Hangok vagytok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
szal szétflashelted már az agyad xD
MikX
Naigen, ez ígyvan, az alapot énis nagyonrég ismerem, meegezt a hangemberes baromságot...
Hátmost énis tudok pár olyat mondani, amit más nem ismer,pl mácsk, csukti, stb... ezeket nemhinném hogy valaki hasznláná, legalábbis ebben a formában, jelzõként fõleg...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ismerem
Shifter
*haluzol

ಠ_ಠ

Shifter
a flash onnan származik hogy betépsz mint állat aztán mikor leszoksz akkor akár évekig tök random ilyen flashek jönnek elõ ilyenkor aluzol... ez jöhet kefélés közbe vagy vezetés közbe vagy buszozás közbe...

ಠ_ಠ

akyyy
hát mi a flashelést leginkább arra használtuk, mikor jött a flash óra, oszt MAcromedia Flashbe kellet dolgozni😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
tesznyét én is ismerem😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hang -> hangember rövidíve! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Benny04
katányt használtam még kisiskolás koromban 😄D
de inkább katányos xD

HöfEE
Hát én nem így tudom, legalábbis mifelénk ezt nem arra mondják hogy sokat szövegel hanem arra, hogy csak a szája nagy de a tettlegesség az nuku.
Mondjuk ezt, hogy hang vagy így még sehol nem halottam.

Hang vagy! Soha a büdös életben nem hallottam. A hangember a nagyzoló, aki sokat dumál, de semmit sem mer, nem?

Azt hallottátok már, hogy flashelni? Pl flasheld azt a csajt.......gimibe nyomtuk kurva sokat

Dragooon
én a tesznyét ismerem :o

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

az mást jelent teljesen. Hangember az, aki gecisokat pofázik.
Dragooon
ok

bírom az olyan embereket, akik azt hiszik, bizonyos szlengeket õk találtak ki, én meg már x éve ismerem.
Általánosban is alap, hogy hallottam már azt, hogy alap.
Egyik ismerõsnõm 1 éve azzal keménykedett, hogy az õ barátja kezdte el a gecy-t ipszilonnal írni myvipen, és ez az egész országban elterjedt!

ezt a "hang vagy"-ot is ismerjük jó régen, jó szar is.

én inkább arra vagyok kíváncsi: hányan ismeritek azt, hogy: katány
::ASdd

meg azt, hogy tesznye. Elvileg ezt csak borsodban meg még 1-2 megyében használják.
n3whous3
debil banda <#wow3>

púúúúú

Használom, de inkább úgy, h: Hangember vagy! <#vigyor3>
Benny04
geek vagy

A geekek meg h alaplap ^^

Ám én is ismerem, régen nagy divat volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Palinko
és azzal mi van aki nem hang hanem egy egész oktáv?
Adam II
Én nem ismerem és idiótán hangzik.

Balidani
én is, de annyira jó húzni vele az embereket 😄

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

n3whous3
Én meg nem dedóba járok már egy ideje, szóval nincs sok közöm hozzá.

púúúúú

na a rajt utálom

Balidani
Köszi mindenkinek. A kifejezést mi is csak poénból használjunk (mint pl raj) a barátaimmal, de valaki nem volt hajlandó elhinni, hogy létezik és muszáj valahogy bizonyítanom.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

bertino
több éves kifejezés már.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

n3whous3

púúúúú

Hangember vagy, csak a szád jár, nem mered, stb. Ezt jelenti újmagyarmenõcsávó nyelven.

Benny04
ezt a hang fasságot is õ találta ki? xd

mama 2 legalább nem hangember 😄 link

Seth
Volu-man XD

PSN ID.: Beegabor

n3whous3
tesóm haverjától is tanult Magyarország pár szöveget az hótziher #Ð Annál nagyobb hülye nem létezik, olyan faszságokat tud szövegelni, hogy beborul az egész ház #Ð

púúúúú

Apus
nagyon régi duma, középsuliba toltuk olyan 15éve. még ma is hallom néha és használom is nagyritkán.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Benny04
HANG VAGYOK.

soha életemben nem halottam még ezt a kifejezést 😊))

ezt bisztos nekem akartad irni ?😄😄D mert en nem a "hang.." rol irtam hanem az "alap" szorol 😄
zvaragabor
Nálunk is hangembernek mondják. Hangember, akinek csak a szája nagy, de nem mer megtenni valamit.

Chaos Anno Domini

Timbo
sosem hallottam még

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Darukezelő
Azért az se jó, ha valakinek a szókincse kimerül ennyiben, hogy hang vagy. Ez kb olyan mint amikor beszélsz valakivel, és minden második vagy harmadik mondatában ott van a vágod szó. Valahol már idegesítõ, egyszer kétszer jó, de mikor már az embernek ebben a pár szóban kimerül a szóhasználata, az már kicsit gáz.

Ettõl függetlenül ismerem, de nem használom.

Biztos valami diszkós divatduma...
Alexease
Ez 1000 eves, de legalabb 15-20, amire elmekszem😉

Ez regebben ugy volt, hogy ha valaki hoskodott, magyarazott, vetitett stb., azt mondtak neki, hogy: "Hangot hallok, de embert nem latok"😊
Dragooon
annyira gyûlölöm.. idióta osztálytársaim ezt nyomják folyton, néha felrúgnám már õket.<#wow3>
idegesítõ egy dolog

pl? <#buck><#hehe>

en msnbe szoktam igy vetkoztetni camba csajokat 😄 h azt mondom hang v ezt csinalni ... azt addig bszogatom h meg csinalja probaljatok ki megeri xd
ha bunyó készülõdik, akkor kiabáld hogy "hangemberek vagytok!", és akkor biztos nem marad el 😊

alap 😄

Én sem.

en arra lennek kivancsi h azt h Alap ti miota ismeritek 😄 mert en meg vok arrol bizonyosodva h ezt a haverom faterja talalta ki aki KOMOLYAN kitalalt gec sok hulyeseget ami elterjedt egesz komarom esztergomba

Az alap tortenete szvsz 😄
ugy kb 4-5 éve amikor cs-ztem haverom eltanulta ezt az apjatol h "Alap" elkezdte jatekba irogatni senki nem tudta mit jelent ! par het mulva mar paran tudtak 1 honap mulva mar mindenkik hasznalta most meg igy tobb ev utan mindenki hasznalja msnen 😄
desigo
nagyon régi alap duma....

nagy zene megy a háttérben xD
akyyy
Én nem ismerem.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mi speciel középsuliban használtuk 5-6éve : hang vagy,hangember vagy.aztán a végén már átalakult VoluMan-né😊))