161
Hangok vagytok válaszolni!
-
#41 Én nem ismerem és idiótán hangzik. -
#40 én is, de annyira jó húzni vele az embereket :D -
n3whous3 #39 Én meg nem dedóba járok már egy ideje, szóval nincs sok közöm hozzá. -
sKeezo #38 na a rajt utálom -
#37 Köszi mindenkinek. A kifejezést mi is csak poénból használjunk (mint pl raj) a barátaimmal, de valaki nem volt hajlandó elhinni, hogy létezik és muszáj valahogy bizonyítanom. -
#36 több éves kifejezés már. -
n3whous3 #35 ná -
Vlala #34 Hangember vagy, csak a szád jár, nem mered, stb. Ezt jelenti újmagyarmenőcsávó nyelven. -
#33 ezt a hang fasságot is ő találta ki? xd -
sKeezo #32 mama 2 legalább nem hangember :D link -
#31 Volu-man XD -
n3whous3 #30 tesóm haverjától is tanult Magyarország pár szöveget az hótziher #Ð Annál nagyobb hülye nem létezik, olyan faszságokat tud szövegelni, hogy beborul az egész ház #Ð -
#29 nagyon régi duma, középsuliba toltuk olyan 15éve. még ma is hallom néha és használom is nagyritkán. -
#28 HANG VAGYOK.
soha életemben nem halottam még ezt a kifejezést :))) -
F1re #27 ezt bisztos nekem akartad irni ?:D:DD mert en nem a "hang.." rol irtam hanem az "alap" szorol :D -
#26 Nálunk is hangembernek mondják. Hangember, akinek csak a szája nagy, de nem mer megtenni valamit. -
#25 sosem hallottam még -
#24 Azért az se jó, ha valakinek a szókincse kimerül ennyiben, hogy hang vagy. Ez kb olyan mint amikor beszélsz valakivel, és minden második vagy harmadik mondatában ott van a vágod szó. Valahol már idegesítő, egyszer kétszer jó, de mikor már az embernek ebben a pár szóban kimerül a szóhasználata, az már kicsit gáz.
Ettől függetlenül ismerem, de nem használom. -
Verseghy #23 Biztos valami diszkós divatduma... -
#22 Ez 1000 eves, de legalabb 15-20, amire elmekszem;)
Ez regebben ugy volt, hogy ha valaki hoskodott, magyarazott, vetitett stb., azt mondtak neki, hogy: "Hangot hallok, de embert nem latok":) -
#21 annyira gyűlölöm.. idióta osztálytársaim ezt nyomják folyton, néha felrúgnám már őket. [kemény:D]
idegesítő egy dolog -
sKeezo #20 pl? -
F1re #19 en msnbe szoktam igy vetkoztetni camba csajokat :D h azt mondom hang v ezt csinalni ... azt addig bszogatom h meg csinalja probaljatok ki megeri xd -
sKeezo #18 ha bunyó készülődik, akkor kiabáld hogy "hangemberek vagytok!", és akkor biztos nem marad el :) -
sKeezo #17 alap :D -
dx #16 Én sem. -
F1re #15 en arra lennek kivancsi h azt h Alap ti miota ismeritek :D mert en meg vok arrol bizonyosodva h ezt a haverom faterja talalta ki aki KOMOLYAN kitalalt gec sok hulyeseget ami elterjedt egesz komarom esztergomba
Az alap tortenete szvsz :D
ugy kb 4-5 éve amikor cs-ztem haverom eltanulta ezt az apjatol h "Alap" elkezdte jatekba irogatni senki nem tudta mit jelent ! par het mulva mar paran tudtak 1 honap mulva mar mindenkik hasznalta most meg igy tobb ev utan mindenki hasznalja msnen :D -
#14 nagyon régi alap duma....
nagy zene megy a háttérben xD -
#13 Én nem ismerem. -
neoG #12 mi speciel középsuliban használtuk 5-6éve : hang vagy,hangember vagy.aztán a végén már átalakult VoluMan-né:))) -
F1re #11 ismerem es kb általános ota hasznalom :D kb 7-8 éves csak :D legalabb is itt egomba -
#10 feltettem a kezem:D -
#9 Pár tippem van:
1., Nem fehér a bőr színe.
2., Nincs még 18, sőt 14 se.
3., Discos e-klub és bank érzet
4., Simán zokni. -
sKeezo #8 felénk hangembernek mondják -
n3whous3 #7 mikori szöveg ez? :D életembe nem hallottam -
owlking #6 persze hogy ismerem, rengeteget baszogattuk egymást anno ezzel XD -
#5 Ismerem, de eléggé silány kifejezés. Értelme meg egyáltalán nincs. -
n3whous3 #4 de mi faszom idióta szöveg az ilyen? :D -
n3whous3 #3 ezt az 1 mondatot találtam googleben:
Középen vagyok fehér ingben és a baloldalamnál áll az a lány akihez hang voltam odamenni, és öszintén szólva nagyon bánom!
:ASD:ASD:ASD: -
#2 ismerem a kifejezést, Elvétve használom is.