61
  • gettoharcos2
    különben egy-két lúzer megérdemelné hogy ilyen win7-et rakjak fel neki , hadd szokjon vele
  • kjasfhasdfasd
    Egyre kevésbé szimpi nekem a windows7. Olyan "adjuk ki a Vistát mégegyszer" érzésem van... Mostani gépre biztos nem telepíteném, ha vennék újat és ahhoz kapnám talán... Bár lehet, hogy inkább xp-t raknék rá.
    Nekem az ubi egy 700mhz-es gépen 256 rammal tök jól megy, ott valami más gond lehet!
  • Kaadi
    "5-600Mhz-es gépen 128 mega rammal"
    Manapság a telefonok rendelkeznek ezekkel a jellemzőkkel. Ezeken tényleg nem fut a Windows 7. Ezeket a frekvenciákat 1999-ben vezették be. Most ugyebar 2009-et irunk. Hol itt a hiba?
    A gep amit te emlitesz talan router-nek jo, de manapsag mar a Linux disztrok is tobbet kernek desktop alkalmazasok futtatasahoz.Egy 1.4 GHz-es Tualatin gepen 512MB rammal az Ubuntu docogott. Ugyhogy...
  • A1274815
    Nem. Nem mindegy.
  • bertino
    vagy TOR-t futtatni, ugye.
  • roliika
    Tény, hogy 5-600Mhz-es gépen 128 mega rammal (PPC procival embedded PC)<- na erre jó a linux meg sem fog nyikkanni, de tescós pc-n már hasít!
  • Narxis
  • Narxis
    Tök mindegy, hogy kinek.
  • gettoharcos2
    passziánszozni azt csak lehet majd vele
  • gettoharcos2
    "A hír pikantériája az volt, hogy a Microsoft jelezte: nem tartják fontosnak a rés betömését, számukra így is tökéletesen megfelel a megoldás."

Jó lessz az a parasztnak ! Hadd szokja !
    Nekem is tökéletesen megfelel mert a gépem másfél méteres közelébe nem engedek Windows Vistát meg Win7-et...
  • bippo
    remélem 64bites is megtalálható lesz a 7022-ből. De a 7035-ből is jöhetne :)
  • A1274815
    Rendszergazdáknak és IT-seknek igen, többi usernek még anyíra sem.
  • bertino
    jaja, átfogalmaztam inkább normálisabbra. :)
  • Narxis
    Vállalati környezetben normális.
  • A1274815
    Ez az amit tulajdonképpen mondok, alap beállításokkal, egy külső program módosíthatja engedély kérésnélkül a Windows beállításait csak a számítógépét nem. Na ezért nem ér így semmit.
  • gkalcso
    Vajon a rundll32.exe-n keresztüli szintemelést is kijavítják?
  • A1274815
    Örvendek, hogy módosítják, de még mindig nem lesz alapból biztonágos a rendszer, ahoz ugyan is Vista-féle idegesítő UAC kell sajnos, bár 2 hónap alatt teljesen megszokható, főleg hogy normál használat során max hetente egyszer-kétszer látni. (Aki naponta konfigurál, telepít, unistalál, az nem minősíthető normál használatnak, akár mennyíre is normális számára).
  • A1274815
    Mostmár tudom miért van olyan "fúrcsa" hangneme az általa írt Windows-os cikkeknek.
  • Ravkin
    Ööö mintha pár másodpercel ezelőtt nem ezt írtad volna
  • feherf
    link
  • bertino
    reméljük valamelyest használható rendszer lesz belőle.