30
-
#30 Akkor miért van betiltva a Mainkampf széleskörű terjesztése? Vagy a dohányzás egyes helyeken? Mert káros... -
bmw #29 Két fos műsor.... -
Tsol #28 megalol -
Tsol #27 jabocs, nem olvastam tovább a cikket -
Tsol #26 "... előfordul, hogy egy műsor csak azért sikeres, mert jobb híján azt nézik az emberek."
Hol itt a gond? Mégis mi a péktől legyen sikeres?
[hatalma]EJNYE VIKTORKA![/hatalmas] -
Aldo Moro #25 Adam: ez jó volt. -
Aldo Moro #24 "a Mónika heti pár alkalommal is élvezhető." Értem én mire gondol a cikkíró, de, hogy élvezhető, az erős túlzás. :-) -
xtiborx #23 "Muszáj "jobb híján" azt a qurva tévét bámulni?! Hülye birkák!"
Miért, mit csináljak helyette? Hazudjam én is, hogy szeretek hegyet mászni, meg sárkányrepülőzni, mint a sok barom a társkereső oldalakon? Miért szégyen az, ha az ember nézi a TV-t? Nincs jogom hozzá? Munka után ha fáradt vagyok? Vagy ha baromira nincs pénzem több ezer forintos belépőt venni egy rohadt diszkóba, ahol jól szarrá vernek és megkéselnek, mikor jövök kifelé? Manapság már minden baromi drága, ha el akarsz menni valahova.
Én szeretek TV-zni. Az emberek 99 %-a szeret. Az a különbség, hogy én nem tagadom le. Az is szeret TV-zni, aki azt állítja nem néz TV-t. És az is, aki azt állítja nincs TV-je. Manapság ez egy hülye divat. Azt hiszik sokan, hogy ettől rohadt intelligensek lesznek. Szóval "jobb híján" én is nézem a TV-t, bár a Mónika show-ban szereplő alkoholista, csöves-cigányok helyett inkább videózok...az igaz. -
Lalee1 #22 "Mónika enyhén feminista beállítottságú" - az enyhént nyugodtan elhagyhatjuk szerintem. Szeretem amikor oszt vmi hímneműt aztán kiderül, hogy mégis a nő volt a kurva, elég durva pálfordulások szoktak ilyenkor bekövetkezni. -
#21 Ez bejön a sok nyugdíjas öregasszonyoknak mert azok szeretik a pletykát meg a drámát és a Mónikának hála még csak a szomszédba se kell átmenni ahhoz, hogy valami szaftos sztorit halljanak. A sekélyesebb középkorúaknak is bejön meg a sok tiniribancnak is mert néha velük egy korúak szerepelnek benne és olyan problémákról van szó amivel tudnak azonosulni, a háziasszonyok azért szeretik mert Mónika enyhén feminista beállítottságú (legalábbis a műsorban), a múltkor olyat pofázott egy srácnak aki csupán meg akarta kérni a barátnőjét, hogy hagyja néha elmenni sörözni a haverokkal, hogy én arcom rúgtam volna a srác helyében.
Nem lenne ezzel semmi gond mert néha én is nézem ha röhögni akarok a majmokon csak az a szomorú, hogy sokan komolyan veszik és azt gondolják tanulságos mert ők is úgy élik az életüket mint a műsorban résztvevők. -
Thrawn #20 "... előfordul, hogy egy műsor csak azért sikeres, mert jobb híján azt nézik az emberek."
Muszáj "jobb híján" azt a qurva tévét bámulni?! Hülye birkák!
-
#19 Is-is. Van amikor valódi a történet és a szereplők is, de az esetek többségében fizetett mind a közönség mind pedig a szereplők. -
#18 Pedig jobb ha elhiszed nekem. Nem a levegőből vettem. -
Lalee1 #17 Elnézve a linkelt videót, az jutott eszembe vajon milyen sorsra jutna egy ilyen világ a Warhammmer40k- ban például. :D -
Rotcsa #16 Engedd meg, hogy válaszoljak xmodule kommentje alapján feltett kérdésedre egy videóval!
