Hangok vagytok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátmost énis tudok pár olyat mondani, amit más nem ismer,pl mácsk, csukti, stb... ezeket nemhinném hogy valaki hasznláná, legalábbis ebben a formában, jelzõként fõleg...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Mondjuk ezt, hogy hang vagy így még sehol nem halottam.
Azt hallottátok már, hogy flashelni? Pl flasheld azt a csajt.......gimibe nyomtuk kurva sokat
Általánosban is alap, hogy hallottam már azt, hogy alap.
Egyik ismerõsnõm 1 éve azzal keménykedett, hogy az õ barátja kezdte el a gecy-t ipszilonnal írni myvipen, és ez az egész országban elterjedt!
ezt a "hang vagy"-ot is ismerjük jó régen, jó szar is.
én inkább arra vagyok kíváncsi: hányan ismeritek azt, hogy: katány
::ASdd
meg azt, hogy tesznye. Elvileg ezt csak borsodban meg még 1-2 megyében használják.
Ám én is ismerem, régen nagy divat volt.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
púúúúú
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Chaos Anno Domini
Ettõl függetlenül ismerem, de nem használom.
Ez regebben ugy volt, hogy ha valaki hoskodott, magyarazott, vetitett stb., azt mondtak neki, hogy: "Hangot hallok, de embert nem latok"😊
idegesítõ egy dolog
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Az alap tortenete szvsz 😄
ugy kb 4-5 éve amikor cs-ztem haverom eltanulta ezt az apjatol h "Alap" elkezdte jatekba irogatni senki nem tudta mit jelent ! par het mulva mar paran tudtak 1 honap mulva mar mindenkik hasznalta most meg igy tobb ev utan mindenki hasznalja msnen 😄