13
  • itbooks
    Az ötlet tényleg nem eredeti, sőt már működik is, és nem csak Szegedről, hanem az ország számos helye megtekinthető. Amit a srácok csinálnak, talán erőltetett és felesleges is.

És mit kell ilyenkor tenni?

http://www.360cities.net/area/hungary

vagy a Google Earth, ahol semmit sem kell letölteni!!

Nézzetek bátran körül!
  • HighEndJohnnyT
    Az ötlet nem teljesen eredeti, pl: www.cityview.hu
  • pjke
    Harkány is megnézhető így már évek óta.
  • Gerygrey
    Telepíts fel internetblokkert is, sőt, szerelj fel a villanyóra mellé áramblokkert, és megszűnik minden bajod :)
  • B0nFire
    Nálam minden ilyen szar tiltva van. A flash főleg. Csak akkor kapcsolom be, ha YouTube-ozni akarok. Meg van egy Adblock is, ami kurva jól kiszűri nekem a reklámokat. Nekem egy weboldal ne villogjon ne ugráljon és ne dudáljon! Káprázik tőle a szemem, és megossza a figyelmemet. Vagyis elvonja a lényegtől. Nem nézem meg! Inkább majd nyáron, ha jó idő lesz, elutazom oda, és megnézem élőben.
  • csapblue
    Azért kell telepíteni a böngésző alá azt a kis programocskát, mert pl. a FLASH-es megjelenítés teljes képernyős módban enyhén szólva is gyenge. A plugin meg a videókártya memóriába tölti a képet, és elég jó látványt nyújt a kép és a forgatási sebesség is megfelelő.
  • B0nFire
    Nálam ez már meghótt, ha a megjelenítőhöz fel kell telepíteni egy külön alkalmazást. Azért, hogy kíváncsiságból megnézzek néhány ilyen képet, aztán többet soha, azért nem telepítek semmit. Esetleg ha megfejelnék az egész gömbpanorámaképet mondjuk 3D-s képekkel. Na, akkor már lenne egy fílingje.
  • csapblue
    A googli a barátod. Mondjuk beírod, hogy Szeged gömbpanoráma vagy ilyesmi és máris kapsz pár találatot. Na azok közül lesz valamelyik :)
  • rgranc
    A kezdeményezés jó, gratulálok. Ugyanakkor a program rettentően emlékeztet engem a Photosynthre: http://photosynth.net/Default.aspx , és sajnos nekik sokkal több a pénzük... :(
  • rgranc
    Jaja. A "Szeged hírös város, Tápéval határos..." kezdetű nóta összezavar egyeseket... :D
  • ZeGa
    Nem véletlen, hanem biztos, hogy Kecskemét a "Hírös város"
  • magalenin
    Véletlen nem Kecskemét a "hírös város"?
  • brueni
    faca, csak a legfontosabb info hiányzik.

a holésmikor?