Én ezért tiltanám be! -
#15 Én csak azt nem bírom felfogni, hogy azok az emberek akik bemennek az ilyen Talkshow-ba, azok mit várnak, mert azon kívül hogy kibeszélik a problémájukat, némelyik még magát vagy a családját is lejáratta nem történik SEMMI. Azt várják hogy a beszélgetés után minden megváltozik? -
xtiborx #14 hát az valahol valóban szánalmas, hogy a Mónika show-ban kizárólag cigányok és felpuffadt arcú, alkoholista csövesek szerepelnek. Ezek adják elő a családi drámától kezdve, a pedofil az apukámon keresztül, a miért nem békülsz ki velem má' 30 éve témákat. Normális, hajlékos (azaz nem hajléktalan hehe), fehér emberek miért nem szerepelnek a műsorban? Csak azért mert őket nem lehet megfizetni 5 ezer forinttal, hogy adják azt elő, amit a szerkesztő előre megír papírra? -
winnie #13 ezzel mire célzol? a műsor, mindkét műsor nagyon erős 18-49-ben, sőt, 4-14-ben is. -
brueni #12 elég baj az. inkább ez érdekli a pórnépet. de nem is csoda. nézd meg az arcokat, akik szerepelnek a maonika saoba. hát meg is érdemlik. és még büszkék is. vagy csak statiszták jó pénzért?
na meg ahogy a maonika beszél velük. ott ütném meg helyszínen a fotellal. -
torcipepe #11 talán mert a 18-49 év közöttiek dolgoznak vagy suliba járnak és nincs idejük ilyen állatságokra, mint a maúníká vagy a baráth józsi -
winnie #10 a mónika nem licenc, egy beszélgetős műsor, azon nincs mit licencelni, de nem ez volt a kérdés. (azon nincs mit levédetni, hogy egy ember beszél pár másikkal.)
de, ha már ebből élnek a ker.tévék, akkor érdemes megnézned a mai műsorokat, hogy abból mennyi a licenc. -
hajnaltores #9 Nem merem elhinni, hogy ez hírértékkel bír.Szomorú. -
#8 A magyar kereskedelmi csatornák lincence-szelt műsorokból élnek, ami azt jelenti, hogy valahonnan megveszik az ötletet és itthon is műsort csinálnak belőle. A maunika só sem kivétel.
xmodule: Akármilyen hihetetlen, a Játék határok nélkül állítólag érdeklődés hiánya miatt szűnt meg. -
#7 oprah -
winnie #6 szerintem nem vagy tisztában a műfajjal. szerinted milyen amerikai talkshow-t koppint a mónika és miben? (és mely amerikai talkshow nem jött be neked, hogy ótvarnak tartod?) -
#5 Egyik kutya, másik eb, lényegében továbbra is ótvar amerikai talkshow koppintást néznek az emberek fél hatkor, csak most egy rendkívül ellenszenves nő helyett egy ugyanannyira ellenszenves hapsit a másik adón. -
#4 Milyen jogon szüntetsz te be bármit is? Ne nézd és számodra megszűnik, mást meg nem kötelezhetsz erre.
Valami normális vetélkedős műsor nekem is hiányzik, de nem egy nagy tragédia, inkább honfoglalózok. -
FoodLFG #3 haha nagyon jók ezek a hírek.
Engem igazából az érdekelne, hogyha egyszer megszűnne a ez a só, akkor vajon mónika visszamenne-e bankos lánykának (vagy valami ilyesminek).
Vagy esetleg alkalmaznák más műsorokban is őt ? (szerintem nem )
Akárhogy is lesz, nekem mindegy, nem nézek ilyesmiket. -
xmodule #2 Nagy tragédia!
Az ilyen műsorokat be is kéne szüntetni... régi nagy vágyam, hogy újra legyen a Játékok határok nélkül vetélkedő. Annak még láttam értelmét. Vagy a Legyen Ön is Milliomos. -
brueni #1 kifogytak a témából: megdugtad anyádat, megdugtad, apádat, megdugtad a húgodat, megdugtad a (ööööö) nagymamát. ja és megdugtad a kutyádat. hmm asszem nincs is több téma. ja de ugyanezek megcsalással.
szégyen. a nagy magyar valóság. ezek a témák kellenek a délután, suliból hazaérkező gyerekeknek, meg a háziasszonyoknak. országos agymosás, tudatos leépítés. ha röhögni akarok egy jót, pár percre bekapcsolom mónikát. de nem többre, mert utána már sírnék...