Farcry2-ős elvárásoknak megfelelő, de nem kell mindig valamihez hasonlítani az egyes játékokat, mint ahogy a Mercédeszt sem hasonlítjuk az AstonMartinhoz, mert bár mindkettő jó autó de még is teljesen más.
    Szerintem a játék jóhangulatú, élvezetes és ha nem a leggyengébb fokozaton rohanunk rajta végig, akkor igen is embertpróbáló. Vannak benne apró hibák (a saját hangomat például kicsit mögülem és fentről hallom), a grafika is hagy némi kivetnivalót a részletesség avagy kidolgozottság tekintetében, de ettől a maximalista szemlélettől eltekintve egyáltalán nem fikázható ez a produkció. Íme pár kép az én szemszögemből:

• Maxtreme
    Köszönjük az építő jellegű hozzászólást :)
  • zeoos
    Szerintem az évszázad játéka! Tök jó, ahogy a különböző kockákból összeállított mértani formák jönnek lefelé és helyes irányításal be kell illeszteni őket a helyükre
    Jaaaa! ... izé ... őőő ... ez nem a tertrisz topic?
  • ricsa008
    nem értem 1x csak beakad a hang és játék és semmit nem tok vele csinálni be kell zárni
  • Shep
    Az a fazon hozta létre akit a legvégén vagy megmentettél, vagy ott hagytad a fertőzötteknek. Ő csinálta az ellenszert is amit beadott a testvérednek (mondjuk nem lett valami sikeres ellenszer)
  • Prince23
    Ez egy átlagon aluli játék, nem érdemes vele fogalkozni. én má töröltem is.
  • grebber
    Végére értem ennek is!
    Rövid volt :(

Mi volt ez a vírus ki hozta létre ?? Mert angol híján közöm nincs a történethez!
  • Maxtreme
    Hát nemtom. Szvsz ebben semmi nem emlékeztet az unreal sorozatra :)

Ha valakit ez az unrea2-re emlékezteti, az menjen el szemészetre de gyorsan :)
  • Rodman6
    Akkor másképp fogalmazok: a grafika és a hangulat az Unreal 2-re emlékeztet. Nyilván ebben a játékban élesebbek a textúrák, részletgazdagabbak a tárgyak és a táj, de a színvilág, az enyhe rajzfilmszerűség nagyon emlékeztet az Unreal 2-re (nem összekeverni az Unreal Tournament2-el, csak sima Unreal2) biztos hogy annak a motornak egy tuningoltabb változatát használja.
  • Maxtreme
    "Igen, a grafika tökugyanaz mint a 2003-as UNREAL 2-é. "

Azért hülyeségeket már ne beszéljünk.
    Thx..
  • Rodman6
    AZ ÉV JÁTÉKA!!! (lett volna 2003-ban). Igen, a grafika tökugyanaz mint a 2003-as UNREAL 2-é. Csak mivel már a 128MB ram, és 64MBvram -nál több is elérhető, ezért több fát pakoltak bele:) Játékélményileg viszont egész jó de egy jobb grafikus motorra érdemes lett volna beruházni. Sajnos már kimentek a divatból a vastagcsík szerű folyók, a sárganégyzet ablakok, stb... Tudom nem a grafika a lényeg, de ha az embernek valamitől már elszokik a szeme, qrva nehéz visszaszoktatni és fejfájás lesz a vége :)
  • Carloska
    én végig toltam a merevlemezen be és ki vele

Ede, de bedezodoroztad magad! |
  • strebacom
    Ja én is végigtoltam szerintem nagyon jó volt olyan horrorszerű volt...
  • Shep
    Én a végigjátszás során jól szórakoztam, a többi meg nem számít, elvégre egy játéknak elvileg a szórakoztatás a célja. Aztán, hogy kinek mi jön be az már csak részletkérdés.
  • poppe
    hm?
  • Gascan #40
    Mennyi pálya van ebben a játékban?

• Prince23
    Teljesen átmegy hentbe sztem a játék. Így még a kalandérzetet sem lehet átérezni.
    ez csak mellékesen jegyeztem meg.
  • Adam II
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de a zombik sosem voltak ilyesztőek és jobb lett volna ha ez csak egy sima háborús játék lett volna.
  • Maxtreme
    Egyébként a FOV csak nekem fura pöppet